Kategoriat / Sisäleikkipuistot


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Angry Birds Activity Park

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lastaajantie 3, 88610 Vuokatti

"Angry Birds Activity Park Vuokatti on maailman suurin Angry Birds -puisto! Koko perheen elämyspuistossa riittää rutkasti tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille."
Duudsonit Activity Park

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki

"Duudsonit Activity Park on kaiken ikäisten kävijöiden aktiviteettipuisto."
Helsingin Leikkiluola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Sörnäisten rantatie 6, 00530 Helsinki

"Leikkiluola tarjoaa erilaisia liikunnallisia, aktivoivia ja kehittäviä elämyksiä kaikille lapsille."
Hoplop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, jossa lapset voivat vanhempiensa kanssa kokea leikki- ja liikuntaelämyksiä sekä onnistumisen kokemuksia omien mieltymystensä ja uskalluksensa mukaan."
Huimala

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Juvankartanontie 15, 02920 Espoo

"Huimalassa on 3000 neliötä hauskaa. Meiltä löydät monipuoliset välineet erilaisiin liikunnallisiin leikkeihin ja peleihin."
Hupipuisto SnadiStadi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ruoholahden kauppakeskus, K5 krs.
Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki

"3000 neliön Hupipuisto SnadiStadi tarjoaa sisätiloissa koko perheelle mahtavan valikoiman toimintaa mm. liikennepuisto, minielokuvateatteri, seikkailupuistot isoille ja pienille, jättihiekkalaatikko ja omat alueet street-lajeihin sekä palloiluun."
Itiksen Leikkiasema

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

"Leikkiasema sijaitsee 2. kerroksessa Stockmannin läheisyydessä. Leikkiasemalla lapset pääsevät leikkimään vanhempien valvonnassa. Pääsymaksu on 2 ?/lapsi, jolla katetaan tilan operointi. Leikkiaika on maksimissaan 1 h. Leikkiaseman aktiviteeteista suurin osa on suunniteltu 4-10 ?vuotiaille lapsille. Myös pienemmät lapset ovat toki tervetulleita leikkimään ja heille Leikkiasemalta löytyy pehmoleikkialue pehmopalikoineen. Leikkiasemalta löytyy myös kahvioalue, jossa on kahvi-, virvoke- ja välipala-automaatit sekä WC-tilat."
Lappset Funpark sisäleikkipuisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Hiihtomajantie 2, Rovaniemi

"Lapsen mielikuvitus on rajaton, ja Santasportin Lappset Funparkissa sitä pääsee hyödyntämään! Lappset Funpark -sisäliikuntapuisto johdattaa lapset ja lapsenmieliset viidakkoseikkailuun."
Murulandia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Käenkuja 1B, Helsinki (Sörnäinen)

"Murulandia on hauska sisäleikkipuisto koko perheelle!"
Naurusaari

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Flamingo viihdekeskus / 1. kerros
Tasetie 8, 01510 Vantaa

"Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs pitämään hauskaa. Flamingon viihdekeskuksessa sijaitsee saaristomeriaiheinen Naurusaari, jossa lapsilla on hyvä leikkiä ja pitää hauskaa."
Peukkulan Sisäleikkipuisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Kammintie 4, 40520 Jyväskylä

"Peukkulan Sisäleikkipuisto on auki ympäri vuoden, joka säällä!"
Rush Trampoliinipuisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien myös hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle."
SuperPark

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Espoo, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa, Vuokatti

"Koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä."
Swingeling

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Karperöntie 1, 65610 Mustasaari (Sepänkylä)

"Swingeling kutsuu koko perheen leikkimään ja riehumaan meidän yli 1000 m2 viidakkoon. Meiltä löytyy kiipeilytelineitä, pomppulinna, pallomeri ja kaikkea muuta kivaa. Meillä on myös kahvilaherkkuja moneen makuun."
Touhutalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä."