Kategoriat / Matkustus


Hotellit

Lentoyhtiöt

Matkatoimistot

Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Belvilla

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Belvilla tarjoaa yli 20.000 loma-asuntoa 18 Euroopan maassa. He keskittyvät ensisijaisesti matkustajiin, jotka etsivät keskivertoa laadukkaampaa yösijaa lomalleen. Belvillan kautta saatavilla on hyvin laaja valikoima: maalla sijaitsevia asuntoja, kartanoita, majoja maatiloilla ja asuntolaivoja."
Eckerö Line

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoimamme kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Myönnämme ainoana laivayhtiönä reitillä Bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksista."
Finnlines

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Itämerellä Finnlines kuljettaa matkustajia ympäri vuoden Suomesta Saksaan, Puolaan ja Ruotsiin. Lisäksi yhtiön aluksilla pääsee Ruotsista Saksaan ja Saksasta Venäjälle. Suurin osa matkustajaliikenteen aluksista on rakennettu tai ainakin uusittu 2000-luvulla. Pääsääntöisesti laivoilla on käytössä seuraavat palvelut: ravintola, baari, myymälä, leikkihuone sekä sauna- ja kuntoilutilat."
Lomarengas.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Lomarenkaalla on Suomen kattavin lomamökkien valikoima. Lomarenkaan kohteet ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Kohteet tarkastetaan ennen vuokraustoiminnan aloittamista. Lomarengas on alan markkinajohtaja, jonka toiminta ja talous ovat vakaalla pohjalla."
Matkailijat.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matkailijat.net on alkuvuodesta 2008 avattu palvelu, johon rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä matkakertomuksiaan. Kaikki sivuston osa-alueet ovat avoimia jokaiselle kävijälle, mutta matkakertomusten lisääminen on rajoitettu vain rekisteröityneille käyttäjille väärinkäytösten estämiseksi. Lisäksi tarjoamme Matkailulinkit ja matkailuaiheiset nettikortit."
Momondo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matkahakukone Momondon avulla voit vertailla yli 700 matkatoimiston ja lentoyhtiön hintoja, sekä hotelleja ja vuokra-autoja."
Mökit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kattava valikoima vuokrattavia lomamökkejä Suomesta. Valikoimassa on niin yritysten kuin yksityistenkin vuokraamia mökkejä. Sivusto on vuokraajille maksuton."
OnniBus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "OnniBus.com on innovatiivinen ja laadukas kaukoliikennepalvelu Suomessa. OnniBus.com –verkoston liikennöinti käynnistyi Suomen suurimpien kaupunkien välillä 1.7.2014. Lippujen hinnat ovat alkaen 1 € + 1 € varausmaksu. OnniBus.com liikennöi eräillä Euroopan moderneimmista, laadukkaimmista ja taloudellisimmista kaukoliikenteen linja-autoista, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla*."
Silja Line

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Varustamoyhtiöt Tallink Finland Oy ja Silja Oy Ab fuusioituivat Tallink Silja Oy:ksi vuonna 2006. Suomesta liikennöidään Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Maarianhaminan kautta Tukholmaan ja Kapellskäriin."
Tallink Silja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tallink Silja Oy liikennöi Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line -brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla, Espoossa, Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Mikkelissä ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Tallink Silja työllistää maalla noin 600 ja merellä noin 1000 henkilöä."
Äkkilähtö.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Äkkilähtö.fi on monipuolinen matkailusivusto, joka auttaa löytämään muunmuassa lennot, hotellit, hostellit ja äkkilähdöt. Sivuilta löytyy myös runsaasti matkailutietoa, kuten kohde-esittelyjä, matkatarinoita, artikkeleita ja matkakuvia."