Kategoriat / Brunssipaikat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Alia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki

"Ravintola Alia tarjoaa upeat puitteet sekä perhe- että yritysjuhliin ja palvelee à la carte-asiakkaitaan vuoden loppuun. Tervetuloa nauttimaan!" -eat.fi
Bistro Artesana

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kulmavuorenkatu 2, 00500 Helsinki

"Tarjoamme monipuolista ja maistuvaa vegaanista luomukasvisruokaa viikoittain vaihtuvan lounaslistan mukaan sekä a la carte-annoksia pienempään tai suurempaan nälkään käytäen sesongin mukaisia ja mahdollisimman lähellä tuotettuja tuoreita kasviksia."
Cafe Talo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 2 b, 00530 Helsinki

"Cafe Talo on sopiva sekoitus street baaria, ruokailua, teatteriravintolaa sekä yksityistilaisuuksia. Sijainti Hakaniemen kauppahallia vastapäätä on loistava! Keskustan alueeltakin sporalla ja metrolla muutamassa minuutissa sillan tälle puolelle."
Coronita

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Annankatu 31-33, 00100 Helsinki

"Aamulla stadin siistein jumppa, lounaalla makoisaa husmansia, erikoiskahvittelun jälkeen euroopan fresseimmät smoothiet ja kohti iltaa lautaselle lentää herkkuja libanonin ja mediterrainin väliltä. Myöhemmin ripaus latinoa lanteille, ehkäpä Uukakkosmaista jytinää ja Madonnaa sheikaten kohti puolenyön parasta boogieta. Yökerhon kautta himaan, pari tuntia unta väliin ja keskustan parhaalle viikonloppubrunssille Coronitaan! Coronita, bistro ja parempi boogie!" -eat.fi
Dylan

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 153B, 00560 Helsinki

"Dylan on modernisti ja iloisesti designattu hybridiravintola joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti. Dylan on erikseen mutta samalla juhlasali, brunssihuone ja lounasbistro; sinä päätät." -eat.fi
Fanny

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Bulevardi 40, 00120 Helsinki

"Moderni elämäntapabaari Helsingin parhaaan puiston laidalla. Rela puistobaari, Etelä-Helsingin laadukkain brunssi, moderni ja hauska husmanskost lounas ja ehkä Helsingin paras bilehuone yksityistilaisuuksia varten. Vuokraamme myös Sinebrychoffin museon juhlatiloja. Tervetuloa:)" -eat.fi
Karl Fazer Café

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki

"Karl Fazer Café on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Karl Fazer Café on Kluuvikadulla, Helsingin sydämessä ? on ollut jo vuodesta 1891. Se on enemmän kuin kahvila; se on myös pyörryttävän ihana herkkukauppa. Karl Fazer Café luo makuelämyksiä myös yrityksille."
Korjaamo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Töölönkatu 51 A-B, 00250 Helsinki

"Korjaamolla toimii joka päivä klo 11?17 palveleva Korjaamo Café. Caféssa on myös tarjolla klo 16 saakka kaupungin suurin ja maistuvin salaattibuffet sekä päivän keitto ja toast (10 e) maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin brunssi klo 11 alkaen!"
Krulla

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lönnrotinkatu 13, 00120 Helsinki

Pacifico

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Helsinginkatu 15, Helsinki

"Mahtava brunssi lauantaisin ja sunnuntaisin hintaan 9,95?, tarjoillaan 11-16" -omakaupunki.hs.fi
Primula

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Laivurinkatu 10, 00150 Helsinki

Ravintola Ilmatar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Bulevardi 2 / 4, 00120 Helsinki

"Modernia ja mutkatonta ruokaa parhaista suomalaisista raaka-aineista yhdistettynä kansainvälisiin makuihin. Ilmatar palvelee tilausravintolana kokous- ja bankettitilaisuuksissa sekä hotellin aamiaisravintolana. "
Salutorget

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsinki

"Salutorget koostuu konstailemattomasta ja selkeästä ruokasalista, laadukkaasta baarista ja kauppatorille avautuvasta klassisesta pöytiintarjoilukahvilasta terasseineen. "
Sandro

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kolmas linja 17, 00530 Helsinki

"Sunnuntaisin klo. 10-15
ensimmäinen kattaus klo.10:00, toinen kattaus klo.13:00."
Siltanen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 13 B, Helsinki

"Kalliossa sijaitseva tyylikäs baari ja ravintola Siltanen tarjoilee makoisia versioita klassista juomista ja kotoisaa, paikallisista raaka-aineista tehtyä ruokaa laajan juomavalikoiman kera. Kaupungilla myös kerrotaan, että Siltanen tarjoilee kaupungin parhaat burgerit. Iltaisin kaupungin DJ:iden parhaimmisto muuttaa Siltasen eloisaksi yöelämän keskipisteeksi." -wearehelsinki.fi
Sävel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 2, Helsinki

"Ravintola Sävel on sivistynyt ja tunnelmallinen ravintola yli 20-vuotiaille nautiskelijoille. Sävel tarjoaa asiakkailleen kotimaista iskelmää ja tunnelmaa perinteiseen henkeen. Sävel on tunnettu maukkaasta kotiruokalounaasta sekä lauantain brunssista. Ravintolan sisustus on liikeidealleen uskollinen. Sävelessä soi iskelmää, soulia ja groovea, ehkä joskus vähän rokinpaakin Sävelen erikoisuutena on oma 50-paikkainen parvi, jonka voi jakaa kahteen eri osaan. Parvi soveltuu erityisesti yksityistilaisuuksiin!"
Töölönranta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Helsinginkatu 56, 00260 Helsinki

"Töölönranta on tyylikäs kohtauspaikka Töölönlahden rannassa aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä. Valoisa ravintolasali ja viihtyisä takkabaari tarjoavat vuodenaikojen mukaan muuttuvat avarat näkymät Hesperian puistoon ja Töölönlahdelle. Ravintolan sisustuksessa on käytetty paljon pehmeitä ja lämpimiä luonnonmateriaaleja ja värejä. Töölönrannan keittiö on modernin skandinaavinen ottaen vaikutteita Euroopasta."