Kategoriat / Verkkokauppaohjelmat


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Finqu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Perusta verkkokauppa erittäin helposti. Voit aloittaa myynnin minuuteissa."
MyCashflow

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helppo, yksinkertainen ja elegantti tapa pyörittää nettikauppaa. MyCashflow sisältää kaikki nykyaikaisen verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet, kuten näyttävät sähköpostit, verkkomaksut, varastonhallinnan ja paljon muuta!"
Myyverkossa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ePages5-verkkokaupat toimivat plug & play- periaatteella: tarvitset vain internetyhteyden ja saat verkkokaupan pystyyn 20 minuutissa – palveluun sisältyy palvelintila ja tietoturvaratkaisut. Verkkokaupan perustaminen ei edellytä HTML-osaamista – kotikutoiset tekniset esitiedot riittävät. ePages5-verkkokauppa on nopea oppia ja helppo hallita. Ylimääräisiä välikäsiä ei tarvita."
Spreadshirt

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Spreadshirtin avulla voit suunnitella ja tilata tuotteita netitse Spreadshirt Designerin avulla, mainostaa Spreadshirt Designeria ja tienata rahaa, tai perustaa Oman Spreadshopin ilmaiseksi. Tarjoamme kaiken tarvittavan oman Spreadshop -nettikaupan perustamiseen. Kaupan avaaminen on täysin ilmaista, eikä investointeja ohjelmistoihin tai vaikkapa varastonpitoon tarvita."
Valmiskauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valmiskauppa on vastaus verkkokauppiaiden toiveisiin. Sen tarkoitus on mahdollistaa yrityksen liikevaihdon kasvattaminen ilman satojen tai tuhansien eurojen alkuinvestointia verkkokaupan käyttöönottoon."