Kategoriat / Pysäköinti


Ilmainen pysäköinti

Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
EasyPark

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "EasyPark tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa pysäköintisi. EasyPark kännykkäpysäköintipalvelua voivat käyttää niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Tarvitset vain kännykän. Voit aloittaa, lopettaa ja jatkaa pysäköintisi yhdellä EasyPark älypuhelinsovelluksen painalluksella tai yhdellä puhelinsoitolla. Näin vältät pysäköintivirhemaksut ja maksat vain ajasta jonka pysäköit. Kuukauden päättyessä saat erittelyn pysäköinneistäsi joko laskussa tai sähköpostitse toimitettavassa erittelyssä."
NextPark

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "NextPark-palvelussa maksat pysäköintimaksusi kätevästi soittamalla matkapuhelimella valtakunnalliseen NextPark-palvelunumeroon. NextPark-palvelussa vältät pysäköintivirhemaksut. Asiakastutkimuksemme mukaan säästät jopa 20 % pysäköintimaksuistasi, koska maksat vain käyttämästäsi pysäköintiajasta. NextPark-palvelu on ensimmäinen Suomessa kaupalliseen käyttöönotettu kännyparkkipalvelu, joka toimii tällä hetkellä Helsingissä, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Porvoossa, Lohjalla, Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä."
ParkMan

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ParkMan on älypuhelinsovellus, jolla voit maksaa pysäköintimaksut yhdellä kosketuksella. Sovellus käyttää GPS-sijaintiasi määrittääkseen pysäköinnin hinnan. Hyväksyt maksun parissa sekunnissa."