Kategoriat / Koirahoitolat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Aarrekorven Koirahoitola

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 Saaristotie 1832, 21600 Parainen

"Aarrekorven Koirahoitola on pieni kolmen huoneen hoitola maaseudun kynnyksellä, jossa koirasi saa varmasti yksilöllistä hoitoa. Rauhallinen ympäristö ja touhukkaat päivät pitävät koirasi tyytyväisenä ja stressittömänä."
Carowart

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Hackalandsvägen 84, 01150 Söderkulla (Sipoo)

"Carowart on pieni ja kodikas täydenpalvelun koirahoitola kaikille roduille. Tämä ei ole mikään "häkkihoitola", vaan koirat asuvat erillisessä kalustetussa huoneistossa. Talon yhteydessä on juoksutarhat, ilmapiiri on hyvin rauhallinen koska tonttia ympäröi laaja metsäalue."
Eläinhoitola Kopinsalmi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hyrkkääntie 16, 54920 Taipalsaari

"Eläinhoitola Kopinsalmi on laadukas koira-, kissa- ja pieneläinhoitola Taipalsaarella, lähellä Lappeenrantaa. Tarjoamme lemmikillesi lajinmukaisen, hyvän ja aidosti välittävän väliaikaishoidon maalaismaisemissa, Saimaan rannalla. Olette sydämellisesti tervetulleet!"
Eläinhoitola Onnentassu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pohjoinen Rautatienkatu 334, 11120 RIIHIMÄKI

"Keväällä 2006 valmistui uusi eläinsuojelukeskus Riihimäelle, Haapahuhdan koulua vastapäätä. Keskuksessa sijaitsee tiloja löytöeläintoiminnalle, lemmikeille tarkoitettu hoitola, eläinlääkärin vastaanotto sekä joitakin harraste-, kokous- ja liiketiloja."
Eläinhoitola Suvimarjan Kennel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Samppaantie 486, 20960 Turku

"2001 valmistunut 11 paikkainen eläinhoitola Turun Erikvallassa, Kakskerran kupeessa. Meille ovat tervetulleita kissojen ja jyrsijöiden lisäksi kaiken kokoiset ja rotuiset koirat, myös ne hieman haastavammat tapaukset."
Helsingin koirahoitola (Lemmikkihoitola)

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Tarvitsetko lemmikillesi hoitopaikkaa lomasi tai työpäivän ajaksi? Meiltä saat ammattitaitoisen ja hyvän lomakodin lemmikillesi. Meillä on vuosien kokemus erilaisista eläimistä mm. koirat, kissat, jyrsijät, linnut, kalat, kilpikonnat.. Meillä on myös mahdollisuus kuljettaa lemmikkinne hoitoomme. Asumme Helsingissä. 045 1744433 tai yleistyopalvelu@gmail.com
Hännänheiluttajat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Rajametsäntie 29-31, 00630 Helsinki

"Yksikään koira, joka on enemmän kuin 4 tuntia päivässä yksin, ei voi hyvin. Erinomainen vaihtoehto on tuoda koirasi päiväkotiin. Meillä koirallasi on aina neli- ja kaksijalkaista seuraa ja meillä on paljon tilaa sekä leikille että levolle kotoisissa tiloissamme. Sopimuksen mukaan tarjolla on myös rajoitetusti paikkoja vuorokausihoitoon."
Kennel Juppsguard

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ketunkorvenpolku 50, 04430 Järvenpää

"Hoitolamme sijaitsee Tuusulan kunnassa Vanhan Lahdentien varrella Keravan ja Järvenpään välissä. Helsinkiin on matkaa n.35km ja lentokentälle ajaa puolessa tunnissa. Keskeisestä sijainnistamme huolimatta olemme täällä Ketunkorven metsässä hyvin rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä."
Kennel Lagoon

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Havintie 44, 11710 Riihimäki

"Kennel Lagoon sijaitsee kahden hehtaarin suuruisella omalla, aidatulla, metsäisellä tontilla Riihimäellä. Kesäasuntoina jokaiselle koiralle oma yksiö, jossa katettu patio, laveri ja oma aidattu piha. Pihalta voi halutessaan seurata askareita naapuriyksiöissä. Kuumilla säillä varjoa tarjoaa vehreä ympäristö puineen ja pensaineen."
Koira- ja kissahoitola Millinraitti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Antinniemi 11, 18300 Heinola kk

"Koirahoitola ja kissahoitola"
Koirahoito Maikkula

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Voudintie 3, 25700 Kemiö

"Hoidan koiria pienimuotoisesti omassa kodissamme. Kodissamme asuu kaksi koiraa, ulkokissa sekä mieheni ja tyttö 7v. Koirille on oma huone, jossa ne saavat leikkiä (toisten kanssa toimeentulevat) pareittain. Koirille on omat turvalliset kopit/häkit. Pääsääntöisesti koirat vain nukkuvat niissä sekä viettävät rauhoittumishetken päivässä rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Koirat siis hoidetaan "häkittöminä" koirina hoitolassani."
Koirahoitola Amor

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 Lepänojantie 117, 12100 Oitti

"6-paikkainen koirahoitola maaseudun rauhassa. Jokaisella koiralla omat paikat (jos perheessä useampi koira, niin mahtuvat samaan paikkaan). Jokainen koira lenkitetään erikseen usean kerran päivässä. Hoitola on kodikas a siivotaan päivittäin. Omat lelut, peitot tai sängyt voi tuoda mukana."
Koirahoitola DogFamily

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koirahoitola DogFamily on häkitön koirahoitola. Koirahoitola DogFamily sijaitsee Eurajoella maaseudun rauhassa. Käytössämme on 135 m² omakotitalo, 4000 m² tontti ja 70 m aidattua koiratarhaa, jossa tilava terassi. Tarhassa ulkoillaan koiran ehdoilla. Lenkkeilemme kerran päivässä 1-2 h rauhallisilla reiteillä ja metsäpoluilla. Tämän lisäksi aktiviteetteja sisällä ja pihassa. Kaikille koirille taataan myös omaa rauhaa."
Koirahoitola Druzkaya

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mossabackantie 65, 10120 Inkoo

"Tarjoamme ihmisläheistä, turvallista ja luotettavaa täysihoitoa koirille omistajan ollessa loma-, työ- yms. matkalla."
Koirahoitola Fallen Haus

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 Koiramäenkuja 21 A, 03400 Vihti

"Tehtävä: Vastata huostaamme uskottujen koirien hyvinvoinnista hoitoaikana. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme siitä että koirilla on oikeanlaista ruokaa ja juotavaa, valoa, lämpöä sekä riittävä mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja levätä."
Koirahoitola Hulppea Hurtta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Särkisuontie 424, Pulkonkoski, Maaninka

"- Ammattitaitoa
- Yksilöllisyyttä: Noudatamme koiran yksilöllistä päivärytmiä.
- Joustavuutta: Ei erillisiä haku- ja tuontiaikoja!
- Kodinomaisuutta: Hoitolamme on pieni ja kodinomainen"
Koirahoitola Hupi&Halli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pakilantie 61, 00660 Helsinki

"Tarjoamme koirien viikonloppuhoitoa sekä pidempiaikaista hoitoa tarpeidenne mukaan. Mahdollisuus myös päivähoitoon. Koirahoitolan pinta-ala on yli 130m2 ja tiloissa on sekä koirasuihkut, että keittiö. Kolmeen huoneeseen on rakennettu yhteensä yhdeksän erillistä koirapaikkaa l. "yksiötä". Tilat on kunnostettu turvallisiksi ja viihtyisiksi unohtamatta puhtaanapitoa."
Koirahoitola Hölsö

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lappersintie 1113 B, 08700 Lohja

"Hoitola on valmistunut ja aloittanut toiminnan kesällä 1999. Hoitokoirista pidetään huolta yli 20 vuoden kokemuksella erirotuisista koirista. Koirahoitola on myös säännöllisesti eläinlääkärin tarkastama."
Koirahoitola Kaija Antila

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mahlatie 9, 04260 Kerava

"Koirahoitola Tmi Kaija Antila on pääkaupunkiseudulla palveleva minikokoinen, pienille koirille tarkoitettu kotihoitola, ja sijaitsee Keravalla Koivikontien läheisyydessä. Turvalliset hoitopaikat ovat kodissani, jonka ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet."
Koirahoitola Kopiti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lamminpääntie 65, 41400 Lievestuore

"Olemme kodikas häkitön koirahoitola maaseudulla metsän reunalla vanhassa koulutalossa. Koirat ovat meillä kotihoidossa. Otamme hoitoon ainoastaan muutaman koiran kerrallaan."
Koirahoitola Lux-Pet

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Leissanojantie 2 (pohjoinen pikatie 984), 04940 Levanto

"Kodinomainen koirahoitola Mäntsälässä."
Koirahoitola Miracle

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Eerikinkartanontie 311 D, 02880 Veikkola

"Koirahoitola Miracle on pienimuotoinen koirahoitola, jossa pääasia on lemmikkisi hyvinvointi."
Koirahoitola Onnellinen Koira

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Nybackankuja 14, Tuusula (Ruotsinkylä)

"Yksilöllistä hoitoa koirallesi sopimuksen mukaan."
Koirahoitola Silkkitassu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Arinatie 4, 00370 Helsinki (Pitäjänmäki)

"Koirahoitola on auki 24 tuntia täysin valveilla olevan hoitajan valvonnassa. Hoitaja valvoo 24 tuntia koirien hyvinvointia muiden töiden ohessa. Koirahoitolaan voi tuoda koiran päivähoitoon 6.30-17.30 tai täysihoitoon 24 tuntia yhdeksi vuorokaudeksi tai useammasta päivästä useisiin viikkoihin."
Koirahoitola Talli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ylimmäistentie 180, 03710, Uusitalo (Karkkila)

"Koirahoitola Talli on oman maatilan yhteyteen perustettu koirien täysihoitola Karkkilassa, Haaviston kylässä. Meillä maaseudun rauhassa lemmikkisi voi turvallisesti viettää lokoisia lomapäiviä metsien ja peltojen keskellä rentoutuen. Kokemusta meillä on suurista ja pienistä koiraroduista jo yli 30 vuoden ajalta. Hoitolamme sijaitsee Karkkilasta 12 km, Helsingistä 70 km ja Kehä III:lta 50 km päässä."
Koirahotelli Canicula

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Stenkalvintie 291, 02420 Jorvas

"Canicula sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Kirkkonummen Långvikin kylässä, vain n.30 kilometriä Helsingistä länteen rannikkotietä. Hoitolassa on yhteensä 24 paikkaa."
Koirahotelli Pikkujalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kytötie 36 B, 03100 Nummela

"Koirahotelli Pikkujalo toimii uusituin tiloin ja tarjoaa toistaiseksi rajoitetusti hoitolapalveluja pääsääntöisesti entisille asiakkaille. Yhdistimme vanhat perushuoneet isoiksi huoneiksi, joten hoitolassa on tällä hetkellä kuusi todella tilavaa huonetta ulkotarhoineen."
Koirakartano Casa De Perros

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mattilantie 120, 04660 Numminen

"Koirakartano on uusi koirien ehdoilla rakennettu 122 m2 koirahoitola ja päiväkoti. Rakennuksessa on ilmastointi, lattialämmitys, ruuanvalmistustilat sekä koirien pesupaikka. Hoitolassa on paikkoja 18 koiralle. Huonekoot vaihtelevat 2,5 m2 -10 m2 koirakoon mukaan. Jokaisella hoidokilla on käytössä oma huone josta uloskäynti omaan aidattuun ulkoilutarhaan (n.8-21 m2)."
Koiralinna

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Norpintie 104, Kustavi

"Olemme Suomalais-Ranskalainen pariskunta, jolla kokemusta kaikenrotuisista- ja kokoisista koirista jo usean vuosikymmenen ajan. Häkittömän hoitometodin olemme tuoneet mukanamme Ranskasta, jossa tämän tyyppinen hoito on saanut suuren suosion."
Koiramaja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Piispantie 7, 00370 Helsinki

"Tarjoamme karvaisille vieraillemme leikkiä, puuhastelua ja rakenteellista liikuntaa lämminhenkisten ammattilaistemme johdolla. Meillä paras ystäväsi saa seurustella muiden kaltaistensa kanssa ja nauttia yhdessäolosta. Puhtaat ja kotoisat sisäleikkitilamme luovat puitteet miellyttävälle oleskelulle. Koiramaja - Koirahoitola - Koirien päivä - ja vuorokausihoitoaVäsyn yllättäessä koirasi saa rauhoittua unille omassa majassaan."
Koiranpäivät – Koirahoitola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Sundstenintie 32, 07850 Heikinkylä

"Koiranpäivät on pieni koirahoitola maaseudulla, Lapinjärvellä n. tunnin matkan päässä Helsingistä. Hoidamme koirasi ammattitaidolla ja kokemuksella uusissa hoitola tiloissamme."
Koiraparkki.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Helsinki ja Espoo

"Koiraparkki.com on laadukas ja häkitön koirapäiväkoti & koirahotelli. Olemme toimineet vuodesta 2015 Helsingissä ja Espoossa. Koiraparkki on kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meillä koirat oleskelevat vapaana keskenään – ihmisen valvovan silmän alla."
Koirapäiväkoti Hyggebo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

"Koirien päivähoitoon erikoistunut kolmen sisaren yritys. Laatuun ja viihtyisyyteen panostava koirapäiväkoti. Joustavat aukioloajat."
Koiratalo Ystävä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Turuntie 2 F, 00370 Espoo/ Helsinki

"Koiratalo Ystävä on luotettava hoitopaikka koirille päivähoidon tai lomahoidon ajaksi. Koirat saavat vapaasti liikkua ja leikkiä muiden koirien kanssa tai rauhoittua omassa tilassaan tarpeen mukaan. Koulutetut eläintenhoitajat. Ilmainen tutustumiskäynti. tiedustelu@koirataloystava.fi"
Korkeen koirahoitola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Korpelantie 49, 16610 Kärkölä

"Yksilöllistä hoitoa koirille maaseudun rauhassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kymmenen ulkotarhaa ulkoiluun hyvällä säällä sekä 14 sisäpaikkaa, joista löytyy isommillekin koirille mukava lomasviitti. Lisäksi päivittäin lenkitystä pelto-/metsämaisemissa.Keväällä valmistuu pieni erillinen kissahoitola perheen kehrääjille."
Kuonola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuonola tarjoaa koiran trimmauspalveluita, kynsien leikkauspalveluita, pesupalveluita, hierontapalveluita, sekä päivähoitoa Helsingin Herttoniemessä ja Lauttasaaressa."
Lemmikkihoitola Haukurnau

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Rövarholmantie 25, 21620 Kuusisto, Kaarina

"Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa kaikenkokoisille, -rotuisille ja -tapaisille koirille ja kissoille. Hoidamme ammattitaidolla jokaista lemmikkiä yksilönä omistajan toiveiden mukaan, ja pyrimme takaamaan mahdollisimman stressittömän hoitojakson."
Lemmikkihoitola ja Ompelimo HoiDokit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lemmikkien hoitoa pienessä rauhallisessa hoitolassa luonnon keskellä. Hoidamme koirat, kissat, kanit, jyrsijät ja muut lemmikit asiantuntevasti puhtaissa, kodikkaissa tiloissa."
Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ketunpesäntie 25, 80260 Joensuu

"Parasta lemmikillesi! Hoidamme koirat, kissat tai pikkujyrsijät, kun tarvitset luotettavan ja lempeän hoitopaikan. Olemme täällä sinun lemmkkiäsi varten ja teemme parhaamme, että lemmikilläsi on turvallinen ja mukava olo."
Lemmikkihoitola Onnenorvokki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pappilantie 41, 21570 Sauvo

"Hoitola sijaitsee rauhallisessa Sauvossa. Paimiosta on vajaan vartin verran matkaa ja Turusta ja Salosta moottoritietä pitkin vain n. 30 min. Trimmauspalvelu huoltaa kotikoirien turkinleikkaukset sekä kaikkien eläinten näyttelypesut ja siistimiset, tyytyväisyystakuulla. Ammattitutkinnon suorittanut hoitaja huolehtii lomasi ajan kissasta, koirasta tai vaikka kilpikonnasta, myös päivähoito mahdollinen."
Lemmikkihoitola Toinen Koti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Myllylammentie 1
91310 Oulu

"Lemmikkihoitola Toinen Koti hoitaa koiraystäväsi lomasi tai työpäiväsi ajan. Rauhallinen ympäristö maaseudulla ja uudet tilat. Tervetuloa!"
Lemmikkihoitola Vierashuone Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kurikkatie 11, 90440 Kempele

"VIERASHUONE on uudenaikainen tasokas lemmikkihoitola Kempeleessä Oulun seudulla. Olemme keskittyneet erityisesti koirahoitola palveluihin. Hoitola sijaistee logistisesti sopivasti nelostien kupeessa sekä lähellä Oulun lentokenttää (6 km), joten se palvelee erinomaisesti kaikkia lomamatkailijoita läheltä tai kaukaa. Koirahoitolan yhteydessä toimii Lemmikkikauppa.fi verkkokauppa ja lemmikkitarvikemyymälä. Koirahoitolassa on 15 vierashuonetta eri kokoisille koirille. Lähes kaikissa vierashuoneissa on oma ulkoilutarha. Tilat ovat uudet ja suunniteltu nimenomaan hoitolakäyttöön."
Lemmikkihotelli Rubiinitassut

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Maalahdentie 11, 04600 Mäntsälä

"Olemme Mäntsälässä toimiva pieni häkitön lemmikkihoitola jossa lemmikkisi saa parhaan mahdollisen loman. Meille ovat tervetulleita koirat, kissat, jyrsijät, fretit sekä matelijat."
Lemmikkihotelli Tassu&tassu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hirsipadontie 8, Helsinki

"Lemmikkihotellin palvelut on tarkoitettu koirien ja kissojen iloksi. Voit tuoda lemmikkisi muutamaksi tunniksi tai vaikka koko loman ajaksi hoitoon. Koirien asunnot ovat tilavat ja valoisat 5-7,5 m2, kissojen asunnot 1,5-6m2."
Loviisan eläinhoitola

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Alexanterinkatu 16, 07900 Loviisa
Maaseutuopiston koirahoitola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ollikkalankatu 3, 69100 Kannus

"Maaseutuopiston koirahoitola tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista täysihoitoa lemmikillesi ympäri vuoden. Koirahoitola sijaitsee mukavassa maaseutuympäristössä lähellä Kannuksen keskustaa. Hoitolan toiminnasta vastaavat kennelalan opiskelijat sekä kennelvastaava."
Mei Dan Koirahoitola Faderviken (Särkisalo)

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Näsintie 125, 25640 Förby

"Koirahoitolapalvelut luotettavasti ja asiantuntevasti. Kodikkaat tilamme ovat valmistuneet 2009 ja ajanmukaiset. Tarhamme ovat isot ja erittäin varmat. Hoidamme myös juoksuiset nartut ja agressiiviset koirat."
Oivakoira Koirapäiväkoti ja -hoitola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Espoon Koirakeskus
Tiltun Koirakoulu
Oivakoira koirapäiväkoti ja - hoitola
Komeetankatu 1
02210 Espoo

"Koiran voi tuoda hoitoon satunnaisesti tai jaksosopimuksella. Ulkoilutukset 3 krt /päivässä aamulla, päivällä ja illalla. Ruokintaa varten omat tai koululta ostettavat ruuat (Roayl Canin/Genesis). Koira tarvitsee mukaan remmin ja pannan. Koira saa käyttöönsä hoitolan ruoka- ja juomakupit. Hoitohuoneissa on saatavilla yhteisiä leluja sekä petipaikkoja. Mahdollisuus varata koiralle hoitopäivän yhteyteen aika koulutukseen tai hierojalle (lisämaksu)."
Onnenkoira

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Tervamäentie 193, 05840 Hyvinkää

"Suomessa on paljon hyviä koirahoitoloita, Onnenkoira on yksi niistä. Koirahoitolan tilat ovat viihtyisät ja siistit. Esittelemme niitä mielellämme sinulle jo ennen hoitoon tuloa. Voit siis poiketa aukioloaikojen puitteissa, tai sopia tutustumisen ennalta."
Pet Hotel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Myllyniementie 7, 05450 Nurmijärvi

"Pet Hotel on Suomen ensimmäinen viiden tähden koirahotelli ainoastaan pienille koirille. Nykyaikaiset ja asianmukaiset hoitolatilamme ovat eläinlääkärin sekä kennelneuvojan tarkastamat. Hoitolassamme on tilaa 8-10 koiralle ja tarjoamme kodinomaista turvallista ja yksilöllistä hoitoa. Hoitolamme sijaitsee Nukarinkosken rannalla Nurmijärvellä vain reilun puolen tunnin päästä Helsingistä."
Pet It

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pitäjänmäentie 19, 00370 Helsinki

"Olemme Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva n.10 koiran koirapäiväkoti. Koirille on varattuna omat tilat, kuitenkin lähellä ihmisiä. Kodinomaisuutta hoitoon tuo sosiaalinen tila, jossa koirat voivat viettää osan päivästään yksin tai ryhmässä. Päivähoitoon kuuluuvat säännölliset ulkoilut ja leikkimisen mukavuus."
Rohmutassun koirahoitola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kultarannantie 36, 21340 Tortinmäki (Rusko/Vahto)

"Hoitolamme sijaitsee Ruskolla (Vahto) n. 30km Turusta Säkylään päin. Tilat valmistuivat alkuvuodesta 2008 ja koirahuoneita meillä on seitsemän. Toiminnan pienimuotoisuuden takia voimme taata koirallesi yksilöllistä hoitoa ja aikaa. Tervetuloa tutustumaan!"
Tassutavola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Raatintie 102, 09430 Saukkola

"Tassutavola on kotoisa koirahoitola hyvien liikenneyhteyksien varrella Nummi-Pusulan Saukkolassa. Tassutavolan idylliin ajaa Kehä Kolmoselta vain noin 40 minuuttia. Neljän hehtaarin koiraparatiisissa on tilaa temmeltää!"
Tuiskun rakkaat lemmikit

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Paarnoorintie 121, Pori

"Porin Paarnoorissa sijaitseva kodinomainen ja tilava hoitola. Tervetulleita ovat hoitoon myös kaikki muut lemmikkieläimet. Lisätietoa jakuvia löytyy facebookista, etsi Tuiskun rakkaat lemmikit."
V.I.P.Lemmikkihoitola Ky

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lambontie 50, 06500 Porvoo

"Me ymmärrämme, kuinka rakas lemmikkisi on Sinulle. Täällä V.I.P.Lemmikkihoitolassa Sinun lemmikkisi on erittäin tärkeä myös meille. Meillä saatkin asiantuntevaa, ammattimaista ja omistautunutta huolenpitoa ystävällesi! Tarjoamme koirille ensiluokkaista ja rodulle/yksilölle sopivaa hoitoa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja suunnittelemme hoitojaksot lemmikkisi tarpeen mukaan. Lisäksi teemme trimmausta ja muita hyvinvointipalveluita sekä neuvontaa. Hoidosta vastaa kokenut ja koulutettu klinikkaeläinhoitaja. Eläinhoitolamme puitteet ovat upeat ja maisemat kauniit."
Vihdin Koirahoitola

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Hangassuontie 45, 03300 Otalampi (Vihti)

"Viihtyisä koirahoitola lähellä Helsinkiä tarjoaa hyvää hoitoa koirille."