Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Vantaa tatskat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Hellhound Tattoo

Keskiarvo (3.0):

5 arvostelua.
 Koivukylän puistotie 1, 01360 Vantaa

"Hellhound Tattoo on siisti terveystarkastajan hyväksymä tatuointistudio jossa sinua palvellaan ammattitaidolla. Voit tuoda oman mallin, kertoa ideasi jonka pohjalta suunnittelemme kuvasi tai tutustua liikkeeltä löytyviin kuviin. Myös vanhojen kuvien korjailu, jatkaminen ja mahdollinen peittäminenkin onnistuu kuvasta riippuen. Gallerioista löydät kuvia työnäytteistä."
Pikus Tattoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vaikka liike on perustettu vasta vuonna 2005, niin kokemusta tatuointien tekemisestä on jo usean vuoden ajalta. Monipuolinen ja vahva piirustustaito takaa persoonalliset ja henkilökohtaisesti sinulle suunnitellut tatuoinnit."
Tattoo cafe

Keskiarvo (2.9):

9 arvostelua.
 Ratatie 4, Vantaa

"Nimensä mukaisesti Tattoocafe tarjoaa huippulaadukkaiden tatuointien ja lävistysten lisäksi myös tuoreita, herkullisia erikoiskahveja."
Zenza Tattoo

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 Vanha Kaarelantie 5, 01610 Vantaa

"Terveystarkastajan hyväksymä studio jossa noudatetaan korkeaa hygieniaa ja laatua tatuoinneissa. Teemme tatuoinnit valmiista kuvista, suunnittelemme ideoistasi, peitekuvat, freehand ja valokuvista esim kasvokuvat. Teemme lävistyksiä ja myymme lävistys koruja. Meiltä myös kestopigmentoinnit kulmiin, silmäluomiin ja huuliin. Tatuointi studio avattu vantaan martinlaaksoon 2011. Artisteilla on useiden vuosien kokemus tatuoimisesta."