Hostinger arvostelun kommentointi

29.9.2015
Hyvää palvelua!


Toukokuussa 2015 kokeilin Hostingerin ilmaispalvelua ja ihastuin erinomaiseen hallintapaneeliin. Aiemmin yritin ylläpitää yhdistyksemme WordPress pohjaista sivustoa Elisan yrityspuolen palvelussa, jossa hallintapaneelia ei ollut lainkaan ja lisäksi ongelmat olivat kaikinpuoliset - eikä asiantuntevaa tukea ollenkaan. Hostingerissa keskusteluyhteys talteen jäävien Tikettien avulla syntyi nopeasti ja oli hyödyllistä, ei turhaa päivänselvyyksien pajattamista, kuten Elisan ns. "tuessa". Hintakin Elisalla oli aika rehvakas. (Myöhemmin kävi ilmi, että heillä oli käytössään parikin vuotta vanha php versio!) Siirsin sivuston sitten Hostingeriin (aluksi ilmaispalvelimelle) rantai.fi domainimme kanssa. (http://rantai.fi)

Olen koodaillut html pohjalta aina 90-luvun lopuilta alkaen, mutta tähän php tyyliin perehdyin vasta otettuani ilmaisen WordPress häkkyrän käyttööni, sillä saa vuorovaikutteisia toimintoja helpommin aikaan kuin käsin koodaamisella, johon toki joutuu WordPressissäkin turvautumaan. Olen siis noviisi. WordPressistä saa kuitenkin melkolailla raskaan kokonaisuuden palvelimelle, kun sitä tarpeeksi monipuoliseksi nettisivustoksi (ei vain blogiksi) vääntelee, vaikka kuin taituroisi.

Olen tässä neljän kuukauden aikana sitten hissukseen siirrellyt palvelun/palvelimen tasoa kalliimpaan ja tehokkaampaan Hostingerilla, nyt olemme Bisnespalvelussa noin kympillä kuussa, joka tuntuu riittävän aivan erinomaisesti (seuraava olisi virtuaalipalvelin). Premiumin kapasiteetti alkoi sivuston toimintojen mutkistuessa laahata.

Olen erinomaisen tyytyväinen näin neljän kuukauden juoksulla Hostingerin palveluihin niin ylä- kuin alamäissäkin. Tukitikettiä harvoin (?!) olen tarvinnut, mutta kun olen, on vastaus tullut vaikeaankin kysymykseen päivän parin sisällä, ollut asiantunteva ja yleensä johtanut myös toimenpiteisiin. Hostingerilla yhteistyö asiakkaiden kanssa toimii, ja tämä on suuri etu silloin, kun vasta opettelemme internetin järjestelmiä, ja kukapa meistä ei opettelisi?

Very good, indeed.
4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ilkka Ahmavaara
2.2.2017 5:37
  (IP-lokaatio: Kuopio, Finland)
Lienee syytä hiukan päivittää. En ole enää aikoihin ollut Hostingertilla.

Hostingerissa kävi niin, että pitemmällä juoksulla niitä toimintahäiriöitä alkoi tulla aivan liikaa kalleimmassakin palvelimessa (virtuaalipalvelimia en koskaan kokeillut), eikä vikoja mainiosta tuesta huolimatta siellä päässä koskaan saatu korjattua kuin lyhyeksi aikaa jos lainkaan. Mielikuvani on, ettei siellä palvelinresurssit kertakaikkiaan riittäneet niin nopeasti kasvaneen suuren asiakasmäärän tarpeisiin. Luultavasti toimii rakenteeltaan keveän blogin yms. pyörittämiseen, mutta vaativaan kotisivustoon en kyllä suosittelisi enää. Tiedä sitten, jos heillä tilanne on muuttunut ja resurssit kunnossa nykyään. Aivan aloittelijalle se oli kylla hyvä koulu erinomaisen nopean ja asiantuntevankin tuen vuoksi. Erinomainen leikkikehä, josta tuli sitten kasvettua ulos, jos näin sanoisi.

Nyt olen Bluehostilla ollut toista vuotta ja tyytyväinen, tosin siellä joutuu toimimaan aika sokkona, kun hyvistä hallintasivuista huolimatta ei kunnollista tukea ole kuin englanninkielinen tekstichatti (jonne joutuu jonottamaan kauan). Toinen, kokeilusivusto, on suomalaisella Shellit.orgilla, joka vaikuttaa oikein hyvältä ja on edullisempi kuin Bluehost. Suomenkielinen tukikin löytyy. Saattaa olla, että siirrän varsinaiset sivustotkin myöhemmin Shellit orgiin, jos koesivulla menee yhtä hyvin jatkossakin kuin tähän asti, palvelin vaikuttaa erittäin nopealta.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hostinger arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu