Kategoriat / Verkkoyhteisöt


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Blogispotti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Blogispotti on suomalainen blogikirjoituksia keräävä yhteisö ja verkkopalvelu, jonka sisällöstä päättää yksinomaan palveluun rekisteröityneet käyttäjät. Liity mukaan, osallistu ja koe uusia lukuelämyksiä!"
Facebook

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Facebook Inc. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttäjäprofiilin ja blogin luomiseen. Käyttäjät voivat lisätä järjestelmään myös kuvia. Facebookilla oli helmikuussa 2007 hieman yli 17 miljoonaa käyttäjää, ja sinne lisätään kuusi miljoonaa uutta kuvaa päivittäin. Syyskuussa 2007 käyttäjiä oli 40 miljoonaa." -wikipedia
FaceGlat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ortodoksijuutalaisten palvelu muistuttaa ulkoasultaan muuten Facebookia, mutta miesten sivuilla saa olla vain miesten valokuvia ja naisten sivuilla vain naisten valokuvia. Miehet ja naiset eivät voi vierailla toistensa sivuilla, eivätkä kirjoittaa viestejä toisilleen." -yle.fi
Freelancer.com

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Freelancer.com is the world's largest outsourcing and crowdsourcing marketplace for small business. We have hundreds of thousands of satisfied customers from all over the world."
Freelanceri

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Freelanceri on kotimainen yhteisö eri alojen freelancereille. Palvelu yhdistää freelancerit ja tekijöitä hakevat toimeksiantajat, työnantajat sekä alihankkijat. Freelanceri on oiva työkalu uusien kontaktien luomiseen."
Google+

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Google+ (myös nimillä Google Plus ja G+) on Googlen kehittämä verkkoyhteisöpalvelu, joka avattiin 28. kesäkuuta 2011. Aluksi palveluun pääsi vain kutsuilla, mutta sittemmin se on ollut avoin. Google Plus oli myös pitkään avautumisensa jälkeenkin vain yli 18-vuotiaille. Nykyisin ikäraja on 13 vuotta." -wikipedia
Guys.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Guys.fi on internetissä toimiva gaykundeille suunnattu yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda oman käyttäjäprofiilin ja blogin, ryhmiä sekä yhteydenpitoon kavereiden kanssa. Guys.fi haluaa luoda käyttäjilleen turvallisen ja luotettavan sosiaalisen gay median, jossa käyttäjä viihtyy ja solmii uusia tuttavuuksia."
Habbo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Habbo on virtuaalimaailma, jossa voit tavata kavereita."
IRC-Galleria

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "IRC-Galleria on Suomen suurin Internet-yhteisö. Palvelun rekisteröityneet käyttäjät voivat esitellä valokuviaan ja kommunikoida keskenään lukuisin eri tavoin. Käyttäjien keski-ikä on noin 19,5 vuotta. 55% rekisteröityneistä on täysi-ikäisiä."
LinkedIn

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Over 40 million professionals use LinkedIn to exchange information, ideas and opportunities"
luokkakaverit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "luokkakaverit.fi sivusto on tarkoitettu luokkakavereiden, kollegoiden ja vanhojen ystävien etsintään. Käyttäjät voivat näyttää sisältöä myös muilta sivuilta (kuten kuvia, blogeja, videoita, jne.) profiilissaan. Sivusto on avattu 2008."
Metsästysinfo.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Metsastysinfo.com:in tarkoitus on kerätä kaikki "hajallaan" oleva tieto metsästyksestä yhteen ja samaan paikkaan. Sivustoa on tehty yhteistyössä vaikutusvaltaisempien metsästystä edistävien tahojen kanssa, ja mukana on ollut myös yli 30 henkilön kokoinen Metsastysinfo.com:in tiimi, johon kuuluu: eräjournalisteja, ammattimetsästäjiä, eräoppaita, eräkokkeja, asiantuntijoita, luontokuvaajia, ja tietenkin unohtamatta meitä normaaleita metsästäjiä."
MySpace

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MySpace on internet-yhteisösivusto, jota ylläpitää samanniminen yritys West Hollywoodissa Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. MySpacella on 300 työntekijää, ja sen omistaa News Corporation. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttäjäprofiilin ja blogin luomiseen. Käyttäjät voivat lisätä järjestelmään myös musiikkia, videoita ja kuvia."
Petsie

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Petsie on vuonna 2006 avattu täysin uudenlainen palvelu Pohjoismaissa. Se on suunnattu lemmikkien omistajille, lemmikkialan ammattilaisille ja kaikille muille eläintenystäville. Sivusto kasvaa usean tuhannen lemmikin voimin joka kuukausi."
Soosoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Soosoo.me on suomalainen sosiaalinen media missä voit chattailla ja tutustua uusiin ihmisiin. Soosoo.fi palvelun aktiiviset käyttäjät saavat kuukausittain ilmaisia lahjakortteja mm. hesburgeriin ja raxiin."
Suomi24

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen suurin verkkoyhteisö"
Toluna

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Toluna on yhteisösivusto joka on luotu antamaan jäsenillemme mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Saa oma äänesi kuuluviin äänestämällä ja vastaamalla meidän pikakyselyihimme ja aiheisiimme suoraan Toluna-sivustolla! Kerro muille, mitä mieltä olet ja selvitä ovatko muut samaa mieltä. Lisäämällä luomasi mielipiteet ja pikakyselyt blogiisi se on helppoa!"
Twoo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yli 12 miljoonalla käyttäjällä*, Twoo on suurin kaltaisensa yhteisö maailmassa. Twoo on käytettävissä yli 200 maassa ja 38 kielellä."