Kategoriat / Suoratoistopalvelut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Amazon Prime Video

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Enjoy exclusive Amazon Originals as well as popular movies and TV shows. Introductory price of 2.99e per month for your first six months. Cancel anytime."
Apple TV+

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apple TV+ on striimaus­palvelu, josta löydät Apple Original- tuotannon – mm. palkittuja sarjoja, kiehtovia draamoja, uraauurtavia dokumentti­elokuvia, viihdettä lapsille ja komedioita – ja uutta Apple Original -sisältöä tulee lisää joka kuukausi."
BLOCKBUSTER

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "BLOCKBUSTER eroaa muista suoratoistopalveluista siinä, että meillä ei ole kuukausimaksua. Maksat vain siitä, mitä katsot. Voit luoda ilmaisen profiilin täällä, ja voit vuokrata tai ostaa juuri ne elokuvat ja tv-sarjat, jotka haluat katsoa. Jos kaipaat apua alkuun pääsyssä, niin lue BLOCKBUSTERin käyttöopas. Mukavia katseluhetkiä!"
BooxTV

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "booxTV on mobiilisti toimiva tallentava digiboksi, joka tuo television kännykkääsi ja myös "isoille ruuduille" booxmoten avustuksella. Katso valitsemasi ohjelmat milloin ja missä haluat!"
C More Suomi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "C More on Hollywoodin, Pohjoismaat ja Suomen vihdoin yhteen tuova striimauspalvelu. Facebook-sivullamme paljastamme C Moren uusimmat juonenkäänteet, käsikirjoitamme sarjasuosikkilistasi uusiksi ja asiakaspalvelun toimesta pelastamme cliffhangereilta."
DNA TV

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DNA TV - sellainen TV kuin sinä haluat. Katso missä haluat, milloin haluat. Katso heti tai tallenna. Tilaa ja kokeile maksutta 3kk"
Docma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Docma on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parhaat dokumenttifilmit historian ja tieteen alalta. Jäsenenä sinulla on käyttöoikeus kaikkiin filmeihin."
Dplay

Keskiarvo(0.6):

10 arvostelua.
 "Discovery Networks Finlandin suoratoistopalvelu Dplayn myötä Discoveryn kanavien runsas ohjelmisto on entistä helpommin saatavilla – juuri silloin kuin katsojalle parhaiten sopii. Ohjelmakirjasto sisältää tuhansia tunteja laadukasta ja inspiroivaa viihdettä Discoveryn kanavilta TV5, Kutonen, Frii, TLC, Discovery Channel ja Animal Planet."
Elisa Viihde

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun, tallenna ja katso heti. Siellä missä sinäkin. Ei määräaikaisuutta. Valitsemasi sisällöt."
film2home

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Film2home palvelun kautta voit katsoa ja ladata hyvälaatuisia ja tekstitettyjä elokuvia. Elokuvat voi vuokrata sekä Mac että PC tietokoneilla. Film2home on sinun videovuokraamo internetissä."
HBO Nordic

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Kaikki tuotantokaudet uusista ja tutuista sarjoista. Uusimmat jaksot ulottuvillasi vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensi-illasta. Laaja valikoima elokuvia. Katso monilla eri laitteilla."
MTV Katsomo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MTV Katsomo on netti-tv, jossa voit katsoa MTV3:n, Subin, AVA:n ja MTV:n maksukanavien ohjelmia internetin välityksellä. Palvelun ohjelmatarjontaan kuuluu sekä suoria urheilu- ja uutislähetyksiä että televisiossa jo esitettyjä ohjelmia. Lisäksi tarjolla on paljon myös sellaista sisältöä, joka on saatavilla vain MTV Katsomossa."
Netflix

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Netflix on maailman johtava elokuvien ja televisio-ohjelmien internet-tilauspalvelu, jolla on yli 27 miljoonaa suoratoistojäsentä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Britanniassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa."
Plejmo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Plejmo on digitaalinen elokuvapalvelu, joka pyrkii tarjoamaan runsaasti hyviä kaikkien tyylilajien elokuvia koska ja missä tahansa kaikkiin laitteisiin kehittyneen tekniikan avulla ilman että käyttäminen on hankalaa. Elokuvat ja tekniikka ovat intohimomme kohteita. Haluamme auttaa kaikkia nauttimaan mukavista elokuvahetkistä, olipa aiheena vaikka robotit, avaruusalukset, ruoanvalmistus, uhanalaiset eläinlajit tai extreme-urheilu!"
Ruutu+

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ruutu+ on videopalvelu, joka tarjoaa helpolla kuukausimaksulla rajoittamattoman pääsyn parhaaseen live-urheiluun, hittisarjoihin, lasten suosikkiohjelmiin, mielenkiintoisiin dokumentteihin ja elokuviin."
SF Anytime

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SF Anytimestä voit ladata elokuvia katsottavaksi silloin, kun se sinulle sopii. Elokuvat ovat ladattavissa netistä titeokoneelle, (Samsung Android) taulutietokoneelle (tablettitietokoneelle), Samsungin, LG:n ja Panasonicin Smart TV:ihin ja Telian, Com Hemin, Bredandsbolagetin, Boxerin jne. digibokseihin."
SVT Play

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Med SVT Play erbjuder vi dig att se de flesta program som vi visar i Sveriges Televisions tv-kanaler även på webben." (Ruotsin TV-ohjelmat netissä.)
Viaplay

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Viaplay on Pohjoismaiden johtava TV-ohjelmien, elokuvien ja urheilun verkkopalvelu. Palvelumme toimii netin välityksellä missä ja milloin tahansa."
Voddler

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voddler on ruotsalaisen Voddlerin kehittämä kaupallinen tilausvideopalvelu ja asiakasohjelma (client), joka välittää elokuvia ja TV-ohjelmia Internetissä samaan tapaan kuin Spotify musiikkia." -wikipedia
YLE Areena

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Areena on Ylen nettitelevisiopalvelu, jossa on katseltavissa iso osa Ylen esittämistä ohjelmista."
Youtube Premium

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusi YouTube Music -sovellus ja suosikkivideosi YouTubessa ilman mainoksia. Peruuta milloin tahansa. YouTube ilman mainoksia. 1 kuukausi maksutta. Mainokseton YouTube Music. Yhdellä jäsenyydellä. Tyypit: Ei mainoksia, Lataukset, Taustatoisto."