Victoria Milan arvostelun kommentointi

15.7.2014
Teknisesti toimiva mutta...


Teknisesti Victoria Milan on toimiva. Saa tiedon profiilia katselleista, suosikiksi lisänneistä, flirteistä ym. Ihan kaikki toiminnat eivät toimi molempiin suuntiin (esim. keille minä olisin ihannekumppani puuttuu), mutta kyseessä on loppujen lopuksi pienestä asiasta. Sen sijaan kesäkuussa 2014 tehtiin jokin muutos, jonka seurauksena työkalurivi menee "kasaan", kun hiiren vie rivin päälle. Kasaan mennessään rivin työkaluja ei voi käyttää. Ongelmasta selviää päivittämällä sivun ja valitsemalla työkalun nopeammin. Kyseessä on selvä virhe, joka korjattaneen pian.

Ohjesivusto on hyödytön kaikilla kielillä, mutta onneksi ohjeita ei juuri tarvita, koska sen verran helppoja toimintojen käyttäminen on. Varsinaisen sivuston suomen kieli on kelvollista.

Sivuston ulkoasu on tyylikäs, ei ollenkaan "limainen", mistä syystä naisia kyllä on, mutta... Moni nainen on jättänyt täyttämättä paitsi omat tietonsa myös, minkälaista kumppania hakee, sillä seurauksella, että täydellisen seuralaisen haku ei poimi yhtä paljon ehdokkaita kuin etusivun pikahaku. Täyttämättä jättäminen tarkoittaa myös, ettei mies voi mitenkään tietää, onko hän edes sinnepäin ulkonäöllisesti kelpaava, ennen kuin nainen suvaitsee sen kertoa. Jos suvaitsee, nimittäin miehistä on (täälläkin) niin kova ylitarjonta, että yksikin nainen totesi, että tämä on kuin karkkikauppa. Vaatii siis todella isoja ponnisteluita erottuakseen massasta, olemasta tavallinen Petteri, ja siltikään ei voi olla varma, koska moni ei edes vaivaudu ilmoittamaan, että "ei kiitos".

Muutenkin käytöstapojen puute minua hieman ihmetyttää. Olen saanut kokea ohareita ja jos jonkinlaista jahkaamista, kun olen olen pyytänyt, että voimmeko tavata edes kahvilla katsomassa, sovimmeko yhteen.

Jostain syystä sivustolla on myös sinkkuja – osa jopa liikkeellä tositarkoituksella – eli ovat selvästi väärässä paikassa. Maksullisia palveluita tarjoaviin en ole törmännyt, mikä johtunee siitä, että käytännössä sivuston käyttö edellyttää jonkinlaisen kuukausipaketin hankkimista.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Petteri
22.3.2016 13:04
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olen (valitettavasti) palannut VM-palvelun käyttäjäksi...

Käynnykällä käytettäessä päätyy jonnekin mobliiliversiolle sivustosta, joka ei noudata samaa ulkoasua kuin työpöytäselainversio. Kännykällä ekaksi avautuva näkymä on otsikoitu nimellä "Ihmisiä lähellä", mikä kyllä on minulle poiminut ihmisiä parinkin sadan kilsan päästä. No, "lähellä" on suhteellista, mutta kun profiiliini olen muistaakseni laittanut, etten ole kiinnostunut yli 20 km päässä asuvista.

Mobiiliversion suurin puute on uloskirjautumisnapin puuttuminen!!! Tai ainakin se on niin hyvin piilotettu, etten ole siä löytänyt. Niinpä käynnistän täysversion ja siellä painan uloskirjatumisnappia. Typerää.

Onkohan jokin käyttäjäkato iskenyt VM:ään? Viime vuonna uutisoitiin toiseen palveluun tehdystä tietomurrosta, mikä on saattanut vaikuttaa VM:äänkin. Nyt olen saanut kaupallisia tarjouksia sekä kotimaasta että ulkomailta. Lisäksi sain äsken tietää, että naisille tarjotaan 12 kk ilmaista täysjäsenyyttä, minkä johdosta palstalla on tällä hetkellä jahkailevia naisia, jotka ovat VM:n termein "vain utelias ja katselen". Tasa-arvo ei toteudu, kun miehet joutuvat ostamaan jäsenyyden, joka maksaa jopa 55 euroa/kk.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Victoria Milan arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu