Kategoriat / Autovuokraamot


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
24Rent

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haluamme helpottaa liikkumistasi riippumatta siitä onko arki tai pyhä. Lisäksi teemme kaikkemme, jotta voit valita nykyaikaisen auton juuri kulloiseenkin tarpeeseesi – kaupungissa arkikäytössä näppärällä kaupunkiautolla, mökkimatkalla nelivedolla ja sisustustöitä hoitaessa pienellä pakulla. Kun valitset meidän automme, valitset Suomessa kehitetyn ja pyöritetyn palvelun etkä ulkomaista korporaatioketjua. Sama luotettava yritys helpottaa kulkuasi jo 30 kaupungissa ja yli 300 noutopisteessä."
Alex Car Rent

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Alex Car Rent on edullinen ja luotettava autovuokraamo Itä-Helsingissä. Vuokraa auto pelkällä puhelinsoitolla vuorokaudeksi, viikoksi tai jopa kuukaudeksi. Kaikki automme ovat hyvin huollettuja ja mukavia. Varaa sijaisauto oman auton huollon ajaksi erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tarvittaessa vuokraamme myös lastenistuimet ja navigointilaitteet."
Automob

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Automob vuokraa halpoja autoja, veneitä ja asuntovaunuja."
Autorentti Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Autovuokraamo Tampereen Hatanpäällä

Tervetuloa Autorentti-autonvuokrauksen edullisten, mutta laadukkaiden palveluiden pariin Tampereen Hatanpäälle. Palvelemme Sinua joustavasti kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Meiltä vuokraat autot helposti sekä lyhempään että pidempään tarpeeseen.Laaja valikoima vuokra-autoja kattaa muun muassa henkilöautot, pakettiautot (B-kortti ja C-kortti), kuorma-autot, peräkärryt, autotrailerit sekä muuttolaatikot ja tarvikkeet."
Autovuokraamo Actum

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Actum Autovuokraus Oy palvelee lähellä keskustaa Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie 5. Olemme ainoastaan kivenheiton päässä metro- sekä bussiasemasta, joten pääset helposti luoksemme. Asiakkaan pyynnöstä toimitamme myös vuokra-auton lentokentälle."
Autovuokraamo Orent

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Orent on edullinen ja luotettava autovuokraamo Helsingissä. Vuokraa auto pelkällä puhelinsoitolla vuorokaudeksi, viikoksi tai jopa kuukaudeksi ilman piilokuluja. Hintaan sisältyy vapaat kilometrit, verot, vuokrausliikennevakuutus ja rekisteröinti. Meillä et maksa ylimääräisiä kuluja, kuten talvivarustus tai lisäkuljettaja maksuja."
Autovuokraamo RentCenter Tampere

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme Tamperelelainen perheyritys ja toimialamme on auton vuokraus. Vuokraamme edullisesti henkilöautot, minibussit, pakettiautot, muuttoautot, kuorma-autot, peräkärryt, muuttolaatikot ja nokkakärryt."
Avis

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Suomessa Avis harjoittaa autonvuokraustoimintaa maantieteellisesti kattavasti ympäri Suomea, käsittäen mm. kaikki säännöllisen reittiliikenteen piirissä olevat lentoasemat ja kaikki suurimmat kaupungit. Täydellisen toimipisteluettelon voit hakea sivustolta Toimipisteet, Toimipisteet Suomessa."
Budget

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Budget autovuokraamo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia automalleja ja kokoja, jotka vastaavat tarpeitasi. Keski-ikä henkilöautoilla on 4-6kk:tta, joten käytössäsi on aina uusin ja ajanmukaisin kalusto."
City Car Club

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "City Car Club tarjoaa palvelua, joka sijoittuu itsepalveluautonvuokrauksen ja itsepalvelutaksin välimaastoon. Joissain tapauksissa se myös korvaa oman tai työsuhdeauton. Autot on hajasijoiteltu mahdollisimman lähelle clubilaisten koteja ja työpaikkoja. Joustavuus tarkoittaa asiakkaan kannalta mahdollisuutta valita kuhunkin tilanteeseen sopiva auto. Clubin autojen käyttö edellyttää aina jäsenyyttä."
Dollar Rent A Car

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Dollar Rent a Car was founded in 1965 by Henry Caruso in Los Angeles, California. In 1990 it was acquired by Chrysler. Dollar has more than 647 worldwide locations in 53 countries, with a significant presence in Europe, the Caribbean and Latin America, including more than 358 in the United States and Canada."
Elorent Oy

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Joustavaa ja luotettavaa pakettiauton vuokrausta esimerkiksi muuttoon, tavaran kuljetukseen, työtehtäviin tai sijaisautoksi tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi. Verkkopalvelumme toimii vuorokauden ympäri, puhelinpalvelumme arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan."
eRENTA.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "eRENTA.fi on suomalainen autovuokraamo. Yhtiömme liikeidea on tarjota uusia sekä laadukkaita vuokra-autoja alkaen 1e/vrk! Toimimme tällä hetkellä Lappeenrannan, Oulun ja Helsinki-Vantaan lentokentillä."
Europcar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy. Interrent Oy:ssä asiakkaita palvelee 150 autonvuokrauksen ammattilaista yli 30 paikkakunnalla. Interrent Oy on toiminut jo vuodesta 1967."
Eurorent

Keskiarvo (2.3):

5 arvostelua.
 "Autovuokraamo Eurorent palvelee seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Kerava, Klaukkala, Tuusula ja Vantaa. Vuokrattavana on henkilöautoja, pakettiautoja, pienoisbusseja, kuorma-autoja ja erikoisautoja. Eurorent on täyden palvelun autovuokraamo 24h/vrk. Asiakkaan niin halutessa auto voidaan toimittaa lentokentälle, hotelliin ja työpaikalle."
Goldcar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Goldcar has been hiring vehicles in Alicante, Mallorca, and Malaga for the past 30 years, to which we've now added a further 60 destinations. As a pioneer company in in low cost car hire in Spain, our commitment for 2016 is to maintain the best prices in the sector and improve our customer service."
Halpaautovuokraamo.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Löydä paras tarjous 550:stä autovuokraamosta."
Hertz

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hertz Autovuokraamo palvelee Suomessa yli 70 toimipisteessä, kaupunkitoimistoissa ja lentokentillä. Kattavan palveluverkostomme avulla saa Hertz auton käyttöön joustavasti mistä päin Suomea tahansa.Lisäksi teemme yhteistyötä kaikkien autoliikkeiden ja korjaamojen kanssa, jonne toimitamme tarvittaessa sijaisauton veloituksetta."
Holiday Autos

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Holiday Autos on mailman suurin vuokra-autojen välittäjä ja tarjoaa vuokrattavaksi 850 000 vuokra-autoa yli 80 maassa. ?Edullisin hinta ? sopimus? takaa asiakkaillemme aina markkinoiden parhaimmat hinnat. Holiday Autos maksaa jopa 7% komissiota autojen vuokrauksista."
Nettipaku.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helppo ja edullinen pakettiauton vuokraus
Sijainti Tampereen keskustassa
Markkinoiden edullisin siisti paku
Halpa muuttoauto!"
Pakukeisari

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pakettiautojen vuokraus muuttoautoiksi ja tavaran kuljetukseen pääkaupunkiseudulla."
Pakuovelle.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pakut ovat tilavuudeltaan suosittuja esimerkiksi pienen muuton tekemiseen. Muutto vaatii yleensä tarpeeksi tilavan auton, ja pakettiauton mitta täyttää sopivasti nämä tarpeet."
Pirkkalan Pakurental Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pakettiauton vuokrausta Tampere-Pirkkala-Nokia sekä Kerava–Tuusula-Järvenpää -alueella. Meiltä pakettiauton vuokraus päiväksi, kahdeksi tai viikoksi. Vuokrahinnoissa ei ole kilometrirajoituksia."
Rentalcars.com

Keskiarvo (1.7):

9 arvostelua.
 Entinen eAautovuokraamo

"rentalcars.com on yksi maailman suurimmista internetissä toimivista autonvuokrausvälittäjistä, joka järjestää yli 2 miljoonaa vuokrausta vuodessa yli 6000 kohteessa ympäri maailman. Maailmanlaajuisen toimintamme huomaa siitä, että asiakkaamme ovat yli 180 maasta, internet-sivustomme ovat yli 40 eri kielellä ja lisäksi varauksen voi tehdä eri valuuttoja käyttäen. Tarjoamme palvelua myös asiakkaillemme eri kielillä sekä puhelimitse että sähköpostitse."
Scandia Rent

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Scandia Rent on suuri kotimainen autonvuokrausketju. Toimistoja on lähes 50 ja Scandia Rent autoja liikkuu suomalaisilla teillä toista tuhatta! Scandia Rentin toiminta on osoitus suomalaisesta yksityisyrittäjyydestä parhaimmillaan. Palvelun vakuutena on paikkakunnan olot ja tarpeet parhaiten tunteva paikallinen Scandia Rent-yrittäjä, joka tekee kaikkensa, että sinäkin vuokraat häneltä auton uudestaan!"
Sixt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sixt on yksi Euroopan suurimmista autovuokraamoista. Toimimme 95 maassa maailmanlaajuisesti 3500 toimipisteessä. Sixt tarjoaa laajan autovalikoiman Suomessa ja ulkomailla - erikoismallit mukaan lukien. Yritysasiakkaille räätälöimme hinnat niin Suomeen kuin ulkomaille."
Thrifty autovuokraamo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Thrifty Car Rental is one of the largest car rental companies in the world and is a wholly owned subsidiary of Dollar Thrifty Automotive Group, Inc. In November 2012, Hertz Global Holdings, Inc. (NYSE: HTZ) acquired Dollar Thrifty Automotive Group."