Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

7.2.2016
E-ville kokemuksia v. 2014-2016


Olen tilannut e-villestä kahteen otteeseen. Toisella kertaa tilaamani kuulokkeet eivät vastanneet tuotekuvausta ja olin asiasta yhteydessä e-villen asiakaspalveluun. Pyysin lähtökohtaisesti kaupan purkua tai hinnanalennusta pankkitililleni, kun selvisi , että ko. kuulokkeet eivät olisi täysin toimineetkaan Applen tuotteiden kanssa. Asiasta ei oltu mainittu e-villen sivuilla.

Kaupan purun sijaan asiakaspalvelun Anni lisäsi korvauksena puolet kuulokkeiden hinnasta asiakastilirahana (e-villen omia krediittejä), joka siis velvoittaa minut tilaamaan uudelleen, mikäli haluan niistä jotain hyötyä. Asiakaspalvelun toiminta vastoin pyyntöäni oli mielestäni kyseenalaista, vaikka palvelu sinänsä olikin asiallista ja nopeaa.

Suosittelen e-villeä varauksella. Kaupassa on kattava valikoima mm. krääsäelektroniikkaa ja tarvikkeita, vieläpä kilpailukykyiseen hintaan. Toimitus on ollut omissa ostoksissani nopeaa! Verkkosivut voisivat olla selkeämmät ja jatkuvat mainonta-pop upit eivät ainakaan paranna käyttökokemusta. Omaa kokemustani ovat kuitenkin jääneet painamaan viat molemmissa tilaamissani tuotteissa ja asian hoito e-villen puolesta kuuloketapauksessa.

-Julius


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu