Kategoriat / Hintavertailu


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Asuntojenmyynti.fi - Välityspalkkiovertailu

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Asuntojenmyynti.fi on Suomen kiinteistönvälityksen maksuton välityspalkkiovertailu. Palvelussa on vertailtuina kiinteistönvälitysyritysten hintamerkintäasetuksen mukaan ilmoittamat hinnastot. Välityspalkkiovertailu on ajantasainen ja muutokset päivitetään palveluun vuoden jokaisena arkipäivänä. Kiinteistönvälitysvertailu on paikka, jossa kannattaa ensisijaisesti vierailla ennen välittäjän valintaa."
AutoJerry.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AutoJerry.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla suomalaiset autoilijat voivat kilpailuttaa, vertailla ja säästää rahaa autohuolloissa."
Hintaopas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jotta voit tehdä onnistuneen päätöksen, sinun täytyy tietää kaikki olennainen. Hintaopas on yksi maailman parhaita hinta- ja tuotevertailusivustoja, ja sillä on yksi tavoite: auttaa kuluttajia tekemään viisaampia ostopäätöksiä."
Hintaseuranta.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vertaa ja löydä edullisin hinta! Hintaseuranta.fi on Suomen suurin hintavertailupalvelu, jonka yli miljoonan tuotteen vertailuvalikoiman avulla löydät helposti edullisimmat hinnat, nopeimmat toimittajat ja luotettavimmat kauppiaat. Olipa ostoslistallasi mitä tahansa elektroniikasta vaatteisiin, autotarvikkeista lomalentoihin tai leluista luottoihin, olet oikeassa paikassa – vertaa ensin ja osta vasta sitten!"
Kilpailutalainasi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla."
Kilpailuttaja.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Voit solmia uuden sähkösopimuksen, gsm-liittymän, autovakuutuksen tai varata lennot ja hotellit vaivattomasti palvelumme kautta."
Lainaa-helposti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainaa Helposti on netissä toimiva lainavertailupalvelu, joka on suunniteltu suomalaisia kuluttajia silmällä pitäen. Lainavertailun käyttö on 100% ilmaista, etkä sitoudu mihinkään."
Lainaanyt.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainaanyt.fi on lainavertailuihin erikoistunut sivusto. Löydät sivustolta myös runsaasti muuta infoa oman talouden hoitoon liittyen."
Lainahakemus.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainahakemus.fi palvelun kautta käyttäjä voi kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella."
Lainalaskuri.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lainalaskuri.com auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainat. Palvelumme tavoitteena on auttaa sinua kuluttajana säästämään rahaa lainakustannuksissa."
Lainamarkkina.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LainaMarkkina.fi on 100% kotimainen palvelu, josta saat yhdellä hakemuksella edullisimman lainatarjouksen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken kilpailutettuna. Hakemus on nopea ja helppo tehdä, ei maksa eikä sido mihinkään. Saat heti useita lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla!"
Luontaistuotteet.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luontaistuotteet.com tuo yhteen lukuisia yrittäjiä ja nettikauppoja, jotka erikoistuvat orgnaanisiin tuotteisiin, lisäravinteisiin ja kosmetiikkaan."
Morebanker.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sivusto vertailee nettilainat kuluttajien puolesta. Löydät paljon hyödyllistä tietoa lainanhausta ja tämän hetkisistä lainamarkkinoista. Käyttö on täysin ilmaista ja todella helppoa!"
Polttoaine.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Polttoaine.net on riippumaton polttoaineiden hintaseurantasivusto, joka auttaa autoilijoita löytämään edullisimman bensiini ja diesel -jakeluaseman. Polttoaine.netin hintatiedot päivitetään autoilijoiden ja muiden asiasta kiinnostuneiden ilmoittamien tietojen perusteella. Hintatiedot pysyvät näkyvillä 5 vuorokautta ilman uutta päivitystä."
Sortter

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sortter on Suomalainen lainojen ja rahoitustuotteiden kilpailutuspalvelu, jossa lainojen vertailu on helppoa ja lainaehdotukset aina reiluja. Mikä parasta – hyvän lainatarjouksen vuoksi ei tarvitse nähdä vaivaa, lainojen vertailu onnistuu helposti kotisohvalta käsin. Työskentelemme vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joiden valikoimasta kilpailutamme sinulle reiluimmat lainatarjoukset ja näytämme niiden erot selkeästi euroina – sinä päätät, minkä lainan valitset."
Sähkömittari

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi. Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme."
Sähkönhinta.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkön hintavertailu -palvelu tarjoaa kuluttajille tietoa sähkön myyntituotteista ja niiden hinnoista. Palvelussa voit vertailla sähkön myyntituotteita käyttöpaikkasi postinumeron perusteella. Sähkön hintavertailu -palvelu on puolueeton ja se sisältää kaikkien sähkönmyyjien yleisesti tarjolla olevat tuotteet. Sähkönmyyjät ilmoittavat tuotetiedot palveluun itse ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta. Palvelua ylläpitää Energiavirasto."
Sähkövertailu.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkövertailu.fi on riippumaton verkkopalvelu, joka tarjoaa helpoimman ja kattavimman tavan vertailla ja ostaa sähköä koko Suomessa. Sähkövertailu.fi:ssä on kaikkien Suomen sähköntoimittajien tarjonta selkeästi esitettynä, ja löydät palvelusta myös lukuisia sähkönmyyjien kampanjatuotteita, joita et voi vertailla muualla."
Talouteni.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Talouteni.fi on riippumaton rahoitustuotteiden vertailusivusto. Talouteni.fi pyrkii vertaamaan laajasti erilaisia rahoitustuotteita, jotta asiakkaat löytävät itselleen parhaat lainat."
Trivago

Keskiarvo (1.7):

5 arvostelua.
 "Vuonna 2005 perustettu trivago on maailman laajin hotellien haku- ja tietosivusto. Joka kuukausi 45 miljoonaa käyttäjää aloittaa matkahakunsa trivagosta. trivago auttaa käyttäjiä löytämään sopivimman hotellin ja varaamaan sen parhaaseen mahdolliseen hintaan vertaillen hintoja 203 varaussivulta."
Urakkadiili

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Urakkadiili on palvelu, jossa voit täyttää tarjouspyynnön erilaisista remonteista, kuten parketin hionnasta ja saat sähköpostiisi useamman eri tarjouksen, joista voit valita parhaan vaihtoehdon. Urakkadiili tekee puolestasi urakkasopimuksen."
Vertaa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vertaa.fi on Suomen suurin hintavertailusivusto ja osa Compare Groupia. Vertaa.fi tarjoaa helpon ja ilmaisen tavan verrata tuotteita, palveluja, hintoja, toimitusmaksuja ja toimitusaikoja, minkä jälkeen kävijä voi valita parhaan toimittajan. Vertaa.fi ei itse myy mitään tuotteita. Sitä varten sinut ohjataan sinulle parhaiten sopivalle tarjouksentekijälle."
VertaaEnsin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VertaaEnsin.fi on yksi Suomen suurimmista rahoitustuotteiden vertailusivustoista ja olemme auttaneet jo yli 120.000 suomalaista tekemään parempia talouspäätöksiä ja löytämään parhaan lainan ja yhdistelemään vanhoja lainoja yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta."
VertaaLainaa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VertaaLainaa.fi on maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken vain yhdellä ainoalla hakemuksella."
Vertaaliittymä.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vertaa puhelinliittymien ja mobiililaajakaistojen hinnat. Vertaaliittymä.fi löytää sinulle sopivimmat liittymätarjoukset valitsemillasi ehdoilla. Lähetä liittymähakemus minuuteissa."