Kategoriat / Tietokonehuolto


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
ATK-Tietofix

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ATK-Tietofix on nopea, edullinen sekä ammattitaitoinen tietokonetukea- ja korjausta tarjoava yritys Keravalla. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaisten tietokoneiden, oheislaitteiden, komponenttien ja tarvikkeiden myynti, sekä huolto-, asennus- ja korjaustyöt, tarvittavine purkutöineen." Lisäksi suunnittelemme yrityksille, yksityishenkilöille ja muille responsiiviset, näyttävät ja selkeät kotisivut, jotka näyttävät hyviltä kaikilla päätelaitteilla. Työskentelemme monenlaisten projektien kanssa, logojen suunnittelusta monimutkaisiin CMS- ja verkkokauppajärjestelmiin. Riippumatta siitä, oletko yksityinen asiakas vai suuri yritys, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Et tule katumaan sitä.
Bittipiste

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laadukas, asiantunteva ja nopea toimivuustakuulla tietokoneen huolto, korjaus ja asennus Itä-Vantaalla Hakunilassa. Tietokoneet kuntoon jopa parissa tunnissa. Pääkaupunkiseudulla myös asiakaskäynnit sekä kotitalouksille että yritylsille."
Cheap Fix

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Älä maksa kalliita tunti maksuja tai 'vian etsintä maksuja' tietokoneen korjauksen takia ! Korjaamme tietokoneesi oli sitten kannettava tai pöytä kone nopeasti ja huolellisesti vain 40€:lla oli sitten millainen iso vika tahansa! Ota Yhteyttä ! facebook sivumme kautta viestillä: http://www.facebook.com/pcmobfix tai sähköpostitse: fixcheap@yahoo.com"
DataRanta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietokonehuolto Hämeenlinna - Tietokoneiden ja oheislaitteiden huolto ja atk-tuki."
Datariihi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Louhenkatu 18 as. 7, 60120 Seinäjoki

"Seinäjokinen IT-palveluyritys"
Digistore Finland Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palveleva matkapuhelinhuolto Tampereella. Huollamme useimmat ja suosituimmat puhelinmerkit, kuten iPhone ja Samsung. Lisäksi huollamme myös muut elektroniset laitteet, esim. Applen muut laitteet."
Entertom

Keskiarvo (5.0):

4 arvostelua.
 "Entertom on vuonna 2009 perustettu yritys, joka huolehtii pienyritysten ja yksityishenkilöiden IT-tarpeista. Tarjoan apua myös digitekniikkaongelmiin."
Lahden ATK-Klinikka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kattavaa tietokone- ja matkapuhelinhuoltoa Lahden keskustassa"
Mikropasi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietokoneesi ei käynnisty, sammuu kesken kaiken, pysähtyy paikalleen kesken käytön tai kone on todella hidas? Huoltomme auttaa sinua!"
Mikrotukikohta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mikrotukikohta on tietokoneiden huoltokorjaamo ja henkilökohtainen tukipalvelu kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on turvanasi kaikissa tietokonepulmissa ja korjaa laitteesi nopeasti ja luotettavasti."
Napalmi Tietotekniikka Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Napalmi Tietotekniikka Oy on IT-alan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia IT-palveluita niin yrityksille kuin yksityisille. Meillä on laaja osaaminen erityisesti Windows-ympäristöistä ja palvelimista. Konesalipalvelumme ja yhteistyö operaattorin kanssa mahdollistaa erikoisempienkin yritysverkkojen rakentamisen. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. IT-palveluiden ulkoistaminen, nettisivut, helpdesk, ylläpito, pilvipalvelut, etäyhteysratkaisut sekä tietokonehuolto."
NetFix

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietokonehuoltoa yksityisille ja yrityksille. Autamme sinua tietokonepulmissa! Saat apua ongelmiisi vaivattomasti ja apu on lähempänä kuin luuletkaan. Hintamme ovat palvelukohtaisia hintoja, emme veloita tuntiveloitteisesti."
Oulun DataPalvelut

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oulun DataPalvelut on vuodesta 2007 asti toiminut pienyritys, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kaikenkattavaa ja henkilökohtaista palvelua."