Kategoriat / Internetpuhelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Cuuma Communications

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Cuuma Communications Oy on helsinkiläinen VoIP-palvelutarjoaja. Yhtiö toimittaa kehittämiään VoIP-puhelinjärjestelmiä joko paikallisesti asennettuna, integroituna asiakkaan nykyiseen puhelinjärjestelmään, ASP tai Hosted-palvelun muodossa. Lisäksi yhtiö tarjoaa erilaisia VoIP- / SIP- / IP- / VoWLAN- erikoisratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Cuuma Communications Oy vastaa myös toimitettujen järjestelmien tuesta, ylläpidosta ja huollosta."
FaceTime

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FaceTime on Applen videopuheluohjelma. FaceTime vaatii iOS-laitteen, joka on julkaistu iPhone 4:n jälkeen (iPhone 4, iPod Touch 4. sukupolvi, iPad 2) tai Mac-tietokoneen, jossa on Mac OS X 10.6.6 tai uudempi ja iSight kamera. iPhonessa ja iPad 2 -laitteissa FaceTime toimii ainoastaan WLAN-verkoissa, eli FaceTime-puheluita ei voi soittaa 3G-yhteydellä. Tästä on haittaa esimerkiksi ulkona soittamisessa. FaceTimella soittaminen on ilmaista, mutta tarvitsee data-yhteyden toimiakseen, joka voi olla maksullinen." -wikipedia
fring

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "a free mobile VoIP software, allows you to talk & IM via your handset's internet connection to other mobile phones and PC-based services such as Skype®, MSN® Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP and Twitter, at no extra cost."
Google Talk

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "They say talk is cheap. With Google Talk, it's free--and fast."
Laajakaistapuhelin.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Internetpuhelu Laajakaistapuhelinten välillä on aina ilmainen - riippumatta siitä missä kytket puhelimen verkkoon! Puhelut muihin liittymiin ovat myös erittäin edullisia."
NetPhone Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Netphonen nettipuheluilla olet yhteydessä ystäviisi, perheenjäseniisi ja liikekumppaneihisi nopeasti, helposti, mistä tahansa, minne tahansa todella edullisesti tai jopa ilmaiseksi. NetPhonella voit soittaa mistä päin maailmaa tahansa omalla puhelinnumerollasi!"
Nettipuhelin.fi

Keskiarvo (2.2):

3 arvostelua.
 "Nettipuhelin.fi on Suomessa uusi internet-puheluita tarjoava Voip-puhelin -operaattori. Tarjoamme markkinoiden edullisimpia ulkomaanpuheluita, ilman paikallisverkko-, matkapuhelu- tai muuta vastaavaa kytkentämaksua."
Phonet Voip-puhepalvelu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Phonet Voip puhepalvelu on suunnattu kuluttajille ja yrityksille. Puheluiden edullisuus ja tekninen laatu ovat huippuluokkaa. Avaa itsellesi oma Phonet liittymä."
Saunalahti Nettipuhelin

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saunalahti Nettipuhelinta voit käyttää millä tahansa laajakaistaliittymällä"
Skype

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voit soittaa ilmaiseksi kaikkialle maailmassa Skypellä. Se on aina mahdollista. Skype tarjoaa myös lisäherkkuja, jotka eivät ole ilmaisia (mutta melko halpoja)."
Viber

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 Viber-kännykkäsovelluksella voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä ilmaiseksi. Viber vaatii iPhonen tai Andoid-puhelimen toimiakseen.
VoipStunt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Make free* calls to all your online friends and regular phones in various popular destinations, or call any other number at the lowest rates around."
Windows Live Messenger

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Soittamalla ystäviesi matka- ja lankapuhelimiin pidät yhteyttä ystäviisi edullisesti sekä Suomessa että muissa maissa. Puhelut tietokoneesta tietokoneeseen ovat aina ilmaisia."