Kategoriat / Rakennus ja Remontointi

White Tile

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 1

"White Tile on uusiin pinnoitusmenetelmiin erikoistunut yritys. Kylpyhuoneremontti, jonka tuloksena on upean näköinen ja kestävä pinta, voidaan tehdä eri pinnoitustuotteilla niin, että pintaa koristavat laatat tai mikrosementti. Uusien materiaalien ansiosta voimme tehdä sekä laatta-, että mikrosementtipintaa vanhan pinnan päälle laadusta tinkimättä, tai luomme uudisrakennuskohteeseen uutta pintaa. Kylpyhuoneremontin lisäksi teemme myös design-seiniä." 


Kirjoita arvostelu!


www.whitetile.fi

 
8.8.2017
Whitetile - amatöörit asialla


Käytettiin Whitetile yritystä tekemään decotile-pinnoitus seinään mikrosementti lattiaan. Valitettavasti heidän työntekijät amatöörejä, jotka eivät millään meinaa saada pinnasta siistiä. Meillä käyttivät 3 viikkoa kylppärin seinän pinnoittamiseen sillä jättivät laattoihin valumajälkiä ja muita tahroja.

Rikkoivat myös parketin yhdestä kohtaa tiputtamalla siihen jonkun painavan työkalun. Toiseen kohtaa parkettia tiputtivat taas mikrosementtin käsittelyainetta. Saunasta rikkoivat yhden lampun. Pahinta oli se, että näistä ei meille ilmoitettu mitään vaan huomasimme nämä itse. Sentään tunnustivat kun asiasta mainittiin.

Itse decotile-materaalina ihan hyvää. Lattiaan laitettiin kuitenkin mikrosementtiä, mitä Whitetile ei sitäkään meinannut mitenkään saada siistiksi. Aluksi jättivät epätasaiseksi kun mikrosementti kuuluu hioa tasaiseksi.

Viivästyksestä eivät suostuneet korvata kunnolla ja vetosivat että reklamaatiot vain korjataan. Mielestäni työ on vasta valmis silloin kun kylpyhuoneen voi ottaa käyttöön.

Yhteenvetona materiaalit kohtuullisia, mutta Whitetile yritystä ei kannata missään nimessä käyttää. Heidän kanssa työskentely on muutenkin vaikeata, sillä tyyppejä on vaikea saada kiinni. Puhelimeen eivät juuri vastaile tai soittele takaisin. Laskun laittavat kyllä innokkaasti vaikka mitään ei olisi oikeesti saatu valmiiksi. Epäilyttävä firma.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.Arvostele White Tile