Kategoriat / Verkkokaupat / Autoilu

Audiokit

Keskiarvo: (5.0): 5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"BMW autohifiin erikoistunut verkkokauppa. Tarjolla valmiita Audiokit paketteja, sekä yksittäisia Audison, Match, Ground Zero ja 4Connect tuotteita. Pääpaino BMW-mallikohtaisilla tuotteilla, mutta valikoimassa myös kaikkiin autoihin sopivia. Asennustoiminta tulee syksyn -18 aikana mukaan kuvioihin." 


Kirjoita arvostelu!


www.audiokit.fi

 
21.2.2021
Erinomaisen osaava palvelu


Asioin auton äänentoistoon liittyen Audiokitin kanssa, enkä "amatöörinä" oikein osannut kertoa, mitä olin hakemassa. Liikkeen kaveri ymmärsi nopeasti, mistä on kyse ja osasi neuvoa, miten tässä kannattaa menetellä. Minulla oli ennakko-oletus, että parantaakseni BMW X3:n äänentoistoa, pitäisi asentaa uudet kaiuttimet. Asiantuntija kuitenkin tunnisti, että autossani on ns. hifi-varustus, jolloin kannattaisikin lähteä liikkeelle asentamalla uusi vahvistin, joka suoraan istuu vanhan tilalle. Asennus hoitui nopeasti ja siististi, minkä jälkeen asetukset vielä säädettiin kohdilleen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Suosittelen mielelläni Audiokitiä, mikäli etsit ratkaisua autosoittimen äänen laadun parantamiseksi.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.8.2018
Kunnon osaavaa palvelua


En ole muualla koskaan saanut niim hyvää palvelua kuin mitä Audikitin Kimmo tarjoaa. Tietää mistä puhuu, jos ei tiedä niin ottaa asiaksi selvittää. Vastaa aina viesteihin nopeasti ja jaksaa auttaa. Etenkin BMW-merkin hifilaitteista todella paljon sellaista tietoa mitä ei muualta tahdo löytyä. Kasaa paketit (kaiuttimet, vahvistimet, johtosarjat ja adapterit) hyvään pakettihintaan auton ja budjetin mukaan. Myös asennuspalvelua kohtuuhintaan. Omaan laitetettiin Match UP 7BMW ja Audisonin kaiuttimet. Täysin plug&play ja aivan mahtava soundi kuten luvattiin. Ei voi kun suositella.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Audiokit