Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

iTapsa

Keskiarvo: (2.2): 2 Star Rating
Arvosteluja: 3

"iPhone-huolto Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Onko puhelimestasi rikkotunut näyttö tai takalasi? Tuo puhelimesi liikkeeseemme ? saamme sen kuntoon odottaessasi. Voit myös lähettää puhelimen postitse huollettavaksi." 


Kirjoita arvostelu!


www.itapsa.com

 
1.12.2017
iTapsa takuuhuolto epärehellinen


Puhelin lähetetiin takuuhuoltoon iTapsaan koska kuulokeliitäntä ei toiminut. iTapsa korjasi liitännän ja lähetti toimivan puhelimen takaisin. Lähettivät sen kuitenkin 29€ hintaisella postiennakolla, koska "puhelimesta ei löytynyt vikaa, joten olemme oikeutettuja perimään tarkastusmaksun". Aiemmin täysin toimimaton kuulokeliitäntä oli kuitenkin selvästi korjattu. Tämä on ilmeisesti iTapsan tapa tehdä rahaa takuuhuolloilla, koska muuten se ei heille ole kannattavaa bisnestä. Tämä ei ole ainutkertainen vastaava tapaus ko. firman toiminnassa. Älkää ainakaan lähettäkö puhelimia takuuhuoltoon iTapsalle, koska myymälässä asioidessanne ko. huijausta ei ole niin helppo toteuttaa.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.8.2017
Iphone korjaus.


Laturiportin kanssa oli ongelmia, luulin että kosteus on rikkonut portin. Kävin iTapsa liikkeessä itäkeskuksessa jossa erittäin ystävällinen kaveri katsoi puhelinta ja vähän kaiveli laturiportista paskaa pois ja lataus lähti toimimaan välittömästi. Kysyin että oliko se siinä ja asiakaspalvelija sanoi että ota tosta vielä karkkia. Eli en maksanut mitään ja sain puhelimen toimimaan. Iso kiitos, suosittelen!

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.10.2014
kustomoitu Iphone


Mulla hajosi Iphonesta näyttö, joten vein sen korjattavaksi Itapsaan. Samalla päätin myös kustomoida puhelimeni uusilla kuorilla, koska se oli lähes saman hintaista kuin pelkkä näytön korjaus. Hyvää Itapsassa on se, että puhelimeni tosiaan korjattiin nopeasti, mutta risujakin on luvassa.. Nimittäin tuon kustomoinnin jälkeen kuuluvuudet puhelimessa on lähes nollatasoa. Vähän väliä huomaan, että näytössä lukee, että etsitään verkkoa. Vein puhelimeni takaisin liikkeeseen n. kuukauden taistelun jälkeen.. Aikaisemmin en pystynyt, koska työvuoroni eivät sitä sallineet koska Helsingin Kampissa sijaitseva liike on auki ainoastaan arkisin klo 9-17.

Liikkeessä siihen lisättiin sisälle jokin osa (???), mutta eipä tuo juuri auttanut, sillä astuessani ulos liikkeestä verkkoa ei ollut enää ollenkaan. Kävelin takaisin liikkeeseen, jonka jälkeen minulle sanottiin, että jos puhelin tekee näin ota 3 g hetkeksi pois käytöstä..?? Mielestäni tuo ei oikein aja asiaa!

Puhelimeni toimi ennen varsin mainiosti paikassa kuin paikassa, mutta kustomoinnin jälkeen ei juurikaan enää ollenkaan eikä missään. Minulle kun puhelimen tärkein ominaisuus on se, että sillä pystyy puhumaan, niin nyt ei enää pysty. Ja sekös on melkoisen turhauttavaa!

Maksoin tästä lystistä 150 €, jonka seurauksena saan nyt hankkia kokonaan uuden puhelimen, että tosiaan pystyisin puhumaan puhelimessa!

6 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele iTapsa