Kategoriat / Web Hosting

Zoner Oy

Keskiarvo: (4.8): 5 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Zoner Oy on Internet ratkaisuja tuottava hosting-yritys. Olemme toimineet jo 4 vuotta hosting-ympäristössä, mikä on keskimääräistä enemmän alallamme. Laitetilamme sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoamme hosting-palvelut webhotelleista - kokonaisiin laitekaappijärjestelmiin" 


Kirjoita arvostelu!


www.zoner.fi

 
13.10.2017
Nopea!


Käytin webhotelli.fi palveluita ennen ja kyllästyin niiden jatkuviin katkoksiin ja hitauteen. Tein pitkään vertailuja ja päädyin muutaman nopeustestin perusteella Zonerille. Pyörittelen verkkokauppaa joten nopeus on todella tärkeätä jotta kauppa kävisi.

Enpä olisi uskonut että n. 30 eur lisää vuodessa ja tuotesivu aukeaa 4x nopeammin kuin entisellä tarjoajalla... Taas tuli todettua että halpaa ei vaan kannata ostaa.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.6.2016
Erittäin jees


Siirsin juuri kaikki tilit Zoneriin (4kpl). Palvelimet on uskomattoman nopeita! Prestashop- ja WP-installaatiot on valehtelematta 5 kertaa nopeampia kuin meidän vanhalla webhotelli- palveluntarjoajalla (suomalainen pikkufirma). Siinä missä Prestashopissa tuotteen avaus kesti aikaisemmin 10-15 sekuntia, nyt kellotin ajaksi 2,5 sekuntia. Aika hitonmoinen parannus.

Asiakaspalvelu on mukavaa ja myös ennen kaikkea nopeaa. Saatiin .fi-domain siirrettyä uudelle palvelimelle ja onlineksi alle 45 minuutissa tilauksen tekemisestä. Viimeiset kuusi vuotta olen tätä työkseni tehnyt ja taitaapa olla nopeusennätys.

Tätä toimintaa tukee ihan mielellään. Oikein hymy tulee huulille, kun kerrankin kaikki toimii niinkuin pitää. :)

Hinnatkin on kohdillaan, joten 5/5 tähteä täältäpäin. Hyvä Zoner!


5 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
15.12.2015
Hyvä hinta-laatusuhde


Firmallani on ollut palvelut (webbisivut + sähköposti) Zonerissa 5+ vuotta ja palvelu on toiminut asiallisesti. Ei isoja katkoja, aspaan on saanut järkevästi yhteyttä jne. Tosin olen itse IT-ammattilainen, joten kovin paljon tukea en ole tarvinnut.

Vähän miinusta tulee siitä, että ihan kaikkien muutosten kohdalla ei asiakkaita ole informoitu tarpeeksi. Joskus on joutunut itse kysymään muutoksista kun ei olekaan palvelu toiminut totutusti.

Valitettavasti joudun nyt siirtämään palveluni muualle kun lopettavat käyttämäni sähköpostipalvelun. Mutta muuten suosittelen.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Zoner Oy