MiGame arvostelun kommentointi

17.5.2015
Viihdemaa myy piraattipuhelimia


Viihdemaa myy tehdashuollettuja iphone puhelimia 12kk takuulla. Nämä puhelimet ovat kuitenkin piraattituotteita, jotka eivät ole Applella tehdashuollettuja. Näin ollen puhelimia ei korjata eikä vaihdeta takuuseen.

Itse menin halpaan ja ostin iphone5 32G Valkoinen puhelimen viime joulukuussa. Puolenvuoden käytön jälkeen puhelimen näyttö irtosi ylälaidasta. Syy tähän oli väärin sovitettu kopionäyttö. Vein puhelimen Applen valtuuttamaan huoltoon, jossa sain tylyn tuomion. Applen järjestelmän mukaan puhelin oli ostettu 25.12.2012 USA:ssa ja oli operaattorilukittu Verizonille eikä täten ole Applen tehdashuollettu puhelin.

Pyysin huollosta kirjallisen lausunnon, josta sitaatti seuraavassa: "Applen järjestelmän mukaan kyseisellä sarjanumerolla puhelimen pitäisi olla musta eikä valkoinen kuten tämä. Apple ei hyväksy laitevaihtoon puhelimia, joihin on vaihdettu osia itse tai valtuuttamattomassa huollossa. Puhelin on korjauskelvoton."

Puhelin olisi vaihdettu uuteen ilman kuluja takuun puitteissa, jos kyseessä olisi ollut aito Applen tehdashuoltama puhelin. Koska kyseessä on piraattituote on käsissäni nyt arvoton tiiliskivi.

Olen lähettänyt useamman sähköpostin firmaan ja vaatinut kaupan purkua, mutta viesteihin ei ole vastattu. 0600- lypsynumeroon en soita, koska reklamaatiot pitää pystyä hoitamaan normaalin puhelinmaksun hinnalla suomessa. Jatkan yhteydenpitoa kuluttaja-asiamiehen välityksellä ja aion tehdä rikosilmoituksen asiasta.

Kiertäkää tämä huijarifirma kaukaa!!!


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tane
18.5.2015 17:47
  (IP-lokaatio: Stockholm, Sweden)
Viihdemaa/Migame ovat samoja kauppoja. Tehkää hyvät ihmiset ilmoistus kuluttajasuoraviranomaisille tämän kaupan toiminnasta. Mitä enemmän ilmoituksia, sitä nopeammin viranomaiset tekevät asialle jotain. Kauppa rikkoo monta pykälää kuluttajasuojalaissa.

Takuuhuollettuja puhelimia saa myydä, mutta niistä pitäisi olla huoltoraportti ja takuukirja tuotteen mukana. Niitä tämä kauppa ei toimita, eikä myöskään ilmoita missä ja miten tuotteet on huollettu.

Myöskään tämä kauppa ei noudata lakia puhelinpalvelussaan. Ylihinnoiteltu puhelinmaksu asiakaspalvelussa on lain vastainen: "14 § (30.12.2013/1211)Puhelinasioinnista perittävät kulut".
Lukekaa lisää täältä: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038

Rikkinäisille tuotteille pitäisi myös olla olemassa ilmainen mahdollisuus ottaa yhteyttä kauppaan, sekä maksuton palautusmahdollisuus, mutta kappas kun nämä rahastajat rahastavat maksullisella puhelimella. Sähköpostitse on ihan turha saada mitään apua.

Silkkaa kusetusta koko lafka! Tehkää kaikki kaltoin kokeneet ilmoitus tätä kautta kuluttajariitalautakunnalle: http://www.kuluttajariita.fi/fi/index.html
tapani jokinen
19.5.2015 11:55
  (IP-lokaatio: Pori, Finland)
steven seagal elokuva TODAY YOU DIE ei ole suomi tekstejä vaikka mainostaa sitä sain onneksi omani pois palautuksen ansiosta
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu