Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Luurinetti.com

Keskiarvo: (1.6): 2 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Luurinetin juuret ovat vuodessa 1998. Nykyisessä muodossa toiminta on aloitettu vuonna 2005. Henkilökuntamme kokemus kaupan alalta on vuosikymmenten mittainen. Olemme luoneet toimivat suhteet suomalaisiin matkapuhelinten maahantuojiin ja kaikki puhelimemme ovat heiltä peräisin, joten mukana ovat suomenkieliset käyttöohjeet ja puhelimista löytyvät suomenkieliset valikot. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme sopivat hinnat, ripeä toimitus ja toimiva asiakaspalvelu niin sähköpostitse, kuin puhelimessakin." 


Kirjoita arvostelu!


www.luurinettikauppa.com

 
15.11.2018
niitä kaikista huonolaatuisimpia varaosia


vaikea sanoa mitään hyvää tästä. homma mennyt liian rahanahneeksi. osat huonolaatuisinta kiinakamaa, vaikka suomihinnat kuitenkin vastaa hyvälaatuisia varaosatuotteita. laskutuksessakin käyttävät kuluttajalle kalliita perintatoimistoja. ainut pluss kuin osat tuli alle viikossa


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.3.2018
Vähän pelotti


Ei ollut ennestään tuttu kauppa ja luin arvosteluita ennen tilausta täältä ja muualta. Nämä arvostelut hieman pelotti, mutta juteltuani niiden kanssa chatissa ilmeni, että voin halutessani hoitaa laitteen takuuasiat myös suoraan valmistajan (tässä tapauksessa Garmininin Suomen) kanssa, niin tilasin moottoripyöränavigaattorin. Tuote oli halvassa tarjouksessa ja tuli nopeasti ja nyt vasta testannut autossa kun lunta maassa. Mutta suosittelen kauppaa. Chatti toimii hienosti


0 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
21.6.2017
Ohjaavat kuluttajariitalautakuntaan takuukysymyksissä


Sama juttu kuin edellisellä! Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja vien tarvittaessa Kuluttajariitalautakuntaan asti. Arvioivat yli 200 euron kuulokkeiden käyttöiäksi 2 vuotta, jonka perusteella hyvittäisivät vain puolet hinnasta. Tämä silti, vaikka takuuaika on voimassa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
10.3.2015
Vaatii hoitamaan takuuasiat Kuluttajariitalaukunnan kautta


Luurinetti vaatii hoitamaan takuuasiat Kuluttajariitalaukunnan kautta !

Yllätyin kun reklamoin 11 kk ikäisestä tabletin suojakotelosta (Rock Samsung Galaxy S III Flip Cover 29,50 eur), jonka takuuaika on 12 kk.

Luurinetin töykeä vastaus oli suoranainen shokki: "Hyvityksessä suojalaukun eliniäksi oli laskettu 24 kk, josta vähennettiin noin vuoden käyttöhyöty. Kun 24 kk jakaa tuotteen hinnalla 29.50 , saadaan kuukausihinnaksi noin 1.30. Näin ollaan saatu hyvityshinta 14,92 eur selville.”

”Mikäli ette ole tyytyväinen tähän, voitte viedä asian Kuluttajariitalaukunnan ratkaistavaksi, lisätietoa www.kuluttajariita.fi, joka ratkaisee tapauksen puolueettomasti.Valitettavasti me emme voi enempää auttaa.”

Samsung Galaxy S III Flip Cover -suojakotelon kaikki kiinnityskulmat ovat haljenneet itsestään, joka on tyyppivika tälle Rock kotelolle.

Tablettia ei ole poistettu kertaakaan suojakotelostaan eikä sitä ole kuljetettu vaan sitä on käytetty sohvapöydällä.

Suojakotelo on ollut niin vähäisessä käytössä, että suojakotelossa on edelleen kiinni alkuperäiset suojamuovit.

Kun reklamoin tästä rikkimenneestä suojakuoresta Luurinettiin oli vastauksena, että suojakotelo kestää niin kauan kuin tablettikin tabletti toimii edelleen ja toimii melko varmasti vielä monta vuotta.


8 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Luurinetti.com