Kategoriat / Yritysluettelot


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
BisnesRekisteri.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tahdotko yrityksellesi lisää oikeita asiakkaita? Oletko jo käyttänyt perinteisiä mainosmenetelmiä ilman riittävän hyvää tulosta ja nyt olisi aika kokeilla jotain uutta? Suoramarkkinointi on todistetusti yksi tehokkaimista markkinointimuodoista. Sähköisellä suoramarkkinoinnilla tavoitat uudet asiakkaat nopeasti, helposti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti!"
Firmakirja

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Firmakirja on yhteisöpalvelu yrityksille. Ulkopuoliselle Firmakirja näyttäytyy yritysluettelon tyylisenä. Yritykset kuitenkin hyötyvät Firmakirjan käytöstä niin monella tavalla, että vertaaminen tavalliseen yritysluetteloon ei tule kyseeseen. Tutustu Firmakirjan suosittelupalveluihin ja avoimiin tarjouspyyntöihin jo nyt!"
Fonecta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Fonecta on Suomen nopeimmin kasvava mediatalo ja yhteystietoalan markkinajohtaja. Fonectan myynnintehostamisratkaisuja käyttää 110 000 yritystä ja sen kattavien palveluiden kautta haetaan tietoa päivittäin yli 2 miljoonaa kertaa."
Listaukset.net - Ilmainen Yrityshakemisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Listaukset.net on suomalainen, täysin ilmainen sosiaalinen yrityshakemisto. Yrityshakemisto on helppokäyttöinen, sillä oman yrityssivun lisääminen yrityshakemistoon käy hetkessä. Yrityslinkin ja kuvauksen lisääminen on täysin ilmaista eikä se vaadi edes rekisteröitymistä."
Luettelomedia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritysrekisteri sisältää yli 60.000 ammattilaisen ja päättäjän yhteystiedot sekä yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut."
Suomen Yrityshaku

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Yrityshaku on valtakunnallinen hakupalvelu suomalaisista yrityksistä. Palvelu sisältää laajasti tietoa suomalaisista yrityksistä ja tietokanta on aktiivisesti päivittyvä."
Suomen Yritysopas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Yritysopas on internetissä toimiva koko Suomen kattava valtakunnallinen yrityshakupalvelu, jossa on sekä älykäs yrityshaku että aihealueittain jaoteltu yrityshakemisto. Yritysopas sisältää myös viimeisimmät yritysmaailmaa koskevat yritysuutiset."
Webinfo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Webinfo.fi on suomalainen hakukone, joka löytää tuotteet ja palvelut internetistä. Webinfosta löytyvät suomalaisten yhteisöjen (yritykset, yhdistykset, julkishallinto, muut yhteisöt) julkiset internetsivustot. Webinfon hakemistoon tulevat uudet tiedot ja muutokset kontrolloidaan aina ihmisvoimin."
Yrityspostia.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritysposti.fi on nimensä mukaisesti B2B-kampanja. Yritysposti.fi-sivusto tarjoaa sähköpostirekisterin yritysten käyttöön. Kaupan kohteena on yrityssähköpostirekisteri, jonka ostaja saa pysyvästi käyttöönsä."
Yritysrekisteri.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tietokantamme kattaa kaikki suomalaiset yritykset. Tietokanta päivittyy joka päivä viranomaisrekistereiden pohjalta. Lisäksi suoritamme vuositasolla satoja tuhansia tarkistuksia henkilökohtaisesti. Tämä varmistaa sen, että käytössäsi on aina huipputason tietokanta - maksutta."
Yritystele

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritystelen pääroolina on auttaa b-to-b -yrityksiä löytämään toinen toisensa. Yritystele palvelee yli 19 vuoden kokemuksella yritysten ja julkisen hallinnon päättäjiä ja alihankkijoita. Yritystelen kautta solmitaan ammattilaisten kesken partnerisuhteita, haetaan yhteistyökumppaneita alueellisiin sekä valtakunnallisiin hankkeisiin."