Kategoriat / Kylpylät


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Flamingo Spa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vesipuiston yhteydestä löytyy myös erillinen Flamingo Spa & Wellness -maailma, joka tarjoaa rauhallista hyvinvointia ja hemmottelua aikuisempaan makuun. Kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset tekevät ihmeitä niin keholle kuin mielelle. Saatavilla on monenlaisia tervehdyttäviä hoitoja ja kylpyjä sekä erilaisia saunoja, jotka takaavat täydellisen rentoutumisen."
Haikon Kylpylä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haikon Kylpylä aikuisille. Arjen unohtaminen tekee hyvää. Anna aikaa itsellesi ja tule kylpylälomalle Haikkoon."
Holiday Club Caribia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Holiday Club Caribia on upea kylpylähotelli lähellä Turun keskustaa. Aitoon karibialaiseen henkeen toteutettu teemakylpylä, hemmotteleva hoito-osasto ja monipuoliset ravintolat takaavat, että koko perhe viihtyy."
Holiday Club Katinkulta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Holiday Club Katinkulta on aktiivisen lomailijan paratiisi. Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voit harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä kuntoiluun ja keilaamiseen. Talvella vierailijaa odottavat Vuokatin upeat hiihtomaastot ja laskettelurinteet. Kesällä kylpylähotelli tarjoaa golfaajille kauniissa järvi- ja kangasharjumaisemassa etenevän 18-reikäisen mestaruuskisatason golfkentän sekä 6 reikäisen Tenetti -nimisen klubikentän ja Vuokatti -nimisen Par3 jokamieskentän."
Ikaalisten Kylpylä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ikaalisten Kylpylä on ympärivuotinen Wellness-, viihde- ja vapaa-aikakeskus, joka tarjoaa unohtumattoman loman kaikille pienimmästä suurimpaan. Monipuoliset hyvinvointipalvelut, kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä suussasulavat herkut ja takuuvarmat tanssit siivittävät päivät aamusta iltaan."
Imatran kylpylä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Aika ajoin on hyvä katkaista arjen rutiinit. Imatran kylpylässä, Itä-Suomen monipuolisimmassa vapaa-ajankeskuksessa, arki on helppo jättää taa. Päivisin nautitaan tasokkaista kylpyläpalveluista, iltaisin tasokkaasta viihteestä - ollaanhan iloisessa Etelä-Karjalassa!"
Långvik

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee rauhallisessa merenrantamiljöössä - vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat ovat muuntautumiskykyiset ja mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet."
Naantalin kylpylä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Naantalin ensimmäinen kylpylä avattiin vuonna 1863 Kalevanniemelle. Siitä lähtien alue on ollut tunnettu kylpyläkohde, oma kuuluisa Naantalin Kylpylämme. Naantalin Kylpylä kuuluu arvostettuun Royal Spas of Europe ketjuun. Se on myös listattu maailman 100 parhaan kylpylän joukkoon. Meille voi tulla hyvin ansaittuun päivähemmotteluun tai viikon virkistyslomalle nauttimaan saunoista, rentouttavista kylvyistä sekä ainutlaatuisista kauneus- ja vartalohoidoista, jotka on tarkoitettu virkistämään, piristämään ja rentouttamaan."
Rantasipi Aulanko

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rantasipi Aulanko on kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuistossa, golfkenttien äärellä. Täällä Sinua odottavat upea kylpylä, uusitut hotellihuoneet ja ajanmukaiset kokoustilat."
Rantasipi Eden

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Trooppinen Kylpylähotelli Rantasipi Eden Pyhäjärven rannalla tarjoaa täydellisen ympäristön niin rentouttavaan lomailuun kuin tuloksekkaaseen kokoukseen. Tekemistä riittää kaikille – on trooppinen allasosasto, monipuolista viikko-ohjelmaa, kylpylähoitoja, ravintoloita. Paratiisimainen Eden on paras, todellinen toivekohde."
Rantasipi Imatran Valtionhotelli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Imatran Valtionhotellin Linna- ja kylpyläkokonaisuus on monipuolisten yksilöllisten palvelujen kokous- ja lomakeidas. Toukokuussa 2009 avattiin uusi hemmottelukylpylä ja kylpylähotelliin 55 uutta hotellihuonetta. Kansallisaarteisiimme kuuluva Linnahotelli, ainutlaatuisen Imatrankosken partaalla maustettuna suomalaisella ja idän eksotiikalla -lähellä Venäjän rajaa, on entistäkin sykähdyttävämpi kokemus."
Rantasipi Laajavuori

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rantasipi Laajavuori on erinomainen kokoushotelli keskellä puhdasta luontoa. Loistavat puitteet, ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuoliset elämysohjelmat tekevät kokouksesta ainutkertaisen."
Rantasipi Tropiclandia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kylpylähotelli meren rannalla, luonnonkauniilla Paratiisisaarella Vaskiluodossa Wasalandian vieressä, vain kävelymatkan päässä Vaasan keskustasta ja sen runsaasta kulttuuritarjonnasta."
Vesileppis

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Leppävirralla, Järvi-suomen sydämessä sijaitseva Kylpylähotelli Vesileppis tarjoaa monipuolisen palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat syksyllä 2004 laajentunut hotelli ja ravintolamaailma, kokoustilat, kylpyläosasto, kuntosali, jäähalli sekä maailman ensimmäinen maanalainen hiihto- ja monitoimiareena Kymppi Areena. Kylpemisen lisäksi kylpylässä voi nauttia paikan tarjoamista hyvän olon hoidoista ja sekä kosmetologipalveluista, sekä Fysioleppiksen fysioterapiapalveluista."