Kategoriat / Rokkibaarit / Helsinki


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Baker's Pub

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki

"Rento & rock-henkinen Baker's Pub tarjoaa menoa maanantaista lauantaihin. Arkisin asiakkaitamme ovat niin liikemiehet, opiskelijat kuin turistitkin. Viikonloppuisin Pubissa viihtyvät erityisesti musiikin ammattilaiset ja alan harrastajat. Jos olet vähintään 22-vuotias raskaamman rockin ystävä ja nautit hyvästä seurasta ja kylmästä juotavasta, viihdyt meillä varmasti. Tervetuloa!!"
Bar Bäkkäri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pohjoinen Rautatienkatu 21, Helsinki

"Bar Bäkkäri on suosittu rock-baari Pohjoisella Rautatiekadulla. Viikonloppuisin baari laajenee yläkerran Green roomiin, jossa on usein tarjolla livemusiikkia."
Bar Loose

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Annankatu 21, 00100 Helsinki

"Punaisella, kullalla, tapeteilla, valokuva- juliste- ja flyeri-harvinaisuuksilla sisustettu ravintola tarjoaa asiakkailleen rennon ja tyylikkään olohuoneen, jossa pääsee kuulemaan hienoa alternative-musiikkia. Tarjolla on harvinaisuuksia, omituisuuksia ja hittejä 60-luvun soulista tämän päivän rokkiin. Musiikki onkin Bar Loosessa pääasia eikä suotta ole ravintolan Jukeboxia kehuttu kaupungin parhaaksi!"
Bar Loosister

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hämeentie 50, 00500 Helsinki

"Rockväen ja muidenkin kansanosien uusi olohuone Rockbistro Bar Loosister aukesi toukokuussa 2013 Helsingin Kurviin. Osoitteeseen Hämeentie 50 sijoittuvan uuden ravintolan keskeinen ajatus on täyttää Fredrikinkadulla olleen ensimmäisen Bar Loosen jättämä tyhjiö pääkaupungin ravintolakartalla. Luvassa onkin leppoisaa tunnelmaa, hyvää musiikkia, konstailematonta sapuskaa ja oluet tarjoillaan tietenkin vanhan liiton kahvatuopeista."
Bar Reckless Rock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kustaankatu 4, Helsinki

"Jykevällä rockilla, heavylla ja huonolla maulla maustettu baari Kallion sydämmessä."
Bar21

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Helsinginkatu 21, 00510 Helsinki

"Bar21 on kalliossa on rock henkinen pub. alakerta on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 20:00-02:00 alakerran baarissa karaokea. Laulamaan vaan kaikki hevistä aina suomi-iskelmään asti."
Boothill

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsinki (Kamppi)

"Boothill on rehti ja rento rock-baari Kampissa, ihan Helsingin keskustan kupeessa!"
DarkSide Club

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Perhonkatu 6, 00100 Helsinki

"Darkside Club on raskaampaan musiikkiin erikoistunut rosoisen tyylikäs klubi, johon voit tulla viihtymään ja nauttimaan musiikista joka viikonloppu."
DOM Helsinki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki
(entinen Dante's Highlight)

"DOM Helsinki on rock-maailman uusi pyhättö. Kolme kerrosta ja 650 asiakaspaikkaa. Saman katon alta löydät, ammattitaidolla tehdyt drinkit, laadukkaan olut - ja siiderivalikoiman, ruokaa, monipuolista ohjelmaa bändeistä tulennielijöihin. Koko kattaus tarjoillaan kaupungin komeimmassa miljöössä, parhaan henkilökunnan voimin."
Heavy Corner

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hietaniemenkatu 2, Kamppi, 00100 Hellsinki

"Tarjoamme Infernaalista melusaastetta eri muodoissaan, järkeviä hintoja, asiallista palvelua ja kaupungin varmasti raskainta meininkiä."
On the Rocks

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

"On the Rocks on rock-klubi Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman vieressä Mikonkadulla. Vuolukivellä sisustetussa rock-luolassa rankkaa menoa riittää jokaiselle illalle."
Praha

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki

"Praha sijaitsee Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa, Rautatieaseman kupeessa. Täällä viihtyvät niin oluen ystävät, ravintola-alan ammattilaiset kuin rockmusiikin ystävät."
PRKL Club

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kaisaniemenkatu 4, 00100 Helsinki

"PRKL baari on auki on avoinna ma-ti 15-02 ja ke-su 15-04. After Work -aikana soi kaikki rock?n'rollista hard rockiin ja illan edetessä mukaan eksyy myös rankempaa tavaraa."
Ravintola Kantis (Kellari)

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ruoholahdenkatu 4, Helsinki

"Avoinna pe-la 22:00-02.00 tilauksesta. Klubi-iltoja, bändejä painottuen Heavy-musiikkiin. Voi myös varata yksityistilaisuuksiin."
Semifinal

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Urho Kekkosen katu 6 (käynti sisäpihalta), Helsinki

Tavastian pikkuveli.
Stage Rock Bar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Iso Roobertinkatu 13, 00120 Helsinki

"Stadin pitkätukkaisin Rock Bar The Stage sijaitsee yöelämältään vilkkaalla Iso-Roballa, aivan Annankadun kulmassa. Mukavahko tuontiolutvalikoima sekä raikkaat siiderit täydentävät Stage-iltasi! A-oikeudet."
Tavastia-klubi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

"Tavastia on nykyisin yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista rock-klubeista ja siitä harvinainen, että se sijaitsee kaupungin keskustassa." -wikipedia
The Rock Bar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Bulevardi 28, 00120 Helsinki

Slayer, Pantera, Maiden. Iso kolmonen = 4€