Kategoriat / Äänikirjapalvelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Audible

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Audible is the leading creator and provider of premium audio storytelling, enriching the lives of our millions of listeners every day. With our customer-centric approach to technological innovation and superior programming, Audible has reinvented a media category, and is the driving force behind today’s audio entertainment revolution."
BookBeat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nauti yli 200 000 loistavasta e- ja äänikirjasta alkaen 9,99 €/kk! Jaa helposti koko perheen kesken. Ei sitovaa määräaikaa."

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee vain uusia BookBeat-käyttäjiä.
Elisa Kirja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kotimainen Elisa Kirja on Suomen monipuolisin kirjapalvelu. Parhaat tarinat jokaiseen makuun löydät maan laajimmasta valikoimasta suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja."
Nextory

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nykyään Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista e- ja äänikirjojen tilauspalveluista. Suomessa Nextory aloitti toimintansa syksyllä 2018. Ruotsin ja Suomen lisäksi sovelluksemme on tänä päivänä saatavilla myös useissa muissa Euroopan maissa."
Storytel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja podcastia."

Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk.
Suomalainen Plus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalaisen Kirjakaupan laaja kirjavalikoima edulliseen 16,95€ kuukausihintaan. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile ilmaiseksi ja ihastu!"
Supla

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Supla+ on Suomen monipuolisin äänikirjapalvelu. Kaikki suomenkieliset äänikirjat rajoituksitta ja maan kiinnostavimmat podcastit ilman mainoksia."
Yle Areena Audio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Enemmän kuin ehdit katsoa ja kuunnella. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot."