Kategoriat / Rakennus ja Remontointi


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Ar-Urakointi Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laadukas sähköurakointi vaatii kivenkovaa ammattitaitoa ja kokemusta. AR-urakointi tarjoaa sähköurakan aina suunnittelusta lopputarkastukseen saakka sovitussa aikataulussa ja voimassa olevien standardien mukaan. Työmme jälki on aina ensiluokkaisen siistiä, sillä siinä näkyy ammattilaisen kädenjälki. Toteutamme sähköurakointeja pääasiassa pientaloihin, toimitiloihin sekä toimistoihin ja pieniin teollisuushalleihin pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviokäynti, jonka aikana vastaamme kaikkiin kysymyksiisi."
Decotek Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oletko harkinnut kylpyhuoneen remonttia? Decotek Oy on kylpyhuone- sekä saunaremonttien vankka ammattilainen. Takaamme pystyvämme nostamaan asuntosi jälleenmyyntiarvoa ja samalla lisätä asumismukavuuttasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksemme perusta, joten remontteihin liittyvissä asioissa voit huoletta kääntyä puoleemme."
Ecotek Remontit

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Meiltä saat ammattitaitoisen remonttimiehen kaikkiin huoneistoremontteihin. Olipa kyseessä omakotitalo, rintamamiestalo, kerrostalohuoneisto tai vaikka liikehuoneisto tilaa meiltä remontti."
Henkka Hurme Inspirations Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "HHi toteuttaa kaikki kodin remontit sekä uniikit puusepäntyöt ulkona ja sisällä, perus seinän maalauksesta high end -tilaratkaisuihin, esim keittiöt, kylpyhuoneet, muut tilat lattiasta kattoon sekä piharakennukset ja kivetykset. Huolellista työtä yksilöllisestä suunnittelusta tarkkaan viimeistelyyn. Joustavuutta ja kilpailukykyinen hintataso."
Housetrend

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Huoneistoremontit, parvekelasit ja liukuovet asennustöineen pääkaupunkiseudulla ja uudenmaan alueella."
Inkerman Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Inkerman Oy on ammattitaitoinen talotekniikka- ja rakennusalan palveluita tarjoava yritys Espoossa. Toimimme pääasiassa uudenmaan talousalueella. Kauttamme järjestyvät myös suunnittelupalvelut ja talotekniikan työt, kuten LVIS-asennukset. Olemme Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys."
Itä-Suomen Sähköpalvelu Ky

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Joensuussa ja lähialueilla toimiva sähkösuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut sähköalan yritys. Toimialaamme kuuluvat kerrostalo- ja rivitalokotien sekä omakotitalojen sähkösuunnittelu, urakointi ja laadukas huoltopalvelu."
KattoReiska

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kattoreiska on kattoremonttien vahva ammattilainen. Suoritamme kaikenlaiset kattotyöt yli 20 vuoden ja 10 000 katon kokemuksella. Kattoremonteille annamme 5 vuoden kirjallisen takuun – ja taas voit nauttia toimivasta ja kauniista katosta kymmeniä vuosia."
Kirvesmiehet.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kattavat uudisrakentamisen ja remontoinnin palvelut Uudenmaan alueella. Kaikki työt alusta loppuun saman katon alta."
KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo

"KRP Oy tuottaa kotimaista, korkealaatuista ja asiakaslähtöistä rakennuspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille."
Kuljetuspolar

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuonna 1964 perustettu Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennuksen ja tavaraliikenteen toimialoilla."
Laatutalopaketit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haluaisitko rakennuttaa unelmiesi talon järkihintaan? Olet löytänyt oikeaan paikkaan."
Lämpö ja Kylmäasennus Välimäki Oy

Keskiarvo (4.5):

1 arvostelua.
 "Lämpö ja kylmäasennus Välimäki Oy on yhden miehen LVI- sekä ilmanvaihdon ammatittaitoinen osaaja Oulun seudulta. Erikoisosaamisena toimivat ilmalämpöpumppujen asentaminen/huoltaminen sekä erilaiset putki- ja LVI-työt."
Mediatraffic Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme vakavarainen jatkuvasti kehittymään pyrkivä suomalainen rakennusliike. Olemme kokenut ja luotettava kumppani vuosien ajalta, tästä todistavat toteuttamamme projektit ja niistä saamamme palaute. Mikään projekti ei ole liian pieni tai suuri meille."
Munkkiniemen Remonttiapu Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Munkkiniemen Remonttiapu Oy on helsinkiläinen remontti- ja uudisrakentamisen ammattilainen. Olemme tarjonneet laadukasta remonttiapua pääkaupunkiseudulla lähiympäristöineen jo vuodesta 1985 lähtien. Hoidamme ammattitaidolla kaikki kodin remontit aina kevyistä pintaremontoinneista koko kiinteistöä koskevaan täyssaneeraukseen."
Oiva Remontit & Takat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Oiva Yhtiöt on Kajaanissa ja lähialueella toimiva remontteihin, tulisijoihin ja varaaviin takkoihin keskittynyt yritys. Yritys jakautuu erillisiin Oiva Remontti ja Oiva Takka yksiköihin. Oiva Remontti kattaa keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja muut kodin sisäremontit. Lisäksi yrityksessä on saatavilla sisustussuunnittelua. Oiva Takka kattaa tulisijat: kuten varaavat takat, leivinuunit sekä puuhellat. Oiva Yhtiöt on toiminut alallaan yli 10 vuotta.
Oulun RakRem Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oulun RakRem Oy remontoinnin ja saneerauksen ammattilainen. Toiminta keskittyy valtaosin kylyhuoneiden remontoimiseen sekä huoneistoremontteihin. Oulun RakRem toimii pääsääntöisesti Oulun alueella."
Priimatyö Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Priimatyö toteuttaa kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Oulun ja Tampereen talousalueilla. Hallitsemme myös muut kodin remontit, kuten mikrosementoinnit ja sisustusremontit. Lisäksi toteutamme urakkaan liittyvät LVI- ja sähkötyöt. Hallitsemme myös rakenteiden kuivatuksen sekä vahinkosaneerauksen. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka hallitsevat kokonaisvaltaisen ja laadukkaan työn, on kyseessä sitten remontointi tai uudisrakentaminen."
Putki Service Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Putki Service Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva ja päivystävä täyden palvelun LVI-asennus ja huoltoliike. Teemme LVI-urakointia, asennus- ja huoltotöitä yksityisille ja yrityksille julkis- sekä pienrakentamiseen."
Putkiasennus Oikarainen Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Putkiasennus Oikarainen tarjoaa kaikki LVI-työt käyttövesiremonteista putkiasennuksiin ja lämmitysjärjestelmien saneerauksiin. Laadukkaan palvelun takeena on yli 30 vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito."
Rakennusliike Pekkala Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rakennusliike Pekkala suunnittelee ja toteuttaa terassit ja muut ulkorakennelmat. Olemme toteuttaneet lukuisia terassirakennelmia esimerkiksi omakotitalojen ja rivitalojen yhteyteen. Teemme myös terassien huoltoja – esimerkiksi keväthuoltoja pesuineen."
Rakennuspalvelu Kesti Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kaikki rakentaminen, saneeraus ja remonttityöt"
Rakennustoimisto Piipponen Oy

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Me Rakennustoimisto Piipposella rakennamme koteja suomalaisille jo neljännessä sukupolvessa. Olemme työn jälkeen panostava palveluyritys. Intohimomme on rakentaa asiakkaillemme turvallinen ja laadukas koti."
Rasa Oy - Rakennus ja Saneeraus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jo vuodesta 1964 Rasa oy on keskittynyt rakennus- ja saneerausalaan. Työt suoritetaan aina ammattitaidolla, laatua ja turvallisuutta kunnioittaen. Palvelemme asiakkaitamme heidän yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti."
Raxaset Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Raxaset Oy on vuonna 2009 perustettu, etupäässä pientalorakentamiseen keskittyvä yritys. Firma on nuori, mutta henkilöstöllä on rakennusalan kokemusta peräti neljältä vuosikymmeneltä."
Remontti Idea

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Remontti Idea on Oulussa toimiva remontteja tarjoava yritysta. Palveluvalikoimiin kuuluvat kattoremontit, keittiöremontit, saunaremontit, kylpyhuoneremontit sekä sisustusremontit."
Remontti-S

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Remontti-S on Pohjois-Suomen alueella toimiva kodin remonttien tekijä. Toteutamme keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja sisustusremontit ammattitaitoisesti ja joustavasti - ja kaikki yhdellä sopimuksella!"
Remonttipalvelu Pentti Kujala

Keskiarvo (1.0):

1 arvostelua.
 "Remonttipalvelut Kujala Pentti toimii Tampereella ja lähikunnissa yli 20 vuoden monipuolisella kokemuksella. Olipa kyseessä sitten minkälainen remontti tahansa, hoidamme kaikenlaiset kohteet aina asiantuntemuksella ja molempia osapuolia varmasti tyydyttävällä työnjäljellä!"
RPJM Rakennuspalvelut Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "RPJM on monipuolinen, rakennustöitä ja remontteja tekevä yritys. Kokemusta ja tietotaitoa on lähes kaikenlaisten urakoiden hoitamiseen, niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Suuret kuin pienetkin remontit ja uudisrakennusurakat tehdään suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Asiakkaille rakentuvat niin omakotitalot kuin autotallit, teollisuushallit ja varastot. Ystävällinen palvelu, työn laatu ja luotettava toiminta ovat menestyksen takeita."
Rustholli Remontit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rustholli Remonteilla on erilaisia remonttipalveluja ilman alihankintaa. Tarjolla on mm. keittiö- ja kylpyhuoneremontteja."
Scanton Remontit Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Scanton Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun kylpyhuone-, sauna-, keittiö- ja huoneistoremontteihin erikoistunut yritys."
SF ammattimies Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kiinteistönhoito, korjaus ja remontointi."
Sunkatot

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sunkatot tekevät kattoremontteja ja muita aiheeseen liittyviä toimenpiteitä."
Sähköpalvelu Kaislaranta Ky

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teemme asiantuntevasti ja laadukkaasti erilaiset sähkötyöt yrityksille ja yksityisille. Päätoimialueinamme ovat pientalot, huoneistosaneeraukset, liiketilat ja teollisuusasennukset."
Sähköpalvelu Nikkinen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Sähköliike Tampere ja Pirkanmaa Sähköpalvelu Nikkinen Ky on Pirkanmaalla toimiva täyden palvelun sähköliike. Yrityksemme tarjoaa kaikenlaiset sähköalan työt reilun 10 vuoden kokemuksella laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.
White Tile

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "White Tile on uusiin pinnoitusmenetelmiin erikoistunut yritys. Kylpyhuoneremontti, jonka tuloksena on upean näköinen ja kestävä pinta, voidaan tehdä eri pinnoitustuotteilla niin, että pintaa koristavat laatat tai mikrosementti. Uusien materiaalien ansiosta voimme tehdä sekä laatta-, että mikrosementtipintaa vanhan pinnan päälle laadusta tinkimättä, tai luomme uudisrakennuskohteeseen uutta pintaa. Kylpyhuoneremontin lisäksi teemme myös design-seiniä."
Ykstuuma 0y

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme ammattitaitoinen rakennuspalveluihin erikoistunut yritys Jyväskylässä. Päätoimialanamme on sisäremontit, esimerkiksi keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja muut huoneistoremontit."