Kategoriat / Kuntokeskukset ja Tanssikoulut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Baras Kuntokeskus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "BARAS on viihtyisä kuntokeskus palvelutalo Albatrossissa. Se on sopiva paikka kunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen nuoresta tytöstä eläkeläisvaariin, kotiäidistä painonnostajaan. Baras aukeaa jo aamutuimaan, ja sulkee ovensa vasta auringonlaskun jälkeen."
Blue Fitness

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Blue Fitness -kuntokeskukset toivottavat kaikki tervetulleiksi kohti terveempää elämää. Tarjoamme laadukkaan omaohjaaja -palvelun sekä monipuolisen palvelutarjonnan."
City Gym

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusittu City Gym on laadukas kuntosali aivan Helsingin ydinkeskustassa. Voit aloittaa meillä kuntoilun heti ilman jäsenkorttia ja käyttää palveluitamme aivan kuten itse päätät. Olemme keskustan ainoa kuntokeskus jossa ei ole jäsenpakkoa. Siksi olemme reilun kuntokeskuksen maineessa."
ELIXIA

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomessa ELIXIAlla on 6 liikunta- ja hyvinvointikeskusta, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden vahvistaa kehoa ja mieltä sekä saavuttaa tuloksia. ELIXIAn laajasta liikunta- ja hyvinvointipalvelujen valikoimasta voit valita omia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan palvelun."
Esport

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Stadin paras paikka, aikaisesta aamusta auringonlaskuun. Käytössäsi on 2000 neliötä avaraa ja huikaisevan kaunista liikkumatilaa Helsingin ydinkeskustassa! Meillä treenaamaan inspiroivat niin monipuolinen laitteisto, ammattitaitoiset ohjaajat kuin loistavat näköalatkin."
Finnbody

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Luota Finnbodyyn, se on tuottanut liikuntapalveluja jo yli kahden vuosikymmenen ajan! Iskulauseemme kuuluukin 'Paikat kuntoon - kunnon paikoissa'."
FIX Liikuntakeskukset

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 FIX löytyy Kalliosta, Kontulasta, Malmilta, Mäkelänrinteeltä, Pasilasta, Siltamäestä, Töölöstä, Vuosaaresta.
Forever

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Forever kuntosalit ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat elää energisempää elämää. Forever kuntosalit tarjoavat kunnostaan kiinnostuneelle oivallisen ensikosketuksen kuntosaliharrastukseen, iloisessa ja rennossa ympäristössä. Forever kuntosalit ovat suunniteltu erityisesti vasta-alkajaa ajatellen. Meille ovat kaikki energisemmästä elämästä kiinnostuneet tervetulleita, ikään ja kuntoon katsomatta!"
Forever Töölö

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Forever Helsinki Oy sijaitsee osoitteessa Kivelänkatu 2 / Mannerheimintie 50, hotelli Crowne Plazan alakerrassa (entisissä hotelli Hesperian yökerhon tiloissa). Noin 2600 m2 suuruisiin tiloihin on saatu aikaiseksi oikea maanalainen taivas. Tyylikkäästi sisustettu kuntoklubi tarjoaa liikuntapalveluiden lisäksi mm. Day Span sekä kampaamon palvelut. Parkkihallissa käytössä yli 100 paikkaa pientä korvausta vastaan."
Fressi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut kuntoon, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Avarat ja valoisat tilat sekä rento ilmapiiri antavat hyvää mieltä ja puhtia päivään. Fressin viihtyisistä tiloista löydät saman katon alta sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, että kattavat oheispalvelut. Tervetuloa palveltavaksi ja kokemaan Fressi fiilis!"
Fressi24

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta."
Gym voimapuoti

Keskiarvo (1.5):

3 arvostelua.
 "Kuntosali Helsingin pitäjänmäellä. Soveltuu voimanostoon, kehonrakennusharjoitteluun ja muiden lajien voimaharjoitteluun."
HiMO Club

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "HiMO on tanssi- ja treenistudio naisille. Täällä pidetään hauskaa, hikoillaan, opitaan ja pidetään itsestä huolta. HiMO ei ole totinen tanssikoulu, eikä sellainen liikuntakeskus, jossa käyt monta vuotta,etkä opi tuntemaan ketään. Täältä löydät uusia ystäviä ja hyvää fiilistä!"
idealfit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liikunnan aloittaminen on hyvä päätös. Meidän tarjonnastamme löytyy varmasti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta sopiva ja mielekäs laji tai liikuntamuoto. Olit sitten sunnuntaijumppaaja tai liikunnan aktiiviharrastaja, meiltä saat hyvän kunnon - ja hyvän mielen."
Kuntokeskus Salus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liity jäseneksi ja harjoittele kesä 5 €/vko"
Ladies Gym

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Asolanväylä 50, 01360 Vantaa (Koivukylä)

"Naisten kuntosali ja liikuntastudio"
Liikuntakeskus Syke

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Liikuntakeskus Syke on Tampereen keskustassa sijaitseva hyvän olon kuntokeskus. Olemme suunnitelleet liikunta-aikataulumme siten, että ne sopisivat mahdollisimman moneen elämäntilanteeseen, olit sitten aamuvirkku tai yöihminen. Tule liikkumaan ja nauttimaan aamuvarhain tai suoraan töistä. Tule silloin, kun tuntuu siltä. Tarjontaamme kuuluu monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja upea kuntosali."
Motivus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Motivus-liikuntakeskuksissa voi nauttia täysin rinnoin liikkumisesta ja ottaa tehot irti vapaa-ajasta. Laajasta tarjonnasta löytyy tunteja ja lajeja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa aloittelevaa liikkujaa löytämään sopivat vaihtoehdot runsaasta tarjonnasta. Motivus-liikuntakeskukset sijaitsevat Helsingissä ( Adlon, Center, Kamppi, Stockmann, Sörnäinen) ja Turussa ( Brahe, Centrum) hyvien kulkuyhteyksien varrella."
OLE.FIT

Keskiarvo (2.5):

1 arvostelua.
 "OLE.FIT kuntokeskukset on kehitetty auttamaan suomalaisia viihtymään ja voimaan paremmin. Meiltä löydät kattavan valikoiman hyvinvointiasi edistäviä palveluita: mm. laadukkaan kuntosalin, laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä personal trainer -palvelut ja Fustra-palvelut."
SATS

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SATS on Pohjoismaiden johtava kuntokeskusketju, jolla on runsaat 140 keskusta. Suurin osa keskuksista on omia (97) ja loppuja johdetaan franchise- tai lisenssiperusteisesti. SATS löytyy yhteensä 30 paikkakunnalta Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta."
SilverGyn kuntokeskus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Silver Gym sijaitsee Helsingin kantakaupungissa. Kuntosali tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikunnnan parissa. Käytössäsi on avara yli 700m² kuntosali, missä voit nauttia myös ikkunoista tulevasta luonnon valosta."
SportSetter

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SportSetteriin rekisteröitymällä saat kuukausittain 4 sisäänpääsypassia liikunta- ja hyvinvointipalveluihin. Saat yli 120 e:n edestä aktiviteetteja alle 30 e:lla - kuntosalikortista ja -ohjauksesta joogaan, kiipeilyyn ja crossfittiin."
Tanssikeskus Footlight

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tanssikeskus Footlight on vuonna 1984 perustettu taiteen perusopetusta antava perheyritys. Footlight tarjoaa monipuolista tanssinopetusta niin aloittelijoille kuin edistyneillekin tanssin harrastajille. Toimintaperiaatteenamme on tarjota kaupungin parhaat tanssitilat, koulutetut ammattitaitoiset opettajat ja iloinen treenaamiseen kannustava ilmapiiri."
Tanssikoulu Dame Salsa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Dame salsa on tanssikoulu, joka tarjoaa tasokasta opetusta esim. suosittujen Salsan ja Reggaetonin tahtiin. Ohjelmassamme on erilaisten tanssien lisäksi myös kehoa kehittävää Body Pilatesta. Voit aloittaa aina uutena osallistujana millä tahansa soolotunneistamme, vaikka kesken kauden! Soolotuntimme on rakennettu niin, etteivät ne etene monimutkaisine koreografioineen, vaan voit osallistua silloin kun sinulle sopii parhaiten!"
Tanssikoulu Studio High Heels

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Rentoa ja iloista tanssiliikuntaa kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille. Huippuohjaajien johdolla opitaan niin Bailatinon, Reggeatonin, Sambicin, Seuratanssien, Parilattarien, Discon, Breakin kuin HipHopinkin askeleet. Ohjelmistossa tansseja myös raskaana oleville naisille sekä äideille ja vauvoille. Viihtyisät ja kauniit tilat tekevät tanssimisesta entistä mukavempaa!
Vantaan Airbody Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme tammikuussa 2009 valmistuneissa tiloissa laadukkaita liikuntapalveluita. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja asiakkaat saavat harjoitella ilman ruuhkia ja pitkiä jonotusaikoja."