Kategoriat / Web Hosting

Webol

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Webolin palvelut ovat erinomainen valinta niin yksityisille, yrityksille, kuin yhdistyksillekin. Takaamme vakaan ja toimivan palvelun, nopeat yhteydet, erinomaisen asiakaspalvelun, ja tietysti halvat hinnat; kaikilla palveluillamme on kiinteä 20 euron vuosihinnoittelu, johon sisältyy myös vapaavalintainen .com, .net, .org, .info, tai .biz -päätteinen oma domain-nimi." 


Kirjoita arvostelu!


www.webol.fi

 
11.12.2017
Käsittämätöntä asiakaspalvelua


En tiedä, mitä tässä firmassa on kokonaisuudessaan menossa, mutta tämän vuoden aikana tapahtunut verkkopalvelun supistaminen ja asiakaspalvelun siirtäminen tikettijärjestelmään on kyllä ollut täysi susi. Jo aikaisemmin firmaa oli haastavaa saada ripeästi kiinni sähköpostitse (viikon viive tavallisesti). Millainen firma poistaa nettisivultaan yhteystiedot?

Ja ilmainen vinkki KAIKILLE palveluntarjoajayrityksille: koittakaa kohdentaa asiakaspalveluanne ja miettiä, miten parhaiten viestiä asiakkaalle, joka pyytää apua. Jos asiakas vaikuttaa epätietoiselta tai on selkeästi ymmärtänyt jotain puutteellisesti ja esittää useamman kysymyksen, ei häntä palvella kovinkaan hyvin yhden virkkeen vastauksella, joka sisältää vastauksen vain yhteen kysymykseen teknisellä kielellä. Pahimmassa tapauksessa tämä vastaus vain herättää kolme uutta lisäkysymystä ja pienen ongelman setviminen vain viivästyy.

Kannattaa vaikka palkata joku viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija pitämään yhden päivän koulutuksen siitä, miten viestiä asiakkaan kanssa ja miten ottaa huomioon se, että kaikki eivät ole koodareita. Nyt palveluntarjoaja vaihtui sellaiseen, jolta sai selkeää, ystävällistä ja kohdennettua palvelua välittömästi chatissa.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.9.2017
Toiminta alle arvostelun


Asiakaspalvelu ilmoittaa, että ei vastaa sähköposteihin ja kehottaa ottamaan yhteyttä tikettijärjestelmän kautta, joka taas ei toimi.

Ilmeisesti INT2000 samaa firmaa nykyisellään. Välttäkää.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Webol