Ainalaina.fi arvostelun kommentointi

21.1.2015
Luottolimiittiä ei saa käyttöön


Harmittaa, kun itselläni on käytettävissä 2000 euron Ainalaina- luottolimiitti. Tai siis sen pitäisi olla käytössä, mutta aina sivusto ilmoittaakin olevan teknisen häiriön pankkiyhteydessä. Asiakaspalvelusta vaan todetaan, että vikaa koetetaan korjata... No, enemmänkin tuntuu siltä, että taitaa olla firmalla rahat loppu ja siksi tällaisia jo viikon kestäneitä "teknisiä häiriöitä" ilmaantuu. Onko muilla vastaavia kokemuksia?


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jokke Pappa
22.1.2015 15:26
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
No just samaa mietin ja koittanut kysellä miten tekninen häiriö vaan kestää ja kestää ja kestää
Harha
22.1.2015 19:24
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kummallista touhua, on ollut jo marraskuun alusta korjauksen alla. Mietin, että onko lopettaneet/lopettamassa koko puljun taikka ainakin rahan lainaamisen...?
Jokke Pappa
23.1.2015 9:07
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Luulen kanssa että on lopettamassa. Aspasta vastaus ei tietoa milloin saadaan korjattua, eli tuskin edes yrittävät. Pankkitoiminta häiriö mutta kyllä pankkitunnistus toimii.
Harha
24.1.2015 12:03
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Varmaan pitävät sivuja auki vaan sen takia ja niin kauan, että ne joilla on vielä heille maksuja pääsevät kirjautumaan ja seuraamaan maksujaan.? Ei nykypäivänä pankkiyhteyksien korjaaminen voi kuukausikaupalla kestää. Olisivat fixuja ja ilmoittaisivat sivuillaan rehellisesti missä mennään. Nyt on kyllä asiakkaalla mennyt luotto koko firmaan ;)
Jokke Pappa
26.1.2015 11:48
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Suomi24.fi joku kertoo "sanoivat aspassa että tänään aukeaa jossain vaiheessa" asia ilmeisesti varma.
Harha
26.1.2015 22:17
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Jahas, vai semmosia uutisia. Kävin heidän etusivulla äsken, "uutisiin" ei ollut ainakaan päivitetty uutta tietoa.? Vai olisikohan toiminut jos olisi kirjautunut sisälle tunnuksilla...?
Heesus
30.1.2015 15:42
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Paska pulju vika on edelleen eikä aspa osannu sanoa mitään milloin se tekninen vika on korjattu. eli ei milloinkaan on 99% varma vastaus.
Niinpä!
3.2.2015 10:31
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
En ole vieläkään saanut yhtäkään lainaa nostettua ja luottolimiitti-tilini on ollut käytössä jo syyskuusta asti. "Tekninen häiriö", "Tekninen häiriö" ja "Tekninen häiriö". Järkyttävää! Valehtelevat suoraan päin naamaa tilanteestaan.
sirpa mummo
8.3.2015 16:05
  (IP-lokaatio: Kaarina, Finland)
Puhelimessa sanottiin aukeavan näinä päivinä. Sähköpostiin sain kipakan vastauksen, kun kysyin, onko firma lopettanut toiminnan.
Aija salmenperä
30.9.2016 7:30
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Onko kukaan saanu rahaa nostettua ainalainalta kunyritän nostaa rahaa nii tulee viesti pankki yhteydessä tekninen häiriö ihme pulju tää aina laina
Matti Nasu
27.10.2016 21:41
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Ei toimi ainalaina, ihme touhua. Saldoa 1500e, mutta nostettua ei saa.
Lintsu
3.1.2017 10:44
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kesällä toimi vielä ok, mutta nyt talvella on tullut jokaisen maksun jälkeen "tekninen häiriö pankkiyhteydessä" ja aspa syöttää samaa litaniaa kuin aina ennenkin eli vikaa korjataan yms, vaikkei sille todellisuudessa tehdä mitään. Itselläni on vielä maksuja avoinna tuonne, mutta ne maksettuani kierrän ko.firman kaukaa.
Rasko
14.6.2017 8:54
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
toivottavasti joku tekee tuosta kanteen eviralle. Mainostaa olevansa suomen luotetuin,silti ei ole taaskaan toiminut moneen moneen kuukauteen. aina sama, häiriö pankkiyhteydessä. ja selitykset mitä ihmeellisempiä kun sinne soittaa. Ei tiedetä että on häiriö. onko ollut maksuhäiriöitä, siksi on suljettu. kehotetaan yrittämään kohta uudestaan. voi voi...
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ainalaina.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu