Inky Queen Tattoo arvostelun kommentointi

21.1.2015
Huono kokemus tatuointiliike Inky Queen


Ostin isälleni joululahjaksi 100€-lahjakortin Inky Queeniin Grouponilta. Olisi halunnut pienen yksivärisen (mustan) nimen (5-kirjainta) johonkin paikkaan. PUHELIMESSA SITTEN ISÄLLENI SELVISI ETTÄ 100€ LAHJAKORTILLA SAISI VAIN YHDEN PIENEN KIRJAIMEN!!!!!! YHDEN PIENEN KIRJAIMEN!!!!! Periaatteen miehenä isäni jätti kyseisen palvelun käyttämättä sillä ei halunnut ihoonsa pysyvää muistoa tuollaisen palveluntarjoajan toimesta. En tiedä mitä muut ovat mieltä, mutta omasta mielestäni tällaisessa tapauksessa jossa tatuintitilanteessa halutaan väkisin kiskoa lisärahaa, niin jo lahjakortin ehdoissa tulisi lukea esim. "lahjakortti tulee käyttää vähintään 500€ arvoiseen tatuointiin". Näin asiakas ei tuntisi tulleen linssiin viilatuksi.

Eipä ollut kiva itsellenikään kuulla että antamani tarkoin mietitty joululahja olikin näin kehno.


12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


nn pegos
7.2.2015 12:36
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
jep , yhden pienen kirjaimen..ja voin kertoa että mun käsi on pilalla...mulla ole kauheesti varaa ja oti gruponin kautta lahjakortin ja mulle kävi samoin..mustan klönti sain käteeni ja ei tpaitaa ensi kesänä..kiitos hänen.
pet tynyt
29.9.2015 21:27
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
MULLA SAMA. Sain äidiltäni lahjaks 2v sitte tuon samaisen lahjakortin ja tatuonniksi halusin 2cm x 2cm mustan mini tassun ja paikan päällä pyys vielä 25e lisää.. no onneks ei ollu rahaa mukana nii vaadin tekeen ilman. Kohtelu tympeetä ja puolet musteista lähti ekan 3pv ainana. 0/5 en suosittele kellekkään.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Inky Queen Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu