Tatuointikellari arvostelun kommentointi

13.11.2014
Hyvä palvelu


Mielestäni Tatuointikellari on paras mahdollinen paikka ottaa tatuointi, jos ei halua täydellistä jälkeä mitä saa monista muista Tampereella jo vuosia olleista tatuointiliikkeistä, koska kaikkihan ymmärtävät sen että tottakai jälki on erillaista jos on tehnyt tatuointeja jopa 30 vuotta. Kaitsulla ei niin suurta taitoa tatuoimisesta vielä ole mutta todella hyvä piirtäjä monen vuoden kokemuksella. Ja he jotka kyseenalaistavat tekstin niin ilmoitan että olen ottanu jo 4 vuoden ajan kaitsulla tatuointeja joten olen nähnyt käden jäljen muutoksen hänen oppiessaan paremmaksin tatuoijaksi.


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


välikysymys
22.1.2015 21:39
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Tämän arvostelun olisi voinut jättää antamatta. Jos haluaisin puolustaa tatuoijaa, en ensinkään kehuisi paikkaa "jos ei halua täydellistä jälkeä" ?!
Lafka on parempi kuin vuosia sitten, mutta...
Kuka on tatuoinut 30 vuotta? Tampereen tekijöistä aika harva, mutta löytyy monta liikettä jonka vasta-alkaneet oppipojat ja tytöt tatuoivat paremmin kuin tämä tyyppi. Ei työvuosien vertaaminen mikään puolustus ole.
Carlitos
12.9.2015 12:34
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Tässä jos missä ei kannata säästää..Tämä Tatuointikellarin kaveri täysin pihalla kuin lumiukko,kun tekee kuvaa..Nämä eivät ole mitään pyyhekumi-juttuja..Kun virhe tulee,niin se on sitten siinä kädessä kiinni..Olen tosiaan joutunut käymään Helsingissä Aleksanterinkadulla laseroimassa tämän ukon jälkiä..Maksaa 100e kerta,jotenka tämän kekkeruusin suttaamiset tulevat todella kalliiksi..Katsokaa tuolta sivilta noita ton tekemiä kuvia..Todella paskaa jälkeä..Itse en kehtaisi tuollaisia suttuja edes nettiin laittaa..Alikersantti Rokka on kyllä pohjanoteeraus,samaten toi hirviön näköinen pikkupoika..Kiertää helvetin kaukaa tämä firma,jos ette halua harmia koko rahalla..Tämän ukon i kuuluisi koskeakaan tatuointivehkeisiin..
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tatuointikellari arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu