Hostinger arvostelun kommentointi

23.4.2015
Edullinen Hostinger


Useampi ilmainen webhotelli eri domaineilla ja pari premium pakettia ollut nyt muutaman kuukauden Hostinger.fi kautta. Ilmaispalvelut yllättävän hyvät - toki tökkii välillä mutta ei voi valittaa - wordpress päivitykset eivät ole/toimi automaattisia (kuten monella muulla hostingpalvelulla) mutta asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja toimii hyvin asiantuntevasti.

Jälkeenpäin luin että Hostinger meilipalvelu/serveri ei tue yli 5mb liitetiedostoja (ulos tai sisään) Tämä vaikuttaa naurettavalta vuonna 2015 kun kuitenkin mainostavat premium/business paketissa "rajoittamatonta tilaa" ?!??

.... eli summasummarum - ihan ookoo varmaan semivakavaan businekseen /harrastukseen / blogiin ym - jos haluat halpaa webhostausta niin ookoo - jos haluat että homma toimii 24/7 niin valintasi on ehkä joku toinen.....

cPanel ympäristö/hallintapaneli on Hostingerilla ihan handmade eli ei mahdollista esim. sähköpostiosoitteiden aliaksia/edelleenohjauksia kuin rajoitetusti :-( Ihan sama onko free vai premium tili.

Tukisivut käännetty (osittain) suoraan lontoosta härmäksi, eli jos on ongelmia niin Google auttaa aika nopeasti - Hostinger toimii aika monessa maassa - esim. hostinger.co.uk omaa laajemman tukisivuston.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hostinger arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu