Kategoriat / Kuntokeskukset ja Tanssikoulut

idealfit

Keskiarvo: (2.2): 2 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Liikunnan aloittaminen on hyvä päätös. Meidän tarjonnastamme löytyy varmasti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta sopiva ja mielekäs laji tai liikuntamuoto. Olit sitten sunnuntaijumppaaja tai liikunnan aktiiviharrastaja, meiltä saat hyvän kunnon - ja hyvän mielen." 


Kirjoita arvostelu!


www.idealfit.fi

 
26.5.2014
Asiakaspalvelun/myyjien työmoraali nolla!


Haluan kertoa ikävät kokemukseni salin henkilökunnan menettelytavoista. Liityin 02/14 Idealfit Eiraan ja sopimuksen tekohetkellä sovin myyjän kanssa että saan irtisanoa sopimukseni milloin vaan koska tulossa putkiremontti asuntooni jolloin joudun ehkä muuttamaan. Varmistin että onhan tämä ok ja ettei irtisanoessani tule mitään sanktioita. Hän vakuutti ettei tule kun nyt näin sovitaan. Sopimukseen sisältyi yhden kerran ilmainen pt kerta jonka nyt otin kun sanoivat olevan ilmainen.

Nyt kun ilmoitin heille että irtisanon sopimukseno 07/14 eteenpäin soitettiin ja sanottiin että tämä tällä selvä mutta lähettävät 50e laskun pt:stä, koska se olisi ollut ilmainen JOS en olisi irtisanonut alle 12kk!Sopimusehdoissa kohdassa 3 kuulemma tämä sanktio lukee. Niin varmasti lukee mutta kyse onkin siitä että keskusteltaessa tämä jätetään tahallaan mainitsematta vaikka yhdessä tärkeämmät kohdat sopimusehdoista käytiin läpi. Tai siis hän kävi ne minulle.

Myönnän että minun oma vikahan tämä on kun en pikkutarkkaan lukenut sopimusehtojen jokaista kohtaa.mutta hyvän työmoraalin omaavan henkilökunman olisi tullut mainita tästä asiakkaalle. Varsinkin kun monta kertaa kysyin että eihän ennenaikaisesta irtisanomisesta tulee minkäänlaista ylimääräistä laskua.

Olkaa siis vähemmän naiiveja kuin minä ja elkää luottako heidän myyjiinsä vaan lukekaa ehtojen pienimmätki printit ja kohdat läpi.

7 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
5.2.2014
Valittajat valittaa, treenaajat treeanaa


Olen väsynyt valittajiin! Kaikki salit ei voi olla kaikkien mieleen! Mulle pääasia on , että saan treenit tehtyä! Parasta on raaka rauta, hien haju ja magnesiumin pöly, mutta käy sali jossa hai..siis tuoksuu parfyymi , on palmuja yms. Kun vaan saan tehtyä treenin...oho... Laite rikki, EI. HÄTÄÄ. Teen korvaavan liikkeen, vaikka olen kilpailumielellä treenaava, ei pikkuasioista tehdä numeroa, oho jos pesutilat on joidenkine mielestä huonot, pääasia, että tulee vettä! Ja ainahan voi peseytyä muualla! Tärkeintä on, että sali on lähellä ja saan treenata 8-11 kertaa viikkoon. Ihan sama mitä hlökunta on, kun vaan saa tehdä ohjelmani ! valittajat, kattokaas välillä peiliin

4 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.9.2013
Surkea asiakaspalvelu ja rajoitetut aukioloajat


Salilla käy päivisin ja aamuisin vähän ihmisiä, jolloin ei tarvitse jonotella vuoroaan laitteisiin. Hakaniemen salilla on laitteet suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka hieman normaalia kulumaa on nähtävissä. Huom, salilla vain yksi kyykky/maastavetopaikka, joka iltaisin muodostuu pullonkaulaksi. Itse vältän käymistä salilla klo 17-19.

Salin suurin miinus on aukioloajat, jotka etenkin viikonloppuisin ovat paljon suppeammat kuin kilpailijoilla (aukeaa myöhemmin ja menee kiinni aiemmin). Tämä johtuu samassa yhteydessä toimivasta toriparkista, jonka aukioloaikoja kuntosalikin noudattaa.

Asiakaspalvelu on aikaisempien kommenttien kanssa yhtenevää, se on surkeaa. Palautteita ei huomata ja henkilöstö, silloin kun on paikalla keskittyy soittelemaan kopeistaan uusille asiakkaille ja nykyiset asiakkaat saavat norkoilla oman onnensa nojassa. Tämän lisäksi kannattaa ehdottomasti ottaa lasku suoraveloituksella, sillä he lisäävät paperilaskuun melkein vitosen lisäkulun (ja näin perivät vuodessa lähes yhden ylimääräisen kk-maksun)


9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele idealfit