Kategoriat / Tekstiilipainot


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Ahm-myynti

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ahm-myynti on Tampereella toimiva yritys, joka toimittaa työ- ja mainosvaatteita asiakkaiden logoilla merkattuna. Merkkausmenetelminä käytetään esimerkiksi silkkipainoa ja brodeerausta. Nettisivuilta löytyy laaja valikoima t-paitoja, collegetakkeja, lippiksiä, fleecejä yms valmistajilta kuten Fruit of the Loom ja Blåkläder. Näistä voi sivuston kautta tehdä tarjouspyynnön, johon voi myös liittää kuvatiedoston painatusta tai brodeerausta varten.
Brantti.fi - paidan painatukset ja työasut

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen työvaatteita sekä vaatteiden painatuksia toimittava yritys, nopeaa toimintaa ja todella mukavaa asiakaspalvelua."
Coollooc

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 T-paidat omalla kuvalla ja tekstillä.
CustomInk

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "High Quality Screen Printing and Embroidery."
Decotikki Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Brodeeraus ja painatuspalvelu sekä tekstiilien ja liikelahjojen myynti. Brodeeraukset ja painatuksen myös pieniin eriin, 1 kpl on pienin määrä."
Diivari Kopi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meillä voi myös kätevästi rakennella esitteitä, myyntikirjeitä, CD:n kansia, etikettejä, käynti-, kutsu- ja postikortteja, suurennoksia, pienennöksiä, kalvosarjoja, ruokalistoja tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Originaaleina voi käyttää erilaisia paperikuvia ja tiedostoja. Teemme myös t-paitapainatuksia, kampasidontaa ja laminointia."
Elo Media Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nopea ja laadukas paitapaino joka tekee monenlaista customtuotetta."
Firestarter Merchandise

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bändipaitoihin erikoistunut silkkipaino Tampereella. Edullisesti ja nopeasti!"
Japapaino Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "JAPAPAINO OY on toiminut jo vuodesta 1995 Helsingin Vuosaaressa. Japapaino OY myy korkealaatuisia vaatetekstiilejä asiakkaan logolla varustettuna yritysten ja yhteisöjen käyttöön mainos- ja liikelahjoiksi, sekä markkinointiin."
KH-Print Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KH-Print Oy on vuonna 1992 perustettu tekstiilipaino. Painamme Hartolassa yli miljoona painatusta vuodessa."
Koomeri Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koomeri toimiii nykyisin Ulvilassa samoissa tiloissa kuin Mainos Herkules aiemmin. Meiltä löytyy nykyaikainen 9-värinen silkkipainolaitteisto automaattikarusellilla sekä käsikarusellit. Tarjoamme isotkin painatuserät edullisesti ja taatusti hyvällä painatuslaadulla kilpailukykyisin hinnoin, myös rahtipainatuksena. Meillä toiminta on joustavaa, joten myös nopeat toimitukset ovat mahdollisia!"
Kuvatikkaus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuvatikkauksen useamman vuoden kokemus tarjoaa asiakkaillemme nykypäiväiset ja tehokkaat työkalut promootiotuotteiden, yrityslahjojen sekä tekstiilien hankkimiseen. Tavoitteenamme on toimia innovatiivisesti ja palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti."
Megaprint Ky

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 - painettuja t-paitoja ja muita tekstiilejä
- muovitarroja, kuvatarroja, kuvatelineitä
- tarratekstiä autoon, ikkunaan, veneeseen
- ID-kortteja mm. rakennusliikkeille, huoltoliikkeille, sisäiseen käyttöön
- tulosteita, julisteita, banderolleja
- kopioita A4/A3 mustavalkoisina tai värillisinä
- kyniä, sytkäreitä ja muuta jakotavaraa
- käyntikortteja, lomakkeita, esitteitä
Mikebon Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paitakuva grafiikan, painamisen, sekä brodeeraamisen osaaja. Toiminut vuodesta 1994. Maahantuo itse käyttämänsä tekstiilit Fruit of the Loomilta, myy myös muiden valmistajien tekstiilejä. Erikoistunut lahjoina- ja matkamuistoina myytäviin tekstiileihin, mutta täyttää myös yritysten, tapahtumien ja joukkueiden tarpeet. Työllistää yli 20 henkilöä Helsingin Konalassa."
Mocce

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Tekstiilipaino.
Netmix.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Painamme tekstiileitä yrityksille, järjestöille, yhdistyksille, festareille, yksityisille kuluttajille jne. Toimituserät ovat painetuissa tuotteissa sadasta kappaleesta tuhansiin kappaleisiin. Tarvittaesssa myös pienemmät erät onnistuvat."
Netseri.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teetä paidat kauttamme. Painamme seurapaidat, tiimipaidat, markkinointipaidat, tapahtumapaidat, bändipaidat, työpaidat...Valmistamme siirtokuvia omista kuvistanne tai voimme suunnitella kuvat /logot yhdessä."
Nisa-Tuote Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nisa-Tuote Oy on täyden palvelun tekstiilipaino. Toteutamme saman katon alla vaativimmatkin moniväripainatukset sinulle vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Ymmärrämme kiireellisiäkin aikatauluja ja toimitamme ideasi valmiina tuotteena sovittuun aikaan."
Paavo Savander

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teemme korkealuokkaiset painotyöt, brodeeraukset ja digitaalitulosteet tekstiileille. Olemme erikoistuneet urheiluasusteiden painatuksiin."
Painajainen Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Painajainen on vuonna 2004 aloittanut silkkkipainoyritys. Teemme painotöitä tilauksesta ja meillä on myös omia vaate- & paitamalleja ja muiden suunnittelijoiden tuotteitta. Myynnissä meillä on pääasiassa tekstiilejä, mutta tilauksesta teemme myös julisteet, tarrat, flyerit, seinäliput, banderollit, jne.
Paitakulma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tekstiilipaino Paitakulma palvelee teitä kaikissa painoon liittyvissä asioissa, vaikka lähtökohtaisesti yrityksemme keskittyy tekstiilien painamiseen saat kauttamme myös monet muut painotuotteet kuten esimerkiksi käyntikortit, kutsut jne."
Paitapainatus.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paitapainatus.com valmistaa painatuksia paitoihin, vaatteisiin ja muihin painatettaviin tuotteisiin asiakkaiden toiveiden mukaan. Edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet takaavat markkinoinnin tuottavuuden. Paitapainatus.com on täysin suomalainen yritys, joka on valmis haastamaan europan suuret yksityisasiakkaille suunnatut paitapainot."
Paitapaja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Ulkoniitynkuja 13, 01660 Vantaa
puh. 010 292 3660

"Täydenpalvelun tekstiilipaino-brodeeraamo. Paitapajasta saat kaikki mainostekstiilit, pelipaidat, liikelahjat, tarrat, banderollit, painatukset, brodeeraukset, sublimaatiotyöt nopeasti ja edullisesti."
Paitashop.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Paitashop mahdollistaa oman tekstipaidan tilaamisen helposti ja ennen kaikkea edullisesti sekä luotettavasti. Persoonallinen paitapainatus on toivottu ja hauska lahjaidea. Edullinen hinta houkuttaa myös hankkimaan paitoja omaan jokapäiväiseen käyttöön. Käytämme painossamme laadukkaita ja suosittuja Fruit of the Loom -tuotteita ja kestävän sekä sileän pinnan mahdollistavaa videoflex-tekniikkaa. Käytössämme ovat uudet ja laadukkaat laitteet. Painotekniikkamme kestää loistavasti toistuvaa pesua sekä kulutusta!
Pan-Seri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pan-Serissa olemme erikoistuneet brodeeraus- ja tekstiilipainotöihin. Alan vankan osaamisen olemme saaneet vuosien kovalla työllä."
Primatex

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Tervetuloa Primatex Oy:n sivuille. Primatex Oy kuuluu maan johtaviin pelipaita valmistajiin, tuotevalikoimaamme kuuluvat pelipaidat ja peliasut niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Käyttämämme sublimaatiotekniikka takaa värien pysyvyyden ja kirkkauden sekä antaa mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja! Valikoimaamme kuuluvat myös kaikenlaiset painetut ja brodeeratut tekstiilit yrityksille ja seuroille.
Rockseri Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "R - Collection on yksi Suomen suurimmista vaatetusteollisuuden merkeistä, joka tekee myös yksityisille, seuroille, yhdistyksille, järjestöille.... Pieniä ja sitä suurempia tilauksia. palvelut: silkkipaino & prodeeraus sekä suomen ainoa Chenille tikkauskone löytyy tämän katon alta."
Roseprint

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Silkkipainolla voidaan painaa useimmille tekstiilituotteille yksinkertaisista logoista aina monivärisiin valokuviin saakka. Painatus voidaan tehdä jopa kuudella värillä. Silkkipaino on paras tapa, kun tehdään suuria määriä esim. T-paitoja. Tällä samalla tekniikalla tehdään myös tarrojen ja liikelahjojen painatukset."
Seriväri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Seriväri Oy on jo vuodesta 1978 valmistanut vesipohjaisia silkkipainovärejä sekä painolaitteita ja tarvikkeita, niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Jatkuvalla tuotekehittelyllä pyrimme tuomaan markkinoille luontoystävällisempiä ja myrkyttömämpiä vaihtoehtoja, laadusta tinkimättä."
Silkkipaino Satapaita

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Silkkipaino Satapaita on laatutyön paitapaino! Silkkipaino Satapaita Ay on Satakunnan Säkylässä, Iso-Vimman liikekeskuksessa toimiva yritys, joka on erikoistunut paitapainatuksiin. Asiakaskuntamme muodostavat seurat, yhdistykset, yritykset sekä yksityiset kuluttajat ympäri Suomen. Palvelut Käytössämme on uusi nykyaikainen silkkipainolaitteisto 8-värisellä automaattikarusellilla, jolla isotkin painatuserät voidaan painaa tasalaatuisesti, kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla aikataululla. Painamme muun muassa t-paitoja, takkeja, siirtokuvia, pipoja, pantoja, huppareita, seurojen urheiluvaatteita, työvaatteita yrityksen logolla, kangaskasseja - lähes mitä tahansa!"
Spreadshirt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Spreadshirt Designer -verkkokaupasta käyttäjät voivat tilata itse suunnittelemiaan, yksilöllisiä t-paitoja. Minimitilausmäärää ei ole, joten paitoja voi teettää myös yksittäin. Tuotteet lähetetään kahden päivän kuluessa tilauksesta. Tekstiilit ja painatukset ovat korkealaatuisia, ja suunnittelun apuvälineenä on helppokäyttöinen Flash-sovellus."
Suomen Brodeeraus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Brodeerauksen ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja valmistaa kaikki mainostekstiilit tarpeiden mukaisiin kokonaisuuksiin.

Liikelahjat, Mainostekstiilit, Yritysvaatteet, Työvaatteet, Urheiluseuravaatteet, Bändien fanituotteet"
Taikapaita

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kaikki tekstiilien painotyöt teemme itse joko silkkipainolla, siirtokuvilla, nukalla tai lämpösiirtoteippillä ja siksi pienetkin määrät pystytään tekemään erittäin edullisesti laadusta tinkimättä."
Tarra Paita Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "T-paidat, luokkapaidat, mukit, ym. omista kuvista. LAADUKKAAT MAINOS T-PAIDAT AMMATTITAIDOLLA!"
Varusvarasto.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mainostekstiilit, työvaatteet, teippaukset, digipaino. Tavoitteena toimittaa asiakkaillemme laadukkaita painotuotteita nopeilla toimitusajoilla, sekä kilpailukykyisillä hinnoilla."