Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

AliExpress

Keskiarvo: (2.8): 3 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Ali Express toimii vastaavalle tavalla kuin Ebay, jossa ihmiset voivat itse myydä tuotteitaa. Sivusto kasvaa voimakkaasti ja uusia tuotteita, sekä tarjouksia lisätään päivittäin tuhansia. Ali Express tarjoaa yli 6.000 eri tuotekategoriaa ja heillä on suuret valikoimat elektroniikkaa, muotia, leikkikaluja, koruja ja paljon, paljon muuta!" 


Kirjoita arvostelu!


www.aliexpress.com

 
30.4.2016
Toimivaksi todettu


Itse olen tilaillut vuosien varrella lähinnä retkeilytarvikkeita . Maksu onnistuu Visa Electronilla , mikä on mielestäni hyvä juttu. Hintataso on hyvin kohtuullinen , tosin tässä on hyvä muistaa, että ennen ostopäätöstä kannattaa vertailla Aliexpressissä saman tuotteen hintaa toisillakin kauppiailla , sillä eroja on. Suuri plussa on ilmaiset postikulut useimmilla kauppiailla ja toisaalta ihan pikkuostoksissa voi tulla muutaman euron postimaksu jos haluaa lähetyksen seurantakoodin. Lähetyksen kulkua voi seurata http://www.17track.net/fi/ sivun kautta jos seurantakoodin on saanut. Ilman seurantakoodia olevat lähetykset tulevat aikanaan omaan postilaatikkoon ja seurantakoodilla olevat postikonttoriin. Oman kokemukseni mukaan kaikki toimii kuten pitääkin , ennen ostopäätöstä voi tutustua haluamansa tuotteen palautteisiin saadakseen selville tuotteen todellisten tilaajien mielipiteen ostamastaan tuotteesta. Huonona puolena voisin todeta postituksen kestävän , mutta olen nyt saanut kaikki Huhtikuun alussa tekemäni tilaukset perille , viimeiset saapuivat eilen.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
19.12.2015
Store: Mei Jia Le Technology limited company


Tavara tulee ajoissa mutta takuu ei toimi niin kuin pitää, jos 40$ laitteessa on vikaa myyjä väittää että se on tarkistettu ennen lähettämistä ja näin ollen siinä ei voi olla mitään vikaa. Lupasi maksaa 5$ jos vien laitteen Suomessa tarkastettavaksi. Väitti vielä minua huijariksi ja siitä että olen itse rikkonut kameran, muutem Aliexpressistä on vain positiivisia kokemuksia. Varokaa tätä kauppiasta.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele AliExpress