Emilia Salmela

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Pikkujätti

Kampin Pikkujätti


Kokemukseni on Kampin Pikkujätistä. Kaikinpuolin mukava kokemus, asiantuntevan oloinen lastenlääkäri ja ainakin meidän käyntimme aikana rauhallinen tunnelma. Ajan sai samalle päivälle. Vastaanotossa oli ehkä hitusen nihkeänpuoleinen asiakaspalvelu, mutta ei niin nihkeä, että se olisi häirinnyt suuremmin. Varmasti tulee mentyä uudelleen, jos tulee tarve nopealle lääkärikäynnille (toivottavasti ei tule!).


Verkkokauppa e-ville.com

Vaikea antaa hyvää arvostelua


En siis ole vieläkään saanut tilaamaani kelloa. Tilaus jätetty joulukuussa joten jokin tässä kaupassa mättää pahasti === En suosittele


Hostinger

Ei ollut vaivan väärti


Tarvitsin äkkiä ilmaista sivutilaa viidelle tuiki tavalliselle html-sivulle, joita en halunnut ympätä oman, ostetun domainini yhteyteen (kyseessä kaksi täysin erillistä harrastekotisivua). Ei enempää, ei vähempää. Sellaista sivutilaa, jossa voin kerran puolessa vuodessa käydä päivittämässä sivut, siis hyvin epäaktiivista paikkaa jossa voisin makuuttaa sivujani ja antaa niiden rauhassa kerätä virtuaalipölyä kuitenkin luottaen siihen, että nämä sivut netistä löytyvät. Tänään kun sitten pitkästä aikaa saavuin päivittämään, niin kappas kehveliä. Poistettu epäaktiivisuuden vuoksi. Nice work, Hostinger Suomi! Ette sitten voineet laittaa edes varoitussähköpostia, kuten kaikki asialliset palvelut tekisivät. Good riddance. Minä ja välimuistista ongitut sivuni painumme luotettavan Arkku.netin hoteisiin.


Lumore

Vallila


Tilasin 3.12 Vallilan Mandariini-verhot ja ne saapuivat jo 5.12 postiin noudettaviksi. Sain myös verhot reilulla alennuksella, 2 verhoa melkein yhden hinnalla :) Pelkkää hyvää sanottavaa tämän tilauksen perusteella, joten suosittelen muillekin :)


Blackout

Huippu osaamista


Olen käynyt vain yhden kerran, mutta olen erittäin iloinen, että valitsin Blackoutin. Jos olet kyllästynyt kampaajiin jotka laskuttavat hunajaa ja nykivät tukkaa tunteja ja kuitenkin lähtiessä tuntuu että mitään merkittävää ei ole tapahtunut kannattaa kokeilla Blackoutia. Rohkea kampaamo joka uskaltaa sanoa mikä toimii ja mikä ei. Kiitän!