Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

Archi Tattoo

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 1

Hämeentie 23
00500 Helsinki

"Teemme tatuointeja/lävistyksiä. Tervetuloa käymään !"  


Kirjoita arvostelu!


facebook.com/pg/Archi-Tattoo

 
2.7.2019
En suosittele


Tatuointini tehtiin kiireessä ja hangaten. Viesteissä sanoi tekevänsä tatuoinnit aina nopeasti eikä lupauksistaan huolimatta korjannut tatuointia.

Archi ei kuunnellut lauseitani loppuun, teki koko ajan ohessa jotain ylimääräistä ja oli puhelimessa aloittaessaan tatuoimisen. Kontaktia hän tuntui välttelevän.

Tatuointi on vinossa ja alaosa kiero,vaikka ennen stencilin laittoa piirsi keskelle rintaa viivan. Tatuointi ei ole symmetrinen (niin kuvan kuin värityksen puolesta) ja se puoli, joka tehtiin viimeisenä, on sutaistu nopeasti kasaan. Halusin n. 13cm kuvan rintakehään, mutta suostuin 20cm kuvaan, sillä pienempi ei hänen mielestään toiminut. Luotin hänen taitoihinsa arvosteluiden ja julkaistujen kuvien perusteella.

Tästä tatuoinnista hän ei ole julkaissut kuvaa, näkemäni ainoa negatiivinen palaute on poistunut ja minut estetty Archin sivuilta. Kai sekin kertoo jotain, kun kysyin Archilta kolmesti, mitä hän itse näkee tatuoinnissa eikä hän vastannut kertaakaan.

Pääkallokiitäjän sijaan tatuointi näyttää humalaiselta lentokalalta. Toinen silmä on mitä piti olla, kun taas toinen on vain vedetty suorana viivana pään myötäisesti ja on solisluun päällä (3D-efekti). Mustetta puuttuu muutamista kohdista eivätkä viivat ole kaikkialla suoria. Tatuointi ei vastaa Archin portfoliota tai hänen saamiaan arvosteluja.

Hän käytti puhelintaan tatuoinnin teon aikana, ei vaihtanut hanskojaan sen jälkeen sekä piti puhelinta neulojen ja musteiden vieressä. Viesteihin vastaa hyökkäävästi, välttelee vastuuta ja syyttää asiakasta tatuoinnin epäonnistumisesta. Viesteissä haukkui muut tatuointini ja sanoi, ettei kukaan ole ollut tyytymätön hänen työnjälkeensä, vaikka on tatuoinut 15 vuoden ajan.

Archin mielestä mm. huono hoito on syynä tatuoinnin epäonnistumiseen, vaikka samoihin aikoihin toisella tekijällä otettu ja samalla tavalla hoidettu tatuointi on laadultaan erinomainen. Archi itse ei antanut hoito-ohjeita kelmun poiston lisäksi enkä allekirjoittanut mitään asiakaslomaketta.

Oma kokemukseni kyseisestä tatuoijasta on todella negatiivinen.


1 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Archi Tattoo