Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Swappie.fi

Keskiarvo: (2.8): 3 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Tervetuloa uudenajan älypuhelinten kauppapaikkaan, jossa on yhdistetty nettikirpputorien ja verkkokauppojen parhaat puolet. Voit sanoa hyvästit huijareille, manuaaliselle myymiselle, tuotekuville, myyntipaikan sopimiselle, soittelulle ja ties mille! Swappie.fi on turvallinen käytettyjen älypuhelinten kauppa netissä, josta voit tilata vähän käytettyjä, edullisia, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia suoraan verkkokaupastamme. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi voimme tarjota kaikkiin puhelimiin 6kk Swappie Käyttöturvan. Voit myös myydä meille puhelimen postitse 24h maksuajalla." 


Kirjoita arvostelu!


www.swappie.fi

 
9.11.2019
”Ei olisi kannattanut ostaa kadun”


Kun kuulin firmasta olin että mielenkiintoista mutta vähän liian kallista mutta asiakaspalvelu sai minut kiinnostumaan kun puhui niin hyvin minulle oli turvallinen puhelin tärkeintä ja että sovittiin että saisin apua tietoturvaan ja tehdä niiden koneella myyjän kanssa turvallisesti uuden sähköpostin uuteen puhelimeen koska on ollut pahoja tiet turva ong... asiakaspalvelija oli hyvin iloinen ja positiivinen puhelimessa ei ongelmaa tottakai sopii ilman lisämaksua sanoi puhelimessa sovittiin päivämäärä milloin tulen paikalle ilmaisin sen hänelle hyvin selvästi..... voitte uskoa että petyin pahasti kun näin liikkeen se oli todella alkeellinen ja pieni ja ihmisiä jonossa kun loppujen lopuksi pääsin tiskille ja kysyin myyjää nimeltä ewe NI hän ei ole kuulemma töissä eikä myöskään viitsinyt ilmoittaa sähköpostilla ettei tule töihin.....mutta että miten minä voin auttaa miksi en luovuttanut silloin vittu puhelin maksoi420 euroo sitten piti alkaa siinä selittää kaikkien kuullen mitä oltiin sovittu puhelimessa kun ei oltu mitään merkattu liikkeeseen olin että siinä kaikkien kuullen tehdään sähköposti ja plää plää eihän ne edes tiennyt mitä turvaominaisuuksia apllelta löytyy esim olin ihan järkyttynyt ja raivona mutta en tod suosittele kenellekään kun ei viitsitä edes tulla töihin sovittuna päivänä uskomaton maailma tänä päivänä...ei mihinkää voi luottaa.....


1 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.11.2018
Ostan täältä jatkossa.


Olen yleensä näistä hieman epäileväinen. Uuden olen suosiolla ostanut mutta ajattelin nyt hyvän hinnan ja palautusoikeuden takia kokeilla. No, puhelin saapui seuraavana päivänä ja oli paljon parempi kuin osasin odottaa. Olin myös kuullut kaverilta että homma toimii niin kuin pitää joten miksi ei. Kannattaa fyi ostaa lapsille jatkossa täältä myös, säästää kunnolla jos ostaa kerralla 2. Myin myös vanhat romut, hyvittävät paljon enemmän kuin vaikkapa DNA. Asiakaspalvelu kanssa reipasta. Jäi hyvä mieli.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.11.2018
Kaikki toimi hyvin


Tyttärelle ostin puhelimen. En yleensä ostanuut käytettyjä mutta ajattelin tehdä poikkeuksen. Palvelu toimmi hyvin ja puhelimen kaikki speksit täysin kuvauksen mukaisia. Tämän jälkeen myös päätin itse ostaa ja hyvin toimi, myin samalla vanhan ilman mitään ongelmia. Voin suositella.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.11.2018
Swappie.fi


Lähetin sinne viime viikolla hyvällä kuntoluokituksella olevan asiallisen Iphone 6:n. Hiukan ihmettelin, kun vanhasta iphone 6:sta tarjottiin 100 euroa. Hinta oli mielestäni korkea, jopa liian korkea, kun heillä samaan aikaan oli samoja luureja 160 e kaupan.

Jopa niin paljon epäilytti, että kuvasin luurin ja laitoin heidän ohjeensa mukaisesti puhelimen omaan alkuperäiseen pakkaukseen laitteen. Lähetin heidän postituspalvelun kautta laitteen Helsinkiin.

Enpä yllättynyt, kun eilen laitettiin viestiä, että luuri on taipunut ja näyttö on kiinnityksistään irti. Emme osta luuria, se on korjauskelvoton. Voimme kyllä kierrättää sen puolestasi vieläpä ilmaiseksi. Tai minä voisin maksaa 25 euroa, jotta he lähettävät sen takaisin minulle takaisin rikkinäisenä.

Pari viestiä vaihdettu, mutta ovat erittäin asiakasvastaisia asian korjaamisessa. Emme pääse tästä sopimukseen, joten kuluttajansuojaan minun pitänee olla yhteyksissä.

En pysty suosittelemaan yritystä kenellekään.


7 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Swappie.fi