Kategoriat / Internetpuhelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Cuuma Communications

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Cuuma Communications Oy on helsinkiläinen VoIP-palvelutarjoaja. Yhtiö toimittaa kehittämiään VoIP-puhelinjärjestelmiä joko paikallisesti asennettuna, integroituna asiakkaan nykyiseen puhelinjärjestelmään, ASP tai Hosted-palvelun muodossa. Lisäksi yhtiö tarjoaa erilaisia VoIP- / SIP- / IP- / VoWLAN- erikoisratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Cuuma Communications Oy vastaa myös toimitettujen järjestelmien tuesta, ylläpidosta ja huollosta."
FaceTime

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FaceTime on Applen videopuheluohjelma. FaceTime vaatii iOS-laitteen, joka on julkaistu iPhone 4:n jälkeen (iPhone 4, iPod Touch 4. sukupolvi, iPad 2) tai Mac-tietokoneen, jossa on Mac OS X 10.6.6 tai uudempi ja iSight kamera. iPhonessa ja iPad 2 -laitteissa FaceTime toimii ainoastaan WLAN-verkoissa, eli FaceTime-puheluita ei voi soittaa 3G-yhteydellä. Tästä on haittaa esimerkiksi ulkona soittamisessa. FaceTimella soittaminen on ilmaista, mutta tarvitsee data-yhteyden toimiakseen, joka voi olla maksullinen." -wikipedia
fring

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "a free mobile VoIP software, allows you to talk & IM via your handset's internet connection to other mobile phones and PC-based services such as Skype®, MSN® Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP and Twitter, at no extra cost."
Google Talk

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "They say talk is cheap. With Google Talk, it's free--and fast."
Laajakaistapuhelin.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Internetpuhelu Laajakaistapuhelinten välillä on aina ilmainen - riippumatta siitä missä kytket puhelimen verkkoon! Puhelut muihin liittymiin ovat myös erittäin edullisia."
NetPhone Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Netphonen nettipuheluilla olet yhteydessä ystäviisi, perheenjäseniisi ja liikekumppaneihisi nopeasti, helposti, mistä tahansa, minne tahansa todella edullisesti tai jopa ilmaiseksi. NetPhonella voit soittaa mistä päin maailmaa tahansa omalla puhelinnumerollasi!"
Nettipuhelin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettipuhelin.fi on Suomessa uusi internet-puheluita tarjoava Voip-puhelin -operaattori. Tarjoamme markkinoiden edullisimpia ulkomaanpuheluita, ilman paikallisverkko-, matkapuhelu- tai muuta vastaavaa kytkentämaksua."
Phonet Voip-puhepalvelu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Phonet Voip puhepalvelu on suunnattu kuluttajille ja yrityksille. Puheluiden edullisuus ja tekninen laatu ovat huippuluokkaa. Avaa itsellesi oma Phonet liittymä."
Saunalahti Nettipuhelin

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Saunalahti Nettipuhelinta voit käyttää millä tahansa laajakaistaliittymällä"
Skype

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voit soittaa ilmaiseksi kaikkialle maailmassa Skypellä. Se on aina mahdollista. Skype tarjoaa myös lisäherkkuja, jotka eivät ole ilmaisia (mutta melko halpoja)."
Viber

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Viber-kännykkäsovelluksella voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä ilmaiseksi. Viber vaatii iPhonen tai Andoid-puhelimen toimiakseen.
VoipStunt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Make free* calls to all your online friends and regular phones in various popular destinations, or call any other number at the lowest rates around."
Windows Live Messenger

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Soittamalla ystäviesi matka- ja lankapuhelimiin pidät yhteyttä ystäviisi edullisesti sekä Suomessa että muissa maissa. Puhelut tietokoneesta tietokoneeseen ovat aina ilmaisia."