Ashley Madison arvostelun kommentointi

14.4.2015
Pisteillä auvoon?


Ashley Madison tuli suurin piirtein samaan aikaan Suomeen kuin Victoria Milan. Siinä missä Victoria Milanin kohderyhmä on selkeästi naimisissa tai muuten varatut, Ashley Madison yrittää koota sekä varattuja että vapaita palstalleen. Toisissa palveluissa tämä aiheuttaa sekaannusta ja ikäviä väärinkäsityksiä, mitkä Ashley Madison näyttää enimmäkseen välttävän.

Ashely Madisonissa käyttäjä ostaa pisteitä, joilla sitten maksetaan lähes kaikesta – ennen kaikkea ensimmäisen viestin lähettämisestä jollekulle elin ensikontaktista. Mitä enemmän pisteitä ostaa kerralla, sitä vähemmän yksittäinen piste maksaa. Halvimmalla paketilla piste on kalleimmillaan eli 2,95 euroa. Tämä kuulostaa kovalta hinnalta päivä- ja kuukausimaksullisiin palveluihin tottuneille, koska näissä palveluissa kontaktin saaminen perustuu massapostittamiseen.

Kerron esimerkin omalta kohdaltani. Eräässä toisessa palvelussa lähetin parin kuukauden aikana reilut viisikymmentä viestiä. Ensimmäisiin liki neljäänkymmeneen jaksoin panostaa, mutta myönnän, että loput kymmenkunta tuli vedettyä kopiona. Ashley Madisonin hinnoittelutaktiikalla olisin maksanut halvimman paketin pisteitä käyttäen liki 150 euroa! Mutta eivätpä nämä viestit johtaneet kuin pariin, kolmeen treffiin, joista ei seurannut mitään.

Kaunis ajatus olisi, että Ashley Madisonissa käyttäjät lähettäisivät niin harkittuja, niin huolellisesti muotoiltuja viestejä, että näistä seuraisi jotain. Näin ei käytännössä tietenkään ole. Tässä vaiheessa joku älähtää ja sanoo, että olen ruma, olen esitellyt itseni huonosti tai että tarjoamani "tuote" on epäkurantti. Voi olla, olen normaalivartaloinen mies etsimässä salaista seuraa, mutta tosi asia on, että miehiä on eri palstoilla varmaan vähintään sata jokaista naista kohden. Seurauksena tietysti kova kilpailu, ja entistä nirsompia naaraita :-) Ashley Madisonissa tilanne on samanlainen.

Mitä palstan tekniseen toimivuuteen tulee, pieniä puutteita ja vikoja esiintyy siellä täällä. Etusivuna toimii hakusivuna, jossa näytetään perushakuun sopivia profiileita. Hieman epäselväksi minulle on jäänyt, mistä tuon perushaun ehdot oikein napataan. Kun sitten vaihdan tarkennettuun hakuun enkä muuta mitään hakuehtoja, saan hieman erilaisen listan profiileja. Vierailijoiden käymisestä tai postilaatikkoon saapuneista viesteistä en ole nähnyt mitään merkintää valikkorivillä – yleensähän näihin tulee pieni numero näkyviin. Postilaatikkosivullakin lähetettyjen viestien määrä näyttää nollaan, kunnes käy ao. välilehdellä, jolloin vasta määrä päivittyy oikeaksi.

Kaiken kaikkiaan Ashley Madion on teknisesti varsin keskinkertainen treffipalvelu, jossa onneksi on jonkin verran kävijöitä. Pisteillä maksaminen on kaksipiippuinen juttu. Toisaalta yksittäisen kontaktin hinta nousee, toisaalta se pakottaa panostamaan viesteihin. Lisäksi pisteet eivät käsittääkseni vanhene eli kuukausimaksullisista palveluista tuttua viimeisen päivän paniikkia ei synny.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Oletko tosissasi?
16.4.2015 16:44
  (IP-lokaatio: Porvoo, Finland)
Miksi pitää olla suhteessa jos etsii pettämisseuraa netistä? Miksi et eroa? En ymmärrä tätä logiikkaa ollenkaan. Vain urpot maksavat moisesta palvelusta muutenkin.
Petteri
12.5.2015 14:27
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Kuukautta myöhemmin voin kertoa lisää... Yhtään vastausta en ole viesteihini saanut, vaikka jokaiselle on laatinut yksilöllisen viestin ja vaikka vastaaminen ei käsittääkseni edes maksa. Sen sijaan olen saanut viestejä Ruotsista, Yhdysvalloista ja jostain kiinankielisestä paikasta, joka googlatessa paljastui Hong Kongiksi. Ja sitten tietysti Kumlingesta, mikä näkyy jostain syystä oleva valeprofiilien vakiopaikka Suomessa. Miten noiden lähettäjillä rahaa riittää lähettää viestejä pitkin maailmaa? Jostain syystä niissä pyydetään lähettämään lahjoja, ostamaan pisteitä jne.

Tänään huomasin, että yhden naisen kohdalla katsoi minua -luettelossa näkyi merkintä "1 päivä sitten". Kun sitten katson hänen profiiliaan, siellä lukee "Viimeinen sisäänkirjautuminen: 2 päiviä". Paitsi etteivät osaa suomea täysin, miten ihmeessä hän on voinut katsoa minua kirjautumatta sisään?

Luulin, että Ashley Madison olisi erilainen kuin muut, vaan erehdyin. Ihan on yhtä humpuukia kuin niin moni muukin palsta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Ashley Madison arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu