Putka arvostelun kommentointi

11.3.2015
google tatuointeja. :/


kävin 2014 loppu vuonna putkassa ottamasa käteeni tatuoinnin. Halusin tekijän (tunkki) piirtävän itse aiheeseen liittyvän hienon tatuoinnin ja sen jälkeen hakkaavan sen ihooni. No pohjahan tietysti löytyi googlesta koska ei bisnes pyöri jos alkaa asiakkaille kuvia piirtelemään. Sanoi sitten muokkaavansa sitä itse erilaiseksi ja niin tekikin. kuvasta tuli aivan kamala. viivat epäselviä, paksuja, liian tumma eikä kuvasta oikein saa mitään selvää. mitään omaperäisyyttä ja loistelijasta kuvassa ole enkä ainakaan itse kutsuisi ks kaveri tatuointitaiteilijaksi. lisäksi hinta oli laatuun nähden todella kova. Toivoisin että nykypäivän artistit käyttäisivät enemmän aikaa itse piirtämiseen eikä poimisi vaan googlen kuvahausta valmiita kuvia. tuleehan kuva asiakkaan iholle ja toimii myös tekijänsä käyntikorttina lopun elämää. Rahakaan ei mielestäni ratkaise jos tekijä on ammattitaitoinen eikä tee kuvaa vain euronkuvat silmissä. olin muuten päivän toinenn asiakas ja minun jälkeeni tuli vielä yksi... siitä voi päätellä paljonko on asiakkaalle aikaa. no mutta enää en ks puljuun mene enkä sitä voi pahalla tahdollakaan suositella muille. josko joku ammattilainen saa korjailtua kuvaani tai sitten väritän pelkällä mustalla päälle. niin ruma se on!


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tietä Väinen
18.4.2015 1:00
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Kannattaa muistaa ettei se itse hinta todellakaan jää sellaisenaan itse työntekijän käteen - varsinkin noissa vuokratuolipaikoissa paikan omistaja vie helposti sen 40% ensin "päältä", jonka jälkeen työntekijä maksaa vielä verot, YEL:in, kirjanpidon jne. Joten siitä "kovasta hinnasta" ei tosiasiassa mitenkään kovasti jää käteen. Kannattaa käydä asiallisesti sanomassa kyseiselle tekijälle asiasta, josko vaikka korjaisi itse virheensä mielellään. Tuskin hän siitä tahallaan on rumaa tehnyt!
Niinpä niin
13.2.2017 10:45
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kannattaa ruveta yrittäjäksi niin ymmärtää miten sairaaksi on palkkaus tässä maassa tehty. Siitä on turha työnantajaa syyttää.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Putka arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu