Kategoriat / Verkkokaupat / Eko, luomu ja reilu kauppa

FitnessFirst Online

Keskiarvo: (3.0): 3 Star Rating
Arvosteluja: 1

"FitnessFirst Online (FF Online) on luomuruokien ja superfoodien sekä ravintolisien verkkokauppa. FitnessFirst -tuotesarjan tuotteet ovat suoraan maahantuojan varastolta ilman kaupan välikäsiä. FF Online toimii Foodinin tehtaanmyymälänä verkossa. FF Online ja Foodin ovat osakeyhtiön Rawmance Oy aputoiminimiä." 


Kirjoita arvostelu!


www.fitnessfirst.fi

 
19.11.2017
Pitkä toimitusaika ja mykkä asiakaspalvelu


Ensimmäisen tilauskokemukseni perusteella yrityksestä välittyy ristiriitainen vaikutelma.

FitnessFirst-verkkokaupan koti- ja Lärvikirja-sivulta voi lukea ihmisten kirjoittamia ostokokemuksia ja tuotearvosteluja, mutta esillä olevat kommentit ovat käytännössä poikkeuksetta täyden viiden tähden arvosteluja. Tämä ei ole mikään yllätys sillä verkkokaupan käyttämä Yotpo-arvostelupalvelu tukee kirjoitettujen kommenttien valikointia: "Publish/Unpublish Reviews" ja "Minimum star rating to publish". Yotpo-palvelun hallintaominaisuuksista voi lukea lisää heidän verkkosivuiltaan:

https://support.yotpo.com/en/article/moderating-reviews-9343984

Tämän vuoksi olisi toivottavaa, että ihmiset kirjoittaisivat ostokokemuksistaan sellaisille verkkosivuille, joiden sisältöön yritykset eivät pääse suoraan itse vaikuttamaan. Yotpon kaltaisten arvostelupalveluiden käyttäminen antaa yrityksestä erittäin huonon kuvan, eikä se myöskään lisää luottamusta yritystä kohtaan.

Tilaukseni käsittely kesti reilun viikon (10 työpäivää), joka on tuplasti verkkokaupan sivuilla luvattu enimmäistoimitusaika (5 vrk). Myöskään sähköpostitiedusteluun tilaukseeni liittyen ei koskaan vastattu. Kaikki tilaamani tuotteet saapuivat kuitenkin perille. Tilaukseni arvo oli yli 110 euroa ja käytin maksutapana suoramaksua, joten reilun viikon kestänyt toimitusaika ja asiakaspalvelun täysi radiohiljaisuus saivat rehellisesti sanoen hieman säikähtämään. Olisin toivonut saavani asiakaspalvelulta edes lyhyen tilannepäivityksen. Mielestäni hyvään asiakaspalveluun kuuluu viesteihin vastaaminen, vaikka vastaus annettaisiin parin päivän viiveellä, mutta vastaamatta jättäminen ei pitäisi koskaan olla vaihtoehto.

Verkkokauppa tarjoaa maksutavaksi myös lisämaksuttoman Klarna-laskun, jota todennäköisesti käytän ainakin seuraavassa tilauksessani. Tilaukseni mukana ei toimitettu mitään ylimääräistä, ainoastaan tilaamani tuotteet ja kopio tilauslistasta.

Olen kiitollinen, että tilaukseni saapui perille, mutta en tiedä, voinko sanoa olevani onnekas muihin tilaajiin verrattuna. Lisäksi kaikki tilaamani tuotteet vaikuttavat erittäin hyvälaatuisilta, joten tuotteiden hinta-laatusuhde on huomattavasti parempi kuin paikallisissa luontaistuotekaupoissa ja marketeissa. Toivon kuitenkin, että myös seuraava tilaukseni toimitettaisiin perille ja mielellään nopeammalla toimitusajalla, koska FitnessFirst on alallaan ainoa Suomessa, ainakin tällä hetkellä. Kilpaileva liiketoiminta olisi kuitenkin tervetullutta jo pelkästään kuluttajien kannalta.


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele FitnessFirst Online