Kategoriat / Vakuutusyhtiöt


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Etera

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etera on keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö, joka vakuuttaa kaikkien toimialojen työntekijöitä sekä yrittäjiä."
Fennia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fennia-ryhmä on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Ryhmä tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille kaikki niiden tarvitsemat vakuutuspalvelut."
If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kokonaismaksutulo oli 37 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2005. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 600."
LähiTapiola

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LähiTapiola (ruots. LokalTapiola) on suomalainen pankki- ja vakuutuspalveluja tarjoava finanssiryhmä, joka muodostettiin Lähivakuutus- ja Tapiola-ryhmien päätettyä yhdistymisestään vuonna 2012." -wikipedia
Nordea

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nordea on vakuuttava pankki, josta voit hankkia myös vakuutusturvaa itsellesi ja perheellesi."
OP Vakuutus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vakuutus on turvasi vahingon varalle. Tältä sivulta löydät kaikki tarjoamamme henkilöasiakkaiden vakuutukset - olipa kyseessä sitten kodin, veneen tai vaikkapa koiran vakuutus. Voit tutustua vakuutuksiin, laskea ja vertailla eri vakuutusten hintoja ja ostaa haluamasi vakuutuksen helposti netistä. Voit myös kilpailuttaa kaikki vakuutukset ja pyytää tarjouksen useammasta vakuutuksesta kätevästi verkossa."
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Keskiarvo(0.6):

7 arvostelua.
 "Tarjoamme vakuutuspalveluja kotitalouksille, maatalouksille sekä yrityksille. Palvelujamme ovat myös asiakkaiden eläke-, henki- ja sijoitusvakuutusratkaisujen hoitaminen yhdessä Ilmarisen ja OP-Henkivakuutuksen kanssa."
Pohjola

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Pohjola on yksi Suomen suurimmista vakuutusyhtiöistä. Pohjolalla on 1,6 miljoonaa asiakasta. Sen liikevaihto oli 1191 miljoonaa euroa ja vakuutusmaksutulot 798 miljoonaa euroa vuonna 2004." -wikipedia
Travel Guard

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Travel Guard tarjoaa sinulle markkinoimman edullisimman matkavakuutuksen helposti netistä. Voit valita itsellesi sopivan vakuutustyypin: kertamatkavakuutuksen tai vuosimatkavakuutuksen kolmesta eri tasosta. Näin maksat vain siitä, mitä tarvitset!"
Turva

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallinen keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys merkitsee sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat omistavat Turvan. Asiakaskuntaamme ovat pääasiassa kotitaloudet, pk-yritykset ja yhteisöt. Takuupääomamme omistajia ovat SAK, 13 ammattiliittoa, kaksi työväenjärjestöä ja Tapiola-ryhmä."