Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Hyvinkää tatskat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Black & Gray Tattoo

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Metsälammintie 3, 05460 Hyvinkää

"Tatuointi-studio hyvinkäällä, sijaitsee hakalassa metsälammintie 3. Erikoistunut black & grey-tyyliin, teen myös värikuvia ja design-suunnittelua jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti vuosien kokemuksella. Tervetuloa!"
Tattoo Heka

Keskiarvo (3.3):

5 arvostelua.
 Hyvinkäänkatu 7, 05800 Hyvinkää

"Heka - Tatuoija/lävistäjä, liikkeen omistaja

Tyyppi joka oletettavasti tekee tatuoinnit ja lävistykset. Annan ollessa sapattivapaalla ei keitä kahvia. Työskentelee niin ettei satu paljua. Delegoi. Hallitsee."
Tattoo House Inksomnia

Keskiarvo (1.4):

6 arvostelua.
 "Tattoo House Inksomnia on Hyvinkään ydinkeskustassa toimiva, vuonna 2012 perustettu, viihtyisä tatuointiliike. Terveysviranomaisen hyväksymät tilat toivottavat Sinut tervetulleeksi tutustumaan ja miettimään väritystä ihoosi, jonka voit ottaa rauhallisin mielin meillä, koska hygieniasta olemme erittäin tarkkoja ja kaikki ihoon kosketuksissa olevat tatuointitarvikkeet ovat kertakäyttöisiä, ja ne hävitetään jokaisen asiakkaan jälkeen asianmukaisesti."
Underground Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hyvinkäänkatu 2, Hyvinkää

"Underground Tattoo on vuonna 2004 perustettu tatuointiliike. Siirsimme toimintamme Keravalta Hyvinkäälle alkuvuodesta 2013. Suoritamme tatuoinnit alan parhailla laitteilla ja väreillä hygieniasta huolehtien."