Kategoriat / Deittipalvelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
50plusmatch.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa 50plusmatch.fi-sivustolle, asiallinen deittisivusto aktiivisille 50-plussille. 50plusmatch on yksi suurimmista deittisivustoista, erikoistuen palvelemaan aktiivisia 50-plussia. Haluatko sinäkin löytää tuhansia samanhenkisiä sinkkuja? Liity jäseneksi."
Amortreffit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Amortreffit yhdistää satoja ihmisiä joka päivä. Meidän sivustolla on satoja aktiivisia jäseniä, lukemattomia määriä ominaisuuksia mitkä auttavat sinua tutustumaan uusiin ihmisiin. Juttu kavereita ja sun muuta löydät täältä välittömästi! Liity jo tänään."
Ashley Madison

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ashley Madison on maailman johtava palvelu naimisissa oleville henkilöille hienovaraisiin tapaamisiin"
Aurinkokivi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Aurinkokivi on palvelu ihmisille jotka ovat kiinnostuneita erilaisista henkisistä elämänkatsomuksista, filosofioista, menetelmistä ja ilmiöistä. Aurinkokiven deitistä voit löytää ihmisiä jotka jakavat kanssasi samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja elämänarvot."
Badults.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Badults.fi- seksitreffit sopivat aikuisille, jotka haluavat nauttia erotiikasta ja intohimosta ilman sitoumuksia."
be2

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Muiden ajanviettoa tarjoavien deitti-formaattien sijaan, palvelumme on rakennettu ihmisille jotka etsivät täyttävää ja kestävää ihmissuhdetta. be2 perustuu tieteelliseen analyysiin joka käyttää psykologisia, antropologisia ja sosiologisia kriteerejä etsiessään kahden persoonallisuuden yhteneväisyyksiä. Me esittelemme sinulle vain ne käyttäjät, jotka sopivat persoonallisuuteesi. Koko prosessi ajan, käyttäjä voi halutessaan pysyä tuntemattomana. Sinä päätät itse, milloin ja kenelle haluat paljastaa henkilökohtaiset tietosi."
BeNaughty

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fun dating with no waiting! Find singles fast!

Vapaasti ja lyhentäen käännettynä sivuston esittelytekstistä:

Tule sivustolle ja tapaa tuhansia samanmielisiä sinkkuja alueeltasi. Kohtaa uusia ihmisiä, flirttaile vapaasti ja seuraa suoria lähetyksiä, kun liityt iloisten ihmisten suurimpaan yhteisöön!"
C-Date

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "C-Date etsii sinulle sopivat kumppanit!
Millaista kumppania etsit? Syötä kriteerit ja C-Date tekee haun puolestasi!"
CCDate.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "CCDate.net löytää deittiseuraa aikuisille:
- Nopea - uusi käyttäjä voi heti chattailla ja puhua uusille tuttavuuksille, kun on luonut oman profiilin palveluun.
- Turvallinen kotimainen - yhteystietoja ei koskaan välitetä toiselle osapuolelle.
- Henkilökohtainen asiakaspalvelu - neuvonta puhelimitse joka päivä.
- CCDatesta ei koskaan lähetetä laskuja!
Cheating69.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Aikuisten deittisivusto Cheating69.fi tarjoaa jännittävää parinetsintää. Cheating69 -sivuston tarkoituksena on antaa kaikille yhtäläinen mahdollisuus parantaa omaa seksielämäänsä uusien kumppanien avulla."
Cupidtino

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Cupidtino is a beautiful new dating site created for fans of Apple products by fans of Apple products. Why? Diehard Mac & Apple fans often have a lot in common - personalities, creative professions, a similar sense of style and aesthetics, taste, and a love for technology."
Deitille.eu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa Suomen kuumimpaan deittipalveluun. Kasvava joukkomme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet etsiä seuraa netistä. Kokeile ja ihastu. Deittiseuraa löydät varmasti, kellon ympäri!"
Deitille.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Deitille.fi on uusi, täysin suomalainen, verkossa toimiva seuranhakupalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen turvallisen ja anonyymin tavan etsiä haluamaansa seuraa. Palvelumme ei rajoitu ainoastaan verkossa tapahtuvaan seuranhakuun, vaan tuomme sen fyysiselle tasolle järjestämällä mm. sinkkuristeilyjä ja erilaisia tapahtumia. Tavoitteenamme on yhdistää ihmisiä ja vähentää yksinäisten ihmisten määrää."
Deitti.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Deitti.net on Suomen tunnetuin nuorten aikuisten seuranhakupalvelu verkossa ja mobiilissa."
Deitti24.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "100% Ilmainen deittipalvelu lukemattomin ominaisuuksin joka vaatii tekstiviestirekisteröitymisen. Näin varmistetaan nykypäivänä deittisivustoja kovasti vaivaavien huijausviestien ja ketjuviestien pysyminen poissa sivustolta."
E-kontakti.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "E-kontakti on deittisivusto erityisesti Internetissä liikkuville sinkuille, jotka etsivät uusia ystäviä ja tuttavia. Seuranhakuilmoitukset julkaistaan manuaalisen tarkastuksen jälkeen (tarkastamme ilmoituksia kaikkina viikonpäivinä klo 9.00-23.00)."
EasyFlirt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EasyFlirt on yksi suosituimmista deittisivustoista Euroopassa. Rekisteröinti EasyFlirt-deittisivustoon antaa pääsyn kaikkien jäsenten viesteihin, profiileihin ja ilmoituksiin. Tämän lisäksi rekisteröityneet käyttäjät voivat chattailla ja käyttää web-kameraa sekä Speedflirt että Messenger-vaihtoehtoja."
eDate.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palvelu edate.fi on täysin suomalainen seuranhaku ja treffipalvelu. Tule tutustumaan ja löydä elämäsi rakkaus! Palvelussamme ei ole toistuvia maksuja, emmekä tallenna luottokorttitietoja. Palveluun liittyessäsi saat aina yhden viikon ilmaisjäsenyyden, jonka aikana voit tutustua rauhassa palveluumme."
ELIITTIKUMPPANI

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ELIITTIKUMPPANI auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu tieteellisesti kehitettyyn Matching-menetelmään, jonka avulla määritellään jäsenten yhteensopivuus toisilleen. Toisin kuin muut palveluntarjoajat, ELIITTIKUMPPANI ohjaa jäseniään kädestä pitäen: Matching-menetelmän ansiosta jäsenet saavat kohdennettuja ja sopivia kumppaniehdotuksia. Tämän lisäksi ELIITTIKUMPPANI tarjoaa turvallisen alustan yhteydenpidolle sekä ainoana Euroopassa useamman askeleen kautta tapahtuvan kattavan tutustumis-prosessin."
Erotiikkachat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Erotiikkachat on nettisivu kaikille, jotka etsivät seksiseuraa tai suhdetta netistä. Lähettämällä teksiviestin, voit helposti chattailla missä vain ja milloin vain. Tämä on helppo ja nopea tapa ottaa yhteyttä naisiin sekä miehiin ympäri Suomea täysin nimettömästi. Valitse chattikumppani ja lähetä hänelle viesti."
Findmatch

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Free online dating service with live video chat to come."
Firstdate.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Firstdate on suomen ainoa deittipalvelu, joka antaa 100% treffitakuun. Kokeile ilmaiseksi."
Flirtfair

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Flirtfair on deittipalvelu, joka on suunnattu seksiseuraa ? ei parisuhdetta - etsiville naisille ja miehille. Palvelun käyttäjissä on niin sinkkuja, jotka haluavat toteuttaa fantasioitaan kuin pareja, jotka haluavat piristää seksielämäänsä kokeilemalla jotain uutta. Flirtfairiin rekisteröityy päivittäin 2500 uutta jäsentä (maailmanlaajuisesti) ja käyttäjiä on tähän mennessä jo yli 3 miljoonaa!"
Happy Pancake

Keskiarvo (2.0):

2 arvostelua.
 "HappyPancake haluaa olla laadukas ja toimiva nettideittailupaikka. Sieltä löytyy kaikki ne toiminnot mitä haluatkin vaikka se on ilmainen. Ja me tarkoitamme kokonaan ilmainen, mikään sivustolla ei maksa mitään. Eli ei vain "Ilmainen liittyminen" niin kuin monella sivustolla, vaan "Ilmainen kaikki"! Sinun pitäisi voida sekä etsiä että kontaktoida haluamaasi seuraa ilman että siitä joutuu maksamaan. Meidän mielestämme se on hyvä idea, toivottavasti sinunkin."
Hotdates18

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Joskus tuntemattomien kanssa rentoutuminen ja nautiskeleminen on helpompaa kuin niiden ihmisten kanssa, jotka tunnet. Juuri tämä on mahtavaa Hotdates18-palvelussa - se on täynnä juuri sellaisia tuntemattomia tyyppejä, joiden kanssa irrottelet mielellään ja pääset todella rentoutumaan. Tietenkään ei ole mitään estettä sille, etteikö palvelun kontaktien kanssa voisi jotain vakavampaakin syntyä, mutta Hotdates18 on ennen kaikkea itsestään nauttimista ja rentoutumista varten, ja tämän voit tehdä suuren joukon kanssa, joka on täynnä uusia, mielenkiintoisia kasvoja, jotka houkuttelevat sinut aina takaisin."
ilmainen-treffi.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "100% Maksuton Rekisteröitymättä!"
Iskuri-treffit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hae nyt mieleistäsi seuraa Iskuri-treffeiltä!"
Kaksinkaunis.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen seuranhakusivusto on suunnattu yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on liikkumisrajoite. Palvelu pyrkii helpottamaan yhteyksien luomista erilaisten rajoitteiden kanssa elävien välille. Sivusto on myös ennakkoluulottomille ihmisille, joille toisen fyysinen rajoite ei ole esteenä. Palvelu on luotettava sekä täysin ilmainen."
Kaveripano

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etsi anonyymisti [facebook] kavereistasi ne, jotka olisivat valmiita hyppäämään sänkyyn kanssasi. Kaverisi saa tietää kiinnostuksestasi vasta kun hänkin haluaa sinua.
Kontakten.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomenruotsalaisille suunnattu treffailusivusto!
Kontakten.fi är en inhemsk dejtingtjänst på nätet. Varje år träffar över 100 000 singlar över hela landet intressanta människor via Kontakten. Du kan söka kontakt genom att ange kön, åldern, ort eller intressen. Eftersom vi använder telefonnummer i stället för e-post i inloggningen, kan våra medlemmar hitta sällskap både snabbt och tryggt."
Kotisataman deitti

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Tervetuloa kristilliseen deittipalveluun!"
Kypsääseuraa

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Unohda nuoret ja kokemattomat kumppanit, Kypsääseuraa tarjoaa kokenutta ja varttunutta seuraa ympäri Suomea! Nämä naiset ja miehet ovat jo ohittaneet kokeiluvaiheensa ja tietävät taatusti, mitä tekevät. Olitpa itse nuori, keski-ikäinen tai jo vanhemmalle iälle yltänyt, Kypsääseuraa on avain seuranhakuun aikuiseen makuun!"
LOVOO

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LOVOOsta on tulossa no. 1 deitti-sivusto, joka löytää samankaltaisia ihmisiä lähiseudulta. Yli 37 miljoonalla jäsenellään maailmanlaajuisesti, LOVOO on paikka, jossa ihmiset tapaavat, pitävät hauskaa ja jakavat mielijuttujaan. Sivustomme tarjoaa ihmisille mahdollisuuden näyttää itsensä aidolla ja mielekkäällä tavalla."
Lupiini deitti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lupiinideitti on tekstiviestipohjainen treffipalvelu. Kaikki Lupiinideittiin lähetetyt ilmoitukset julkaistaan tällä sivustolla ja tarkistamisen ja hyväksynnän jälkeen myös MTV3:n tekstikanavan sivuilla 710-711. Osa ilmoituksista julkaistaan lisäksi Seura- ja Hymy-lehdissä."
Match.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Match.com on heille, jotka etsivät tosirakkautta. Monet löytävät suuren rakkautensa päivittäin Match.comin kautta!"
MatchAffinity

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MatchAffinity selvittää ensin, millainen olet: arvosi, elämäntapasi, millainen olet toisten ihmisten kanssa... ja esittelee sitten sinulle ne henkilöt, jotka sopivat erityisen hyvin yhteen kanssasi. Sinun ei tarvitse nähdä etsimisen vaivaa miljoonien jäsenten joukosta: me teemme sen puolestasi yhteensopivuustestin avulla!"
Meezoog

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "No more fake profiles, fake information, fake pictures. Unlike in traditional dating sites – Meezoogers do not date anonymously. We use a system of "social trust" that allows members to vouch for each other and verify that our friends are real, single and trustworthy."
Naughtybook.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Naughtybook on helposti saatavilla oleva yhteisöpalvelu internetissä, joten seuraa voi etsiä millon vain ja missä vain. Naughtybook antaa uusia mahdollisuuksia seuran etsimiseen niin työpaikalla, ravintoloissa tai kotisohvalla. Naughtybookin avulla voi tutustua ihmisiin eri puolilta Suomea, eikä se rajoitu vain lähialueelle. Yhteisöpalvelun avulla voi myös sopia salaisen tapaamisen helposti, joten salaiset fantasiasi toteutuu ilman, että ulkopuolisten tarvitsee siitä tietää."
Nettiseuraa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haussa tosirakkaus, etsit kaveria tai mielessä salarakas. Rekisteröidyttyä voit hakea ilmoituksista sinulle sopivan kumppanin, viestittää hänelle pikaviestein tai sähköpostitse täysin anonyymisti ja ilmaiseksi ilman mitään piilokuluja. Ilman ilmaista rekisteröitymistä voit myös selata ilmoituksia vapaasti. Hyviä deitti hetkiä kaikille!"
NextLove

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NextLove perustettiin vuonna 2013 tarjoamaan täydelliset resurssit yksinhuoltajille ja avioeronneille vanhemmille sekä niille, jotka haluavat tavata heidät, ja löytää ja luoda pysyvästi tyydyttäviä parisuhteita. Olemme luoneet tämän yhteisön auttaaksemme sinua löytämään ihmisen, jonka kanssa aloittaa seuraavan luvun elämässäsi."
OkCupid

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "OkCupid is the fastest growing FREE online dating site. Our advanced matching system is based on you, and what you find important. Tell us about yourself and we'll help you find your perfect match. With over a million quality singles from all around the world, you can make a new friend or set up a date—all for free!"
Pikkusormi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tavoitteenamme on luoda uusi, rehellisesti suomalainen seuranhakupalvelu, kaikelle kansalle ketään unohtamatta! Haluamme tarjota helppokäyttöisen ja selkeän palvelun, joka samalla seuraa tarkasti kehityksen kärkeä tarjoten uusia yhteysmahdollisuuksia käyttäjilleen."
Prime-Date

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Prime-Date on online-seuranhakupalvelu henkilöille, joilla on suuret odotukset elämältä. Prime-Daten jäsenet etsivät kumppania, jonka kanssa he voivat pitää hauskaa ja kokea intohimoisia hetkiä. Toive vakituisesta seurustelusuhteesta ei välttämättä aina ole ensisijainen. Se, kuinka uusi tuttavuus kehittyy, riippuu täysin jäsenistä itsestään."
PrivateDeitti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Privatedeitti -sivustolta löydät ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin itselläsi. Haaveilitpa vaikka samaa sukupuolta olevasta salakumppanista, löydät sellaisen Privatedeitti.netistä. Tämä on paikka, jossa unelmat toteutuvat ja jokaiselle löytyy paikka."
Puhelintreffit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Seuraa jo illaksi? Suomen nopein deittipalvelu!"
Rakastatko.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuntuuko siltä, että olet ilman seuraa yksinäisinä synkkinä iltoina? Rakastatko.com auttaa sinua etsimään sen oikean rakkauden tai vain rakkautta makuuhuoneen puolella, sinähän päätät! Palvelu on täysin maksuton!"
RichMeetBeautiful

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi deittisivusto on verkkopohjainen kohtaamispaikka kypsille, menestyville ja taloudellisesti vakaille herrasmiehille ja kauniille nuorille naisille, jotka etsivät parisuhdetta tai treffiseuraa.

Kyseinen sivusto saattaa yhteen älykkäät ja viehättävät nuoret naiset, Sugar Babyt, jotka haluavat suhteen saadakseen hellyyttä, lahjoja, matkoja, taloudellista tukea ja ohjausta, ja Sugar Daddyt, taloudellisesti vakaat kypsät miehet, jotka kaipaavat intohimoa ja hauskanpitoa. "
Romanssi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tämä on ilmainen DEITTIOHJELMA ja KUVAGALLERIA ikäraja K18 !

Ilmoitusten katsominen, niiden jättäminen tai niihin vastaaminen ei maksa mitään!"
Se Oikea

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Se Oikea on deittipalvelu, joka on lähelläsi kaikkialla: mobiilissa, internetissä, tekstikanavalla ja televisiossa."
Seksitreffit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Seksitreffit.fi on Suomen suurin aikuisviihdesivusto ja interatiivinen treffipaikka. Tämä on nopea ja kuuma kanava seuran löytämiseksi."
Senssit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Senssit.fi on yksi Suomen suosituimpia palveluja, jonka avulla voit hakea itsellesi seuraa vastaamalla ilmoituksiin tai ilmoittamalla itse. Saat vastaukset suoraan omaan sähköpostiisi. Oman ilmoituksen hinta on 19 euroa / 4kk tai 39 euroa / 12kk."
SeuraaJokaiselle.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Löydä elämäsi rakkaus - Tutustu heti ilmaiseksi! Turvallinen kotimainen SeuraaJokaiselle.fi Juttele suoraan netissä heti! Tutustu ilmaiseksi ja löydä se oikea!"
Sexpartner.fi

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Sexpartner on deittipalvelu, joka tarjoaa miehille ja naisille mahdollisuuden etsiä jotan muuta kuin pitkäaikaista parisuhdetta. Sexpartnerin avulla palveluun rekisteröityneet voivat täydentää eroottista elämäänsä ja tavata ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista. Palvelua käyttävät uusia suhteita etsivien lisäksi sinkut, jotka haluavat toteuttaa fantasioitaan ja parit, jotka haluavat raottaa verhoa uusiin yhteisiin seikkailuihin."
Single Machine

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme tekstiviesti-chat-yhteisö vain Suomessa. Täällä voit nopeasti ja helposti löytää muita innokkaita chattaajia, joille voit kirjoittaa suoraan ilmaiseksi. Haluatpa flirttailla virtuaalisesti tai löytää oikean chat-ystävyyden - täältä löydät kumppanin tekstailuun!"
Sinkku treffit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sinkku treffit on paikka sinulle, joka etsit deitti seuraa. Voit olla mies tai nainen, eikä seksuaalisella suuntautumisellasi ole väliä. Voit etsiä deitti seuraa asuinpaikkakunnastasi välittämättä. Olkoon asuinpaikkakuntasi Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Rovaniemi tai vaikka Kuopio, niin löydät deitti palvelun kautta treffi seuraa samalta paikkakunnalta tai ainakin samalta seudulta."
Sinkkuranneke.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Aito ja alkuperäinen, valtakunnallinen Sinkkuranneke. Nyt tuntemattomat sinkut kohtaavat toisensa helpommin missä vaan ja koska tahansa."
Sinkkutreffit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Treffit mielessä? Sinkkutreffit deittipalvelussa voit hakea seuraa helposti ja nopeasti. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja liity mukaan rentoon seuranhakuun."
SMS Kontakti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kiinnostaviin naisiin ja miehiin kontakteja SMS-chat-portaalin välityksellä. Etsitkö vaihtelua, juttuseuraa, uusia tekstailuystäviä vai yksinkertaisesti hauskanpitoa? Siinä tapauksessa löydät täältä juuri sen oikean chat-kumppanin! Valitse chat-kumppani ja lähetä hänelle heti ilmainen viesti Web-kännykällä. Palvelu numerolla 179179 maksaa kaksi euroa viestiä kohden ja on tarkoitettu vain täysi-ikäisille."
SpeedDate

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen SpeedDate on yhtiön SpeedDate.com tarjoama, verkkotreffisivusto, jota voi käyttää Facebookin, iPhonen ja MySpacen kautta. Sivusto, SpeedDate.com, tarjoaa Premium-jäsenille lisäpalveluita, esim. rajoittamattomat pikaviestit ja video-chatin. Löydä treffikaveri saman tien! - Turha enään odotella!"
Sport Date

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Deittipalveluiden muuttuessa suuremmiksi ja persoonattomammiksi, Sportdate haluaa tehdä muutoksen ja antaa ihmisille mahdollisuuden löytää terve rakkaus. Sportdaten kautta voit löytää ystäviä ja sinkkuja jotka pitävät liikunnasta ja hauskanpidosta."
Sport Dating

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sport Dating on keksimämme ideologia. Sport Dating sai alkunsa 2000-luvun vaihteessa Speed Datingistä ja ajatuksesta tuoda liikunta mukaan siihen. Speed Dating oli pitkälle 'kiinnitetty' ravintoloihin. Ajatuksena oli erilaisia uusia pelitapoja keksien ja niitä hyödyntäen tuoda mukaan Speed Datingiin liikunta (ja sen eri lajit) esim. ajatuksella 'ensin hiki sitten huvit'. Huom. liikunta huvi jo sinänsä;)"
Suhteet24.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suhteet24 on laadukas ja luotettava viron ja suomenkielinen kohtaamispaikka verkossa niille, jotka haluavat löytää uutta kumppania tai Virosta tai Suomesta."
Suomi24 Treffit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liity jäseneksi ja luo oma profiili. Saat koko treffipalvelun käyttöösi ilman rajoituksia. Lisäksi voit ottaa yhteyden maksutta muihin profiilieihin."
Suomideitti.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etsitkö deittiseuraa? Löydä treffiseuraa jo tänään! Deittisivusto joka tarjoaa kaikki mitä tarvitset löytääksesi rakkauden. Suomideitti on täysin ilmainen suomalainen deittipalvelu. Liity nyt ja käytä kaikkia toimintoja täysin ilmaiseksi!"
Suomideitti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa aikuisten ystäväpalveluun! Täältä saatat löytää helposti sen ainoan ja oikean tosiystävän! Liity rohkeasti mukaan, palvelu on avoin kaikille täysi-ikäisille."
Tinder

Keskiarvo (3.5):

1 arvostelua.
 "Tinder on paikkatietoja hyödyntävä sosiaalisen verkostoitumisen ja nettideittailun mobiilisovellus." -wikipedia
Treffiarena

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Seuraa, jota etsit"
Treffisivu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Treffisivu on ilmainen seuranhakupalvelu jonka kautta voi löytää itselleen uusia ystäviä, matkaseuraa, urheiluseuraa tai jopa rakkautta. Palvelun käyttäjät voivat mm. lähettää toisilleen yksityisiä viestejä sekä chattailla livenä muiden paikkaolevien kanssa."
Victoria Milan

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Victoria Milan, Suomen ensimmäinen deittisivusto sinulle, joka olet naimisissa tai parisuhteessa!"
Zoosk

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Zoosk.com is a safe, fun, and delightful online dating site for millions of singles to interact and search for their matches. As the fastest growing social dating network, Zoosk seamlessly integrates with the most popular social networking sites including Facebook, MySpace, Bebo, and Hi5. Zoosk is headquartered in San Francisco, California."