Inky Queen Tattoo arvostelun kommentointi

2.10.2016
Älkää menkö inky queeniin!


Kävin ottamassa ensimmäisen tatuointini kyseisessä paikassa vuonna 2012. Kaverini oli ostanut meille molemmille 100€ arvoiset lahjakortit grouponilta. Otin old school-tyyppisen kirsikka-tatuoinnin käsivarteni sisäpuolelle. Kestin tatuoimisen kivun, mutta sillä aikaa kun odottelin, että kaverini tatuointi valmistuu, alkoi kuvaa kuumottaa ja särkeä. Ajattelin, että se on normaalia. Ensimmäiset päivät tatuointini märki niin paljon, että rasvan levittäminen kuvalle oli vaikeaa, koska se vain liukui pois ja ikään kuin hylki rasvaa.

Kun kuva sitten alkoi parantua, siitä lähtenyt "kalvo" vei mukanaan lähes kaikki värit. Tatuoinnin ääriviivat olivat myös sumentuneet ja uunituore tatuointini näytti sata vuotta vanhalta. Olin hämmentynyt ja mietin, hoidinko tatuointiani väärin. Varasin wilmalta ajan tatuoinnin uudelleen värittämiseen ja se kuului onneksi takuuseen. Wilma sanoi, että joskus iho voi hylkiä tatuointivärejä..? Aloin miettiä, että ehkä vika oli ihossani. Toivoin, että uudelleenväritys korjaisi tatuoinnin. Mutta ei.. sama juttu tapahtui uudelleen ja nyt kädessäni on sumeat ja haaleat kirsikat. Kolmatta kertaa en enää viitsinyt samaa kuvaa korjata, en ainakaan samassa paikassa!

Jälkeenpäin kuulin, että wilma hakkaa tatuoinnit ihan liian syvälle eikä muutenkaan ole ammattitaitoinen. Lisäksi jouduin 100€ lahjakortin lisäksi maksamaan toiset 100€ kuvasta! Kuvalla on kokoa n.5cm×5cm ja aikaa meni puolisen tuntia. 200€ on siis melkoista ylihinnoittelua.

Viikko sitten otin isomman kuvan ERI PAIKASSA olkapäähäni ja tulos oli aivan toisenlainen! Kuvaa ei särkenyt tekovaiheen jälkeen ollenkaan, eikä se vuotanut enää ensimmäisen päivän jälkeen ollenkaan. Minkäänlaista "kalvoa" ei irronnut, ainoastaan pieniä, ohuita paloja "rupea", mutta värit pysyivät kirkkaina ja ääriviivat selkeinä.

Olen niin onnellinen, että uudesta kuvasta ei tullut samanlainen kuin wilman tekeleestä.. tämä todistaa sen, että vika oli tatuoijassa eikä tatuoitavassa. Toivon, että olisin lukenut tällaisia keskustelupalstoja ennen kuin menin kyseiseen liikkeeseen. Mutta, olin nuori ja luotin, että hän olisi ammattitaitoinen kun on "julkkis". Väärässä olin ja kirjoitin tämän, jotta muut osaisivat vältellä tätä paikkaa eivätkä menisi sinne pilaamaan ihoaan.


15 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Inky Queen Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu