Clamos.net arvostelun kommentointi

7.10.2015
Todella paskat fiilikset . Karmeeta asiakaspalvelua.


Joo-o, ei voi kuin ihmetellä tätä toimintaa kun olen itsekin ollut pitkään asiakaspalvelutyössä.

KARMEA NETTIKAUPPA. Tilasin make up storen kulmakynän sävyssä nro 3. Noh, Clamos lähetti minulle make up storen eyelinerin samassa sävyssä. Kynä tuli pienessä kuoressa ja kosmetiikkapaketti oli jo runnoutunut ja lyttääntynyt lähetyksessä.

Soitin asiakaspalveluun ja asiakaspalvelussa sanottiin, että lähetä tuote takaisin niin lähetämme oikean tuotteen. MISSÄÄN vaiheessa Clamos ei sanonut että palautus on ilmaista. Maksoin uuden postikuoren ja postimerkit ykkösluokassa.

Kysyin vielä haittaako, että kosmetiikkapakkaus on hieman lyttääntynyt enkä ole tehnyt postille asiasta reklamaatiota. Ei haittaa, sanoi toinen henkilö asiakaspalvelussa...

Mitään ei kuulunut yli viikkoon kunnes laitoin sähköpostia. "Tuote on käytetty emmekä voi vaihtaa tuotetta uuteen." Valitin myös siitä, että maksoin postikulut.

Minulla ei ikinä ole ollut mitään ongelmia nettikauppojen kanssa ja tilaan paljon kosmetiikkaa netistä. Tämä on ainoa ja viimeinen kerta kun tilaan Clamosilta. Tappelin asiasta kunnes sanoin että lähettäkää tämä kynä sitten takaisin. Eipä ole enää mitään kuulunutkaan. Seuraavaksi yhteys kuluttajansuojaan.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Clamos.net arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu