Hostinger arvostelun kommentointi

16.1.2015
Pettynyt


Hostinger Suomi palvelu on ollut minulle erittäin epämiellyttävä kokemus. Syynä lienee tuo ylitse ampuva mainostus, joka lupaa paljon, mutta käytännössä noilla Hostinger Suomi ilmaisilla ja Hostinger Suomi premium tileillä ei voi ylläpitää muuta kuin puhtaaseen HTML -koodiin perustuvia sivuja, jotka eivät vaadi palvelimen prosessorin kuormitusta, tai tietokantojen käyttöä.

Älkää uskoko jos ilmaista tiliä käyttäessänne yläpitäjät lupaavat asian korjautuvan kun siirryt maksavaksi asiakkaasi, esimerkiksi luomalla Hostinger Suomi premium tilin. Käytäntö on osoittanut että ei kannata missään nimessä maksaa penniäkään Hostinger Suomi palveluista.

Pitäkää tilinne puhtaasti ilmaisella puolella, olkaa tyytyväisiä siihen mitä saatte, kunhan ette vain maksa mitään.

Terv. ENTINEN PETTYNYT ASIAKAS


8 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Hostinger
20.1.2015 19:25
  (IP-lokaatio: Vasby, Sweden)
Hei,

Miten Premium-pakettimme lupaukset ovat valehdelleet sinulle? Haluaisimme mielellämme kuulla sinulta kehitysehdotuksia.
Suurin syy sille miksi olemme kuulleet huonoja arvosteluja Premium-paketistamme on tarjoamamme 'rajaton levytila'. Moni käsittää asian niin, että he saavat käytännössä ladata palvelimelle rajoittamattomasti elokuvia tai videoita. Tarjoamamme 'rajaton levytila' tarkoittaa käytännössä sitä, että verkkosivustosi saa käyttää niin paljon levytilaa palvelimeltamme kunhan se noudattaa Käyttöehtojamme. Käyttöehtojemme mukaanhan elokuvien ja videoiden pitäminen palvelussamme on kielettyä.
Jos olet pettynyt palveluumme jostain muusta syystä, suosittelen ilmoittamaan asiasta meille asiakaspalveluumme tai jopa tälle sivustolle, ja teemme parhaamme asian korjaamiseksi.

Yst. terveisin,
Hostinger Suomi
Matti Seppälä
21.1.2015 9:44
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Ehkä asiakkaasi ovat yrittäneet ensin pitää jotakin seuraavan mainoslauseen sisältämistä ohjelmista:

"Ohjelmistojen automaattinen asentaja sallii sinun asentaa yli 100 PHP-sovellusta."

Et vain mainitse sanallakaan missään että noista hyvin harva ehkä 1 kymmenestä suostuu asentumaan, mutta eivät käytännössä kuitenkaan toimi, koska tietokanta vastaa hitaasti ja prosessorin kuormitus ylittää asetetut rajat.

Joten minusta on se on huijausta, koska teet sen tietoisena, ettei asiakkaat voi niitä käyttää. Jos edes puolet noista saisi asentumaa, ja edes puolet asettuneista toimisi, voisi asiaa jollakin tavalla puolustella, mutta kun ei toimi eikä asennu ja kaikkia samasta syystä, PORESORIA ja TIETOKANTAA EI SAA KUORMITTAA, ei Premium-paketissa eikä ilmaisella puolella. No tämä on vain yksi asia, mutta ei ainut.

Palvelusi sopii vain puhtaaseen HTML -koodiin perustuvien sivujen ylläpitoon, ei missään nimessä muuhun.
Hostinger
21.1.2015 16:58
  (IP-lokaatio: Vasby, Sweden)
Hei,

Oletko ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysynyt asiasta? Viime kesänä meillä oli kyllä ongelmia muutaman Automaattisen Asentajan ohjelmiston kanssa, mutta tämä koski tosiaan vain muutamaa noista sadasta ohjelmistosta. Ongelmat johtuivat pääosin siitä, että jokin ohjelmisto vaati esimerkiksi PHP:n 'max_input_vars'-arvoksi vähintään 2500, vaikka ilmaisessa webhotellissa rajoitus on vain 1000. Tämän takia ohjelmistot eivät siis toimineet asennuksen jälkeen ilmaisessa webhotellissa. Nämä ohjelmistot asetettiin muistaakseni viime syyskuussa ainoastaan Premium- ja Business-käyttäjien saataville. Mutta arviointisi mukaan olit Premium-käyttäjä, joten tämä tuskin oli syy toimimattomuuteen sinun tapauksessa.

Toinen syy mikä ehkä vieläkin häiritsee joidenkin sovelluksien asennusta on käytössä oleva PHP:n versio. Jotkin Automaattisen Asentajan sovelluksista vaativat esimerkiksi PHP 5.4:en. Webhotellissamme PHP:n oletusversiona on 5.3, joten jos PHP:n versiota ei vaihda ennen asennusta, asennus epäonnistuu. PHP:n version voi vaihtaa hallintapaneelin 'PHP-konfiguraatio'-osiosta. Asiakaspalvelumme tekee tämän tosin sinulle puolestasi jos otat asiakaspalveluun yhteyttä ja kysyt miksei asennus onnistu. On ihan totta, että Automaattisen Asentajan pitäisi osata huomauttaa käyttäjää tästä automaattisesti, ja pahoittelemme tästä. Kyseinen ominaisuus on tulossa pian.

Jos sovelluksen asentaminen ei jostain muusta syystä toimi, on kyseessä bugi käyttämässämme Installatron-ohjelmistossa (Automaattisen asentajan takana on Installatron). Näissä tapauksissa asiasta kannattaa ihmeessä ilmoittaa asiakaspalveluun, jotta saamme lähetettyä vikailmoituksen Installatronille.
Ja toki ei kannata unohtaa, että asiakaspalvelumme asentaa sinulle haluamasi ohjelmiston käyttäjällesi käsin täysin ilmaiseksi jos meitä niin pyydetään tekemään. Eli jos Automaattinen Asentaja ei toimi, voit silti pyytää meitä asentamaan sovelluksen käyttäjällesi käsin. Pyrimme myös tekemään tämän kaikille ilmaisillekin käyttäjille.

Ja otitko huomioon, että Automaattisella Asentajalla voi kestää jopa 30 minuuttia asennuksessa? Monet uskovat tämän tapahtuvan välittömästi, mutta näin tämä ei valitettavasti aina ole järjestelmämme rakenteen vuoksi.

Ystävällisin terveisin,
Hostinger Suomi
Toni Terho
22.1.2015 21:33
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Ihan vain selailin tätä viestiketjua ja huomasin, että yhden haukun jälkeen on sivuilla kehuttu parin päivän aikana palvelua loistavaksi useita kertoja. Joko palvelu on ilmiömäisen loistava tai sitten palveluntarjoaja on itse kirjoittanut palautteet. No, tehkää lukijat omat johtopäätöksenne...
Hostinger
22.1.2015 21:58
  (IP-lokaatio: Vasby, Sweden)
Hei Toni,

Tämä johtuu siitä, koska pyysimme käyttäjiämme arvostelemaan palveluitamme Facebook-kanavallamme.

Tästä näet Facebook-viestimme: https://www.facebook.com/Hostinger.FI/posts/657356444373372

Ystävällisin terveisin,
Hostinger Suomi
Kasper / Hostinger
8.2.2015 20:58
  (IP-lokaatio: Vasby, Sweden)
Hei Matti Seppälä,

En valitettavasti mitenkään pysty muistamaan jokaista tukitikettiä. Meille tulee tukitikettejä 100+ viikossa. En siis valitettavasti muista sinun tukitikettiäsi, enkä myöskään pystynyt tarkistamaan kyseistä tikettiä, koska en onnistunut löytämään käyttäjääsi järjestelmästämme (se ei ainakaan ollut Matti Seppälä -nimellä järjestelmässämme).

Virheilmoitus "Palvelin ei vastaa, tai vastaa liian hitaasti" voi ilmetä seuraavista syistä:
1. Sivusto on liian raskas ja ylitti webhotellipaketin turvarajoitukset
- Jos verkkosivusto ylittää turvarajoitukset, katkaisee palvelin vierailijan yhteyden palvelimeen keskenkaiken, ja tällöin kyseinen virheilmoitus tulee esille.
2. Joku muu osapuoli vierailijan tietokoneen ja palvelimemme väliltä katkaisi yhteyden
- Tämä voi käytännössä tarkoittaa internet-operaattoria tai kuituverkkojen ylläpitäjiä, kuten Level3:ea.

Toinen mainitsemani vaihtoehto tapahtuu todella harvoin, ja johtuu yleensä jonkun yhteyden välillä olevan internet-operaattorin reititysongelmasta. Mainitsin tämän tässä sen takia, koska Level3:lla, jonka kuituverkkoja käytämme, ilmeni viime joulukuun alussa reititysongelma joidenkin suomalaisten operaattoreiden kanssa. Meillä ei ole tietoa siitä, että kuinka kauan kyseinen reititysongelma oli ollut tai mistä se johtui. Joulukuun alussa asiakkaillamme ilmeni todella usein näitä virheilmoituksia, ja lähetimme siitä vikailmoituksen Level3:lle huomatessamme, että ongelma ei ollut meidän palvelimella. Ongelman takia palvelimemme vastaus (käytännössä ladattavan sivun sisältö) reititettiin satunnaisesti Italiaan Suomen sijaan, ja sen takia vierailijan tietokone ilmoitti yhteyden katkenneen, koska palvelin ei vastannut. Level3 korjasi ongelman 13. joulukuuta 2014.

Minusta tuntuu kuitenkin siltä, että tämä ongelma esiintyi sinulla paljon aikaisemmin kuin viime joulukuussa, joten on todella epätodennäköistä, että ongelmasi johtui tästä.

Pahoittelemme sinulle aiheutunutta harmia. Ongelma ei kuitenkaan varmasti johtunut tietokannan resurssirajoituksissa, sillä silloin tietokantapalvelimemme olisi katkaissut yhteyden web-palvelimellemme, ja näytöllesi olisi pitänyt ilmestyä "Lost connection to MySQL server"-virheilmoitus tuon saamasi virheilmoituksen sijaan. Ongelma johtuu luultavasti siis jostain tietystä PHP-rajoituksesta.

Jos viitsit kertoa meille tukitikettisi ID-numeron, niin voin selvittää tarkempaa syytä uudestaan.

Ystävällisin terveisin,
Hostinger Suomi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hostinger arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu