Kategoriat / Parhaat festarit


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Ankkarock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Festarikesän perinteinen päätösjuhla Ankkarock järjestetään tänä vuonna 5.-6. elokuuta Vantaan Korsossa. Tuttuun tapaan festivaalilla nähdään kiinnostavien ulkomaisten esiintyjien lisäksi suosituimmat kotimaiset bändit."
Biison Beach Fest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 BBF järjestetään Punkaharjulla, Kultakiven lomakylässä 11.-13.8.06. Paikalla Suomen kovimmat cover-bändit, kesän kuumimmat Hawaiji-bileet ja rento ilmapiiri.
Faces Etnofestival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etnofestivaali Pohjan kunnan keskustan puistossa. Moniarvoisuus, vähemmistöjen arvostaminen. Hippejä, etnoruokaa, ei kännäämistä, taidetta musiikkia, kolme päivää joista sunnuntaina halvempi pääsy."
Flow Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Flow06 festivaalin tarjonta monipuolistuu – kaikenkarvaisen urbaanin rytmimusiikin lisäksi tarjolla on uutta indierockia, -poppia ja -folkkia. Tämänvuotisen tapahtuman urbaanin musiikin juuret ulottuvat hiphopista ja soulista discon kautta roots reggaehen ja svengaavaan tanssijazziin. Valkoisen salin klubi-illoissa nähdään, että myös sielukas elektroninen musiikki voi edelleen hyvin."
Himos Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Himos Festival on vuosittain Himoksella Jämsässä järjestettävä juhannustapahtuma, rock-festivaali, jossa pidetään juhannusaattona alkava ja juhannuspäivän aamuyönä päättyvä sekä juhannusiltapäivänä jatkuva konsertti." -wikipedia
Hurricane Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laajennetun alueen ansiosta nykyisin jopa 60 000 kävijän rockfestivaalin tapahtumapaikkana on Scheeßel, joka sijaitsee Hampurin, Hannoverin ja Bremenin välissä." -festarit.org
IISROKKI

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Iisrokki on koko perheelle suunnattu musiikkitapahtuma joka järjestetään la 9.08.2008 Sinisen Majatalon ranta-areenalla suonenjoen Iisvedellä kolmatta kertaa. Ensimmäinen vahvistettu bändi on Kwan. Tapahtuma on päihteettömyyteen kannustava ja syntynyt nuorison aloitteesta."
Ilosaarirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "35 vuotiaan Ilosaarirockin festivaalialueena toimii Joensuun Laulurinne. Laulurinne rakennettiin Joensuuhun vuonna 1986 suurtapahtumien järjestämispaikaksi. Ennen Ilosaarirockia alueella järjestettiin Joensuun Kaupungin toimesta Joensuun Laulujuhlia. Tätä nykyä Ilosaarirock on suurin alueella järjestettävä jokavuotinen tapahtuma."
JAMit Festivaali 2011

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JAMit Festivaali 2011 järjestetään Raumalla 23.7, 29-30.7.2011"

"Raumalla 2011 toista kertaa järjestettävä JAMit Festivaali pyrkii jälleen tuomaan perinteisen suomalaisen "festivaali"-konseptin alle uusia kulttuurikokemuksia. Festivaali onkin asettanut tavoitteekseen kaataa kaikenlaiset nykypäivän kulttuuria kiusallisesti jakavat rajataidat. "Jamit" käsite tunnistetaan usein, vain yhteydestään musiikkiin, JAMit-Festivaalin tapauksessa kuitenkin "jamit" on metafora kaikenlaiselle täysin uudelle, spontaanille, kotikutoiselle ja ihmisläheiselle toiminnalle."
Killerirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Jyväskyläläinen festari, josta yritetään tehdä jokavuotinen.
Kivenlahti Rock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kivenlahti Rock ’07 järjestetään 8.-9.6.2007 ja tapahtumapaikkana toimii edelleen tuttu ja turvallinen Marin pallokenttä."
Koneisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koneisto on nykyisin Helsingissä järjestettävä Pohjoismaiden suurin elektronisen musiikin festivaali." -wikipedia
KontuFest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KontuFestari (Kontufest) on Helsingin Kontulassa vuosittain elokuussa järjestettävä kolmipäiväinen kulttuuritapahtuma. Vuodesta 2003 asti järjestetyssä, Itä-Helsingin suurimmassa ja koko Helsingin kolmanneksi suurimmassa kulttuuritapahtumassa on käynyt vuosittain noin 10 000?13 000 kävijää. Tapahtuma on kävijöilleen ilmainen, ja sitä rahoittavat Helsingin kaupunki, Uudenmaan liitto sekä Euroopan aluekehitysrahasto." -wikipedia
Kuopio Rockcock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuopio Rockcock (myös Kuopio Rock) on Kuopion Väinölänniemellä vuosittain, heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä kahdesta kolmeen (2 + 1 klubipäivä) päivän mittainen rockmusiikkifestivaali. Tapahtuma alkoi vuonna 2003." -wikipedia
Maailma kylässä -festivaali

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kaiken maailman kulttuurit kohtaavat Kaisaniemen puistossa toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Tarjolla on musiikkia, taidetta, toimintaa, maailmankuvia ja mahdollisuuksia"
Myötätuulirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Myötätuulirock (lyhenteenä MTR) on vuosittain Hakunilan Urheilupuistossa Vantaalla järjestettävä rock-festivaali. Festivaali ajoittuu perinteisesti juhannusta edeltävälle viikonlopulle" -wikipedia
Nummirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nummirockin 20-vuotinen historia pitää sisällään monia suuria suomalaisia ja isoja ulkolaisia esiintyjiä."
Pellavarock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 12.08.2006 - Untulanranta - Lammi
Pielavesirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pielavesirock järjestetään 21.7.2006 Puustellinkoulun urheilukentällä. Pielavedeltä on tunnin ajomatka on Kuopijoon, Iisalmeen kolme varttia ja Helsinkiin kestää matka riittävän kauan."
Pipefest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuokatissa 3.- 4.8.2007. Päivät Pipefestiin senkun hupenee ja järjestyksessään seitsemäs riimirieha lähenee! Vuokatinrinteiden uudistunut tapahtuma-alue odottaa malttamattomana Suomen hiphopkansaa pohjoiselle maaperälleen."
Pitkä kuuma kesä

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Pitkä kuuma kesä on Fullsteam Agencyn järjestämä kaksipäiväinen ulkoilmatapahtuma Helsingin Suvilahdessa.
Pori Jazz

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pori Jazz on vuosittain heinäkuussa järjestettävä jazz-festivaali Porissa. Festivaalin järjestää aatteellinen yhdistys Pori Jazz 66 ry joka nimensä mukaan perustettiin vuonna 1966 ensimmäisten Pori Jazzien (1965) onnistumisen myötä. Se on eräs Euroopan suurimmista jazzmusiikkifestivaaleista ja lipunmyyntien perusteella laskettuna Suomen suurin festivaali." -wikipedia
Provinssirock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Provinssirock -Ihmisten Juhla- saapuu avaten festivaalikesän, kuten se oli tehnyt jo vuodesta 1979. Kolmen päivän ajaksi Seinäjoelle kokoontuu tuollaisen keskisuuren suomalaiskaupungin populaation verran Ihmisiä nauttimaan musiikista, poikkitaiteelisista esityksistä, Suomen suvesta ja ennen kaikkea toisten, samankaltaisten lajitoverien seurasta."
Puistoblues

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tämän vuoden Puistobluesfestivaali järjestetään 28. kesäkuuta – 2. heinäkuuta."
Raumanmeren Juhannus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "RMJ 2006 järjestetään Raumalla nyt kahdeksatta kertaa. Jo käsitteeksi muodostuneesta juhannusjuhlasta on tulossa jälleen todellinen bilespektaakkeli. Usealla tapahtuma-areenalla, mahtavien puitteiden keskellä tulee esiintymään yhdeksällä lavalla lähes sata maamme huippuartistia."
Rockoff Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rockoff 2006 är den 10:e festivalen i ordningen och går av stapeln den 21-29 juli 2006."
Roskilde Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Roskilde Rock Festival on eteläisessä Roskildessa vuosittain pidettävä musiikkifestivaali. Se on yksi Euroopan suurimmista rockfestareista." -wikipedia
Ruisrock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ruisrock räjähtää Turun Ruissalossa jo 37. kertaa. Tämän kesän festivaaliviikonloppu kestää perjantaista sunnuntaihin 7.-9.7.2006."
Sandels Rock

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "4.8.2007 Iisalmessa Koljonvirralla järjestettävä pienimuotoinen rockfestari. Esiintyjinä Ronski Gang, Laika & The Cosmonauts, Kauko Röyhkä, Knucklebone Oscar, Beagon, Pigmill ja DJ Nite."
Sauna Open Air

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sauna Open Air Metal Festival on Tampereen keskustassa järjestettävä metallimusiikkifestivaali. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004 yksipäiväisenä, mutta jo vuonna 2005 se laajeni kolmipäiväiseksi. Festivaali on järjestetty eri vuosina urheilustadion Ratinan päädyssä sijaitsevassa Ratinanniemen puistossa sekä Hämeenpuiston eteläisessä päädyssä sijaitsevassa Eteläpuistossa." -wikipedia
Sonisphere Festival

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sonisphere on kesällä järjestettävä musiikkifestivaali tapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja jälleen 2010 ympäri Eurooppaa. Festiivalin omistaa ja promotoi Kilimanjaro live ja sitä tukee rahallisesti AEG." -wikipedia
Storås-festivaalit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Storås-festivaali on epäilemättä yksi pohjoismaiden parhaimmista kesäfestareista. Harva festari onnistuu säilyttämään välittömyyden tunteen kasvaessa samalla merkittäväksi kansainväliseksi rock-festivaaliksi. Festivaalit järjestetään uskomattomasti pienen pienessä kylässä keskellä skuttaa Norjassa, mutta ehkä juuri sen jylhät maisemat ovat yksi syy miksi festarikokemus on niin lähtemätön. Musiikkityyli festareilla on sekalainen, ja yleisöä on hellitty vakuuttavalla kansainvälisellä kaartilla, joskin nimien suuruuden sijaan festarit tuntuvat enemmän arvostamaan kokoonpanojen kykyä ottaa yhteyttä yleisöön. Musiikin lisäksi festivaaleilla on uuden sirkuksen painotus: esiintyjiä on laidasta laitaan perinteisistä katutaiteilijoista suuren lavan cirque noveau -lavataiteilijoihin. Suomesta festareilla on ollut vierailijoita jokaisena vuonna."
Tammerfest

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tammerfest on Tampereella kesäisin järjestettävä kaupunkifestivaali. Tammerfest on järjestetty vuodesta 1995." -wikipedia
Tuska

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuska Open Air Metal Festival (lyhyemmin Tuska) on Helsingin keskustassa heinäkuisin pidettävä kolmipäiväinen musiikkifestivaali metallimusiikin ystäville." -wikipedia
Uuden Musiikin Festivaali

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "UMFin perusajatuksena on toimia uudenlaisena kaupunkimiljööseen sijoittuvana tapahtumana; se ei ota käyttöönsä vain yhtä tiettyä tilaa vaan toimii modernin kaupunkifestivaalin tavoin useissa toisistaan poikkeavissa paikoissa."
Veisuuvestivaali

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ristijärven veisuuvestivaali elokuun alussa, taiteellisena johtajana Sakari Kukko. Siellä soivat sulassa sovussa virret ja kevyt musikki. Vuonna 2010 mm. Kuunkuiskaajat esiintyvät sekä kirkossa että Liikuntasalissa."