Kategoriat / Paino- ja tulostuspalvelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
aDigi Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Painotuotteet aDigipainossa Helppoa kuin Huvipuistossa! Sijaitsemme Lintsin vieressä, meiltä saat: Käyntikortit, Esitteet, Lehdet, Postikortit, Julisteet, painettuna Tässä, Heti ja Nyt! Katso hinnasto kotisivuiltamme!"
adPrint.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AdPrint.fi tarjoaa edullisia käyntikortteja ilmaisella toimituksella. Verkkokaupassa on myös helppokäyttöinen käyntikorttien suunnitteluohjelma."
AM Digipaino

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AM Digipaino tarjoaa paino, digipaino ja kopiointipalveluita yksityisille ja yrityksille kustannustehokkaasti. Toimimme Helsingin Pitäjänmäessä."
CopyShop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Copy Shop on palveleva tulostus- ja painotalo Espoon Mankkaalla. Monivuotisella alan kokemuksella, ammattitaidolla ja motivoituneella henkilökunnalla palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti kaikissa tulostukseen, painamiseen, kopiointiin ja graafiseen suunnitteluun liittyvissä toimissa molemmilla kotimaisilla kielillä."
DMP-Digital Media Partners Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sirkuksessa mahdottomasta tulee mahdollista. Niin myös digipainossamme. Digipainomme painaa paitsi pikaisesti myös personoidusti. Täsmäpainokset, mahdottomat aikataulut, ihan mahdottomat aikataulut ja katastrofiprojektit on pelastettu useampaan otteeseen. Kunnianhimoinen tiimimme saa haasteellisenkin työn näyttämään helpolta kuin sirkustempun."
Erweko Publicom

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Erweko Publicom luottaa Konica Minoltan kehittämään High Chroma -väriaineteknologiaan perustuvaan digitaaliseen väripainatusjärjestelmään. Sen avulla tuotetut digitaaliset painotyöt voivat olla laadultaan ja värikylläisyydeltään täysin offsetpainon tasoa - joissakin tapauksessa jopa parempia. Silti ensimmäinen laatuaan jauhepohjaisissa väriaineissa olevan teknologian avulla painotöiden tuotanto on nopeaa ja kustannustehokasta. High Chroman avulla erotut harmaasta massasta."
Juutiprint

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme 23 vuotta pääkaupunkiseudulla toiminut pikapaino. Käytössämme ovat korkealuokkaiset digitaalitulostimet sekä väri- että mustavalkotulostukseen. Tulosteet teemme nopeasti tehokkailla jälkisidontalaitteilla vihkoiksi, liimakirjoiksi tai vaikkapa kierrevihoiksi."
Keuruskopio Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keuruskopio Oy on digitaalinen painotalo ja kopiolaitos. Meiltä saat nopeasti käyntikortit, esitteet, kirjat ja suurtulosteet pienistä suuriin painoksiin, ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti. Hoidamme halutessasi myös graafisen suunnittelun tuotteellesi."
KMG Printworks

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KMG Printworks on digitaaliseen painamiseen erikoistunut täyden palvelun painotalo Turun ydinkeskustassa. Digipaino ja paljon muutakin."
Kopio Niini

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kopio Niini on vuonna 1957 perustettu parhaan palvelun tulostus- ja painotalo. Olemme rakennuspiirustuspalveluiden sekä graafisten painopalveluiden suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset paino-, tulostus- ja postituspalvelumme, rakennuspiirustuspalvelumme sekä graafinen suunnittelupalvelumme takaavat, että ideasi saavat aina arvoisensa painon."
Laser-Paino Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laser-Paino Oy on 1986 perustettu painopalveluja tarjoava yritys Helsingin Kampissa, satakuntatalossa, noin 200m. kävelymatkan päässä kampin metroasemalta"
Laserpaja Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

"Pävittäisellä tukku-reissullasi voit nyt kätevästi noutaa myös kaikki elämää isommat printtisi! Sörnäisten rantatien päässä aina ilmaista parkkitilaa."
LFG Finland Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LFG Finland on suomalainen suurkuvatuotannon ammattilainen. Teemme kaikenkaiset tulosteet rulla- ja levymateriaaleille sekä sisä- että ulkokäyttöön. Helsingissä sijaitseva oma tuotantomme takaa nopeat toimitusajat sekä kilpailukykyiset hinnat."
Logiprint

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "1. kaikki painotuotteet 2. nopea & edullinen 3. www.logiprint.fi Nettipainosi, josta saat käyntikortteja, kutsukortteja, osoitetarroja, mainosteippauksia, flyereitä,..."
MEB / Mister Easy Business

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MEB -MisterEasyBusiness tarjoaa uusinta teknologiaa toimiston painopalveluissa. Tule tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin Kampin keskuksessa Sähkötalon K1 -kerroksessa sijaitsevaan myymälään tai ota yhteyttä sähköisesti."
MediaStudio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Quartetto Violin, Linnoitustie 4 A katutaso, 02600 Espoo

"MediaStudio Finland - Rento, nopea ja ystävällisesti palveleva digipainostudio yrityksille ja yksityisille."
Mondia Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Eino Leinon Katu 4
00250 HELSINKI

Digipaino
Monikko Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Otimme ensimmäisenä Suomessa käyttöön digipainokoneen, jonka teknologia mahdollistaa aiempaa monipuolisemman ja laadukkaamman tuotetarjonnan. Uudella Kodak Nexpress 2500 -koneella digipainamme laajalle paperivalikoimalle, lähes kaikille offset-materiaaleille. Peruspaperimme löydät tästä linkistä. Mikäli mielessäsi on erikoisempi vaihtoehto, ota yhteyttä ja kerro siitä meille, digipainavalle kumppanillesi."
Multiprint

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Painotalo Multiprintin digipaino toteuttaa kaikki toimeksiantosi joustavasti ja laadukkaasti erilaisista julkaisuista suuriin mainosjulisteisiin, messuosastoihin ja opasteisiin. Perinteisten printtitöiden lisäksi Multiprintissä onnistuu jopa CD- ja DVD-levyjen kopiointi ja painatus kustannustehokkaasti. Luonnollisesti myös laadukkaat levyjen kansilehdet painatat vaivattomasti digipainossamme."
Nord Print

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nord Print valmistaa laajaa valikoimaa painotuotteita, joita voi pääasiallisesti tilata verkosta! Uuden web-to-print palvelun kautta voit suunnitella ja tilata esim. sisustustaulut, esitteet, käyntikortit, seinäkalenterit ja julisteet."
Painopuoti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Toteutamme asiakkaillemme tyylikkäät offset- ja digipainetut käyntikortit ja kirjekuoret kilpailukykyisin hinnoin. Voit tilata meiltä käyntikortit yhdelle henkilölle tai koko yritykselle."
Picaset Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme täyden palvelun digipaino Helsingin Pitäjänmäellä. Nopeus on valttimme: esimerkiksi käyntikortit tai esitteet saat jopa päivässä! Laatu on meille itsestäänselvyys. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!"
Pika-Offset Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pika-Offset Oy On Turussa vuonna 1978 perustettu täyden palvelun kattava painotalo. Monien vuosien kokemuksella palvelemme sinua kaikessa painamiseen liittyvissä asioissa."
Pohjolan Painotuote Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paras palvelu - oikea hinta-laatusuhde Meiltä saat käyntikortit, kutsut, kirjekuoret, lomakkeistot, flyerit, esitteet, lehdet, julisteet, tarrat, banderollit ja Roll Up-kuvatelineet. Saat kaiken mainosmateriaalin mitä tarvitset!"
print24

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Edullinen offset-nettipaino, painattaa monenlaiset painotuotteet, mm. käyntikortit, flyerit, esitteet, julisteet, postikortit, lehtiset, lehdet, kalenterit, tarrat, ja paljon muuta. Ilmainen toimitus!"
Sokonet Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suosimme digitaalista painamista sen nykyaikaisuuden ja joustavuuden takia. Painotuotteita tuotetaan juuri tarvittu määrä, eikä liikaa varastoihin vanhenemaan. Painotöitä voidaan tilata pieneenkin tarpeeseen, koska sitoutuva pääoma on pieni ja aloituskustannukset on minimoitu. Materiaalit ovat aina ajan tasalla, jatkotilaukset nopeita ja tuotteiden personointi helppoa."
Unitedprint

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Painotalo
Vistaprint

Keskiarvo (4.8):

2 arvostelua.
 "Vistaprint on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien. Toimitamme laadukkaita painotuotteita vuosittain 12 miljoonalle pienyrittäjälle ja yksityishenkilölle. Toimimme yli 20 maassa. Onkin todennäköistä, että sinulla on ainakin yksi Vistaprintin käyntikortti lompakossasi!"
WhyPrint.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen digitaalisin painotalo."